رئیس جمهور باید نسبت به تشکیل فرماندهی واحد در دولت برای مقابله با بحران دارویی اقدام کند تا در بی توجهی نسبت به این موضوع در آینده با مرگ و میرهایی در پی کمبود دارو در کشور مواجه نشویم.
سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس گفت: در نشست امروز کمیسیون تاکید شد که رئیس جمهور باید نسبت به تشکیل فرماندهی واحد برای مقابله با بحران دارویی اقدام کند تا درپی توجهی نسبت به این موضوع در آینده با مرگ و میرهایی در پی کمبود دارو در کشور مواجه نشویم.
سلمان اسحاقی در تشریح نشست کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از بررسی مشکلات حوزه دارو و تجهیزات پزشکی با حضور فعالان صنعت، رئیس سازمان غذا و دارو، مسئولان وزارت صمت، گمرک، سازمان برنامه بودجه و بانک مرکزی خبر داد و گفت: کمیسیون بهداشت سه گزارش نظارتی در مورد بحران دارویی و ملزومات پزشکی را در صحن علنی مجلس قرائت کرد و در نشست امروز هم مشخص شد که وزارت بهداشت و اقتصاد، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی به تکالیف خود عمل نکردند.
وی افزود: بنابراین مقرر شد بر اساس ماده ۲۳۴ گزارش ترک فعل دستگاهها به صحن علنی مجلس ارائه و با موافقت نمایندگان، متخلفان به قوه قضائیه معرفی شوند.
نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس یازدهم ادامه داد: متاسفانه ارز لازم توسط بانک مرکزی اختصاص نیافت و تولیدکنندگان داخلی در مورد قیمت گذاری و تخصیص ارز با مشکل مواجه شدند.
ضرورت تشکیل فرماندهی واحد در دولت برای مقابله با بحران دارویی
اسحاقی یادآور شد: پس از بحث و گفتگوهای صورت گرفته رئیس کمیسیون تاکید کرد که رئیس جمهور باید نسبت به تشکیل فرماندهی واحد در دولت برای مقابله با بحران دارویی اقدام کند تا در بی توجهی نسبت به این موضوع در آینده با مرگ و میرهایی در پی کمبود دارو در کشور مواجه نشویم.
کمبود بیش از ۲۰۰ قلم دارو در کشور
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، افزود: کمیسیون به دفعات موضوع بحران دارویی را به دولت گوشزد کرده، اما توجه چندانی به این موضوع نشده و نتیجه این بی توجهی کمبود بیش از ۲۰۰ قلم در دارو در کشور است و تداوم این بی توجهیها هم افزایش مرگ و میرها را در پی خواهد داشت.
ارسال نظر