|

احمدی نژاد به دنبال تخریب کدام چهره سیاسی بود؟

سلیمی نمین گفت: احمدی نژاد تلاش زیادی کرد که لاریجانی را تخریب کند و این تخریب را هم به دست برخی از نیروهای اصولگرا صورت داد.

سیاست داخلی احمدی نژاد به دنبال تخریب کدام چهره سیاسی بود؟

عباس سلیمی نمین در مورد کاندیدا شدن یک چهره نظامی گفت: در شرایط جنگ بعضی ها مایل بودند که یک شخصیت نظامی هم امور اداری کشور را به عهده داشته باشد هم امور جنگ را در دست داشته باشد، اما امام هرگز نپذیرفت، امروز هم رهبری چنین چیزی را نخواهند پذیرفت.

«عباس سلیمی نمین»، فعال سیاسی اصولگرا، در رابطه مطرح شدن بحث کاندیداتوری لاریجانی برای انتخابات۱۴۰۰ گفت: این یک بازی تبلیغاتی بیش نیست که منجر به تخریب جایگاه لاریجانی می شود، احمدی نژاد مسیر تخریب جایگاه لاریجانی در نزد اصولگرایان را در پیش گرفت و در این بین برخی از اصلاح طلبان هم در این مسیر قرار گرفتند. لاریجانی یک نیروی اصولگرا است البته نظراتی متفاوت با او در برخی از بخش ها دارم اما آنچه مسلم است این است که لاریجانی یک اصولگرا است.‌ احمدی نژاد تلاش زیادی کرد که لاریجانی را تخریب کند و این تخریب را هم به دست برخی از نیروهای اصولگرا صورت داد. مانند انچه که در قم و جاهای مختلف علیه او صورت گرفت تحریک آن با احمدی نژاد بود اما توسط خیلی از کسانی که نمی دانستند در چه میدانی بازی می کنند صورت گرفت.

او ادامه داد: تلاش کردند لاریجانی را از طیف اصولگرایی جدا کنند اما هرگز تخم مرغ های خودشان را در سبد ایشان قرار نخواهند داد، فقط می خواهند یک ژستی بگیرند کما اینکه در حوزه ناطق نوری هم فراتر از این ژست نرفتند. لذا من فکر می کنم این یک بازی سیاسی است. خیلی از کارهای سیاسی امروز مباح تلقی می شود این هم یکی از موارد است.

سلیمی نمین در رابطه با سکوت لاریجانی بیان کرد: لاریجانی همانند گذشته با این بازی همراه نخواهد شد و اینگونه وارد میدان نخواهد شد، طبیعتا لاریجانی اگر بخواهد کاندیدا شود چشم به اصولگرایان خواهد داشت، اگر جریانات موثری از طیف اصولگرا از او حمایت نکنند قطعا لاریجانی به میدان نخواهند امد.

او همچنین در مورد کاندیدا شدن یک چهره نظامی گفت: برخی از اصلاح طلبان مطرح کردند که در این مقطع برای پیشرفت امور یک نظامی مد نظر قرار بگیرد و از او پشتیبانی شود تا او بتواند مسائل کشور را حل کند این بحث را آقای حجاریان مطرح و برایش مصادیقی عنوان کرد این هم یک بازی ناشایستی بود، بحث ما روی کار آمدن یک نظامی نیست بلکه همه قابلیت ها مطرح است سوال این است آیا قانون هم اجازه می دهد یک نظامی کاندیدا شود؟ بله می تواند اما به عنوان نظامی می آید یا به عنوان یک فرد حضور می یابد؟ پاسخ این است که خیر به عنوان یک قابلیت می آید که این قابلیت می تواند پزشکی یا مهندسی و یا نظامی باشد. حرفه در بحث اصلی قابلیت است اگر انسانی قابلیت هایی به لحاظ مدیریتی تحرک و پایبندی به آرمان های ملت داشته باشد این بحث ها مطرح است وگرنه فرقی نمی کند که طرف پزشک است یا مهندس است یا نظامی است.

او در رابطه با کثرت کاندیداها در جناح اصولگرا گفت: در ارتباط با این کثرت کاندیداها قطعا عوامل مختلف تاثیر خواهد گذاشت و از طریق ائتلاف ها از این تعداد فاصله میگیریم، با این وضعیت وارد صحنه انتخابات نمی شویم که این عامل شکست است، ائتلاف مقداری قویتر شده است، تعدادی از کاندیداها از سوی شورای نگهبان کاسته خواهند شد یعنی بستگی دارد که شورای نگهبان چندنفر از این افراد را در واقع رجال سیاسی بداند. باید ببنیم کدام یک از آنها برنامه دقیق تری و کاملتری دارند. چه جریان اصلاح طلب چه جریان اصولگرا که می آیند همه سرمایه کشور هستند.

منبع: برنا
کدخبر: 158958

ارسال نظر