|

نشانه هایی که می گویند مصرف قند شما بالاست

احتمالا برای همه شما پیش آمده که دوست داشتید بعد از مصرف ناهار یا شام یک دسر بسیار شیرین و خوشمزه میل کنید.

سلامت

معمولا مواد غذایی شیرین حاوی قند بسیار تحریک کننده ای هستند و سخت می توانیم از آن ها دست بکشیم. همچنین جزء وعده های غذایی دم دستی محسوب می شوند. به طور مثال؛ در طول روز ممکن است یک عدد بستنی یا یک عدد شکلات بخورید اما مصرف زیاد آن ها به شدت مضر است.

۱ - مشکلات گوارشی

تحقیقات نشان می دهد که مصرف قند ممکن است میزان توزیع باکتری های سالم را در معده به هم بریزد. در نتیجه مشکلات گوارشی ایجاد کند. پس مشکلات گوارشی می تواند نشان دهنده مصرف بالای قند باشد.

۲ - چروک اطراف دهان و چانه

متخصصان بر این عقیده هستند که آکنه هیچ ربطی به رژیم غذایی ندارد اما چین و چروک نشان دهنده مشکلات تغذیه ای مخصوصا مصرف قند بالاست؛ مخصوصا اگر این نیروها در اطراف دهان و روی چانه باشند. پس در رژیم غذایی خود تجدید نظر کنید.

۳ - تغییرات روحیه و کلافگی

بعضی از مطالعات نشان می دهد که مصرف زیاد قند اختلالات روحی و افسردگی را در فرد ایجاد می کند. همچنین انتقال دهنده های عصبی در مغز را به هم می ریزد و فرد دیگر نمی تواند هورمون سروتونین را به اندازه کافی در بدن داشته باشد.

۴ - نداشتن استراحت شبانه به اندازه کافی

مصرف کلوچه یا کاپ کیک با قند زیاد هنگام خواب روحیه را به هم می ریزد و همچنین باعث می شود که شب خواب راحتی نداشته باشید. در واقع خواب در هنگام شب بسیار بریده بریده و کوتاه و بی کیفیت می شود و خستگی از تن بیرون نخواهد رفت و با احساس سرحالی از خواب بیدار نخواهید شد.

۵ - پیری زودرس پوست

مصرف زیاد قند پیری پوست را سرعت می بخشد زیرا قند و پروتئین های موجود در جریان خون را کاهش می دهد و عاملی برای از بین رفتن کلاژن و انعطاف پذیری پوست خواهد بود.

۶ - پوسیدگی دندان

پوسیدگی دندان به دلیل مصرف قند بالا ایجاد می شود زیرا قند زیاد عاملی برای ایجاد پلاک های دندانی هستند که خودشان دلیل اصلی پوسیدگی می باشند. مخصوصا مصرف نوشیدنی های شیرین مثل نوشابه که این پوسیدگی ها را افزایش می دهد.

۷ - میل به مصرف دسر بعد شام

میل زیاد به هر چیزی نشان دهنده مصرف بالای آن است. زمانی که بعد از مصرف شام دلتان می خواهد یک دسر شیرین بخورید، یعنی آنقدر قند مصرف کرده اید که به خوردن شیرینی جات عادت کرده اید. پس باید مصرف آن را کاهش دهید.

۸ - گرسنگی دائمی

اگر قندی که مصرف می کنید حاوی فیبر یا پروتئین باشد، احساس سیری را به شما نخواهد داد. وقتی قند بیشتری مصرف کنید، احساس گرسنگی شما بیشتر خواهد شد. حتی اگر همین الان غذا خورده باشید.

۹ - درد مفصل

تحقیقات نشان می دهد که مصرف نوشیدنی های شیرین عاملی برای ایجاد درد های روماتیسمی در خانم ها و درد مفصل و عاملی برای ایجاد التهاب است.

۱۰ - مشکلات مربوط به کاهش وزن

خود مصرف قند عاملی برای ایجاد اضافه وزن نیست اما اضافه وزن می تواند به دلیل بعضی از مشتقات قند باشد. از طرفی زمانی که قند مصرف می کنید دوست دارید بیشتر غذا بخورید که همین امر به طور غیر مستقیم وزن شما را افزایش خواهد داد.

۱۱ - توهمات ذهنی

ممکن است کل بدن شما سالم باشد اما از لحاظ ذهنی به هم بریزید. قند سوخت اصلی بدن محسوب می شود و زمانی که قند خون افت کند که علت آن هم مصرف بیش از حد شیرینی جات هست، باعث ایجاد توهمات و به هم ریختگی ذهن می شود زیرا به همان ترتیب انرژی شما نیز افت می کند و دیگر توانایی تمرکز در شما به اندازه قبل وجود نخواهد داشت.

۱۲ - نفخ مداوم

غذاهای نمکی عاملی برای ایجاد نفخ هستند اما بعضی از مواد غذایی شیرین هم می توانند وضعیت شکم و معده شما را به هم بریزند. پس اگر می خواهید با نفخ برای همیشه خداحافظی کنید، باید از مصرف مواد غذاهای بسیار شیرین دست بکشید.

۱۳ - احساس ضعیف شدن و از دست دادن توده عضلانی

محققان به این نتیجه رسیدند که بین مصرف قند و از بین رفتن توده عضلانی ارتباط مستقیم وجود دارد زیرا عضله ها پروتئین را از دست می دهند و دیگر نمی توانند مانند قبل قوی و محکم باشند.

۱۴ - فشار خون بالا

در مطالب فشار خون در بخش سلامت نمناک گفتیم که قند بدترین چیز برای فشار خون است و شاید از نمک هم بدتر باشد. رژیم قند غذایی با ساکاروز بالا فشار خون دیاستولیک و سیستولیک را افزایش می دهد.

۱۵ - از دست دادن انگیزه برای ورزش

مصرف زیاد قند باعث اضافه وزن می شود و در نتیجه افراد انگیزه خود را برای انجام فعالیت های فیزیکی از دست می دهند زیرا احساس می کنند با این همه اضافه وزن دیگر نتیجه ای نخواهند گرفت.

۱۶ - شیرین نبودن میوه ها به اندازه کافی

زمانی که قند زیادی مصرف کنید، دیگر شیرینی میوه ها برای شما کافی نیست. حتی به نظرتان یک کاسه توت فرنگی دیگر مثل قبل شیرینی ندارد و دوست دارید که به آن شکر بزنید یا بعد از آن یک چیز شیرین مصرف کنید.

توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .

منبع: بهداشت نیوز
کدخبر: 123718

ارسال نظر

 

آخرین اخبار