|

توقف عرضه این واکسن به خاطر لخته خون!

شرکت دارویی جانسون‌اند جانسون عرضه واکسن تک دوز کرونای خود را در اروپا به دلیل نگرانی از لخته شدن خون متوقف کرد.

سبک زندگی توقف عرضه این واکسن به خاطر لخته خون!

این تصمیم پس از آن صورت گرفت که تنظیم‌کنندگان دارو در امریکا استفاده از این واکسن را برای بررسی ایجاد لخته‌های خونی پس از مایه کوبی با واکسن کرونای شرکت جانسون‌اند جانسون متوقف کردند و مقامات انگلیس نیز اظهارکردند که باید این داده‌ها را به دقت بررسی کنند.

جانسون و جانسون اعلام کرد که عرضه واکسن تک دوز کرونای خود را در اروپا به دلیل نگرانی از لخته شدن خون متوقف می‌کند.

قرار بود در هفته‌های پیش‌رو صدها هزار دوز از این واکسن به اروپا تحویل داده شود.

سخنگوی وزارت بهداشت آلمان نیز در این باره گفت: هنوز نمی‌توانم بگویم از چه زمان واکسیناسیون با واکسن جانسون‌اند جانسون را آغاز می‌کنیم، اما بطور کلی همیشه چنین هشدارهایی را جدی می‌گیریم و آنها را بررسی می‌کنیم.

سازمان دارویی اروپا که فعالیتی مشابه سازمان غذا و داروی امریکا در اروپا دارد، اعلام کرد که این سازمان نیز بطور مستقل بررسی واکسن جانسون‌اند جانسون را با توجه به انتشار گزارش‌‌های ایجاد لخته خون آغاز کرده است.

این شرکت غول داروسازی امریکا وعده داده است که در پایان ماه ژوئن، ۵۰ میلیون دوز از این واکسن را به این قاره ارسال می‌کند.

مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌‌های امریکا و سازمان غذا و داروی این کشور روز سه‌شنبه در بیانیه مشترکی اعلام کردند که در حال بررسی گزارش‌ هایی هستند که نشان می‌دهد ۶ زن در این کشور چند روز پس از تزریق واکسن کرونای جانسون‌اند جانسون دچار لخته شدن خون شده‌اند.

آزمایش‌‌ها نشان داده است بروز این لخته‌‌های خونی همراه با کاهش تعداد پلاکت در بدن آنها بوده که باعث می‌شود استفاده از شیوه‌‌های درمان معمول برای رفع لخته خون خطرناک شود.

در مجموع ۶ نفر که بین ۱۸ تا ۴۸ سال سن داشتند، بین ۶ تا ۱۳ روز پس از تزریق واکسن جانسون‌اند جانسون دچار گونه نادری از لخته خون مغزی همراه با کاهش پلاکت خون شده‌اند که از این تعداد یک نفر جان خود را از دست داده است و بیمار دیگری در وضعیت بحرانی به سر می‌برد.

تا کنون بیش از ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دوز واکسن کرونا شرکت جانسون‌اند جانسون در امریکا تزریق شده و بیشتر دریافت‌کنندگان این واکسن یا عوارضی نشان نداده‌اند و یا دچار عوارض خفیف شده‌اند.

دو واکسن جانسون‌اند جانسون و آسترازنکا بر اساس فناوری مشابهی ساخته شده‌اند.

 

کدخبر: 165662

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین