ویروس ماربورگ خاطرات تلخ کرونا را زنده می کند؟ | سازمان جهانی بهداشت هشدار فوری صادر کرد
به دنبال شناسایی ۲۷ بیمار مبتلا به ویروس بسیار مسری و کشنده ماربورگ (Marburg) در رواندا، سازمان جهانی بهداشت نسبت به خطر شیوع بالای این بیماری در سطح جهان هشدار داد.
به نقل از تارنمای خبری انپیآر، ویروس ماربورگ که از خانواده ویروس ابولا است، یکی از کشندهترین و غیرقابل درمانترین عوامل بیماریزا در جهان است که در این هفته جان هشت نفر را در رواندا گرفت.
شیوع این بیماری معمولاً در مناطقی رخ میدهد که مردم از طریق ورود به معادن یا غارهایی که حیوانات در آن زندگی میکنند در معرض خفاشهای میوه خوار قرار میگیرند که به طور طبیعی ناقل ویروس این بیماری هستند.
در همین ارتباط مقامهای آلمانی نیز از کشف دو بیمار با علائم ویروس ماربورگ که عبارت از خونریزی از چشم و دیگر منافذ بدن به همراه اسهال است، در هامبورگ خبر دادند.
یکی از این بیماران که یک دانشجوی پزشکی است در سفر اخیر خود به رواندا، به معالجه بیماران مبتلا به ویروس ماربورگ در آن کشور اشتغال داشته و بعد از اینکه با هواپیما به فرانکفورت آلمان بازگشت به وسیله قطار راهی هامبورگ شده و بیمار دوم هم دوست این دانشجو است که وی را در مسیر قطار از مبدأ فرانکفورت به مقصد هامبورگ همراهی میکرده است.
به گفته این مقامها، فرانکفورت به عنوان یکی از ترمینالهای اصلی هوایی ورود و خروج مسافران اروپایی محسوب میشود و در حال حاضر افرادی که در هواپیمایی که این دانشجوی آلمانی با آن مسافرت کرده بود حضور داشتند، ممکن است در سراسر اروپا پخش شده باشند.
به نوشته تارنمای انپیآر، ویروس مرگبار ماربورگ از طریق تماس مستقیم با خون آلوده یا از طریق تماس مستقیم (از طریق پوست آسیب دیده یا غشاهای مخاطی) با خون، ترشحات یا سایر مایعات بدن افراد آلوده و سطوح و مواد (مانند ملحفه و لباس) آلوده شده به این مایعات بین افراد پخش میشود و از هر ۱۰ بیمار مبتلا به این ویروس، ۹ نفر جان خود را از دست میدهند.
ارسال نظر