|

شرط مجلسی ها برای بازگشایی مدارس

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با گفت: اگر قراراست مدارس و دانشگاه‌ها بازگشایی شوند، باید همه دانش آموزان، معلمان و کادر اداری مربوط به این بخش از جامعه واکسن کرونا را دریافت کنند.

سیاست داخلی

«حسینعلی شهریاری» روز شنبه درباره دغدغه خانواده‌ها برای بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها گفت: برای بازگشایی مدارس باید دانش آموزان، معلمان و تمام کادر اداری آموزش و پرورش واکسن کرونا دریافت کنند و خانواده‌های دانش آموزان هم باید واکسینه شوند تا این آرامش به آنها داده شود که اگر قرار است بچه‌ها به مدرسه بروند، دچار بیماری نمی‌شوند.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه هنوز موفق به تامین واکسن برای دانش آموزان نشدیم، اظهار کرد: اگر قرار است دانش آموزان به صورت حضوری در مدارس آموزش ببینند، باید تزریق واکسن به این بخش از جامعه به صورت کامل انجام شود و وزیر بهداشت و درمان هم قول دادند که تزریق واکسن به این بخش از جامعه در دستور کار است.

وی با بیان این بر اساس آمار کودکان نیز در معرض ابتلا به کرونا هستند، ‌گفت: کودکان نیز مبتلا به کرونا می‌شوند و بر اساس آماری که وجود دارد در بیمارستان‌های اطفال تهران تعداد قابل توجهی از کودکان مبتلا به کرونا، بستری هستند.

دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور با اشاره به نگرانی والدین درباره احتمال ابتلای دانش آموزان به کرونا گفت: مسئولان در ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کردند که تا آخر شهریور ماه ۴۰ میلیون دز واکسن کرونا وارد کشور می‌شود. از ابتدای مهرماه هم تولید واکسن داخلی نیز افزایش خواهد یافت و تعداد بیشتری از مردم کشور واکسینه می‌شوند.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: واکسینه شدن همه جامعه از اولویت‌های دولت بود ولی واقعیت این است که واکسن‌های خریداری شده را پیش از این به ما ندادند. حتی سبد خرید واکسن کواکس که دولت برای خرید ۱۶ میلیون ۸۰۰ هزار دز  پول هم پرداخت کرده بود، به ما تحویل داده نشد. از طرفی اولویت کشورهایی مانند آمریکا و انگلیس و کشورهای اروپایی در واکسن کرونا مردم خودشان است.

وی تاکید کرد: تنها کشوری که توانست در این زمینه به ما برای تامین واکسن کمک کند،‌ کشور چین بود. البته روسیه نیز برای دادن واکسن به ایران اقدام کرد ولی تولیدات واکسن این کشور بالا نبود.

رمدسیویر در ابتدای شروع بیماری کرونا کارساز است

شهریاری درباره میزان اثربخشی داروی رمدسیویر بر مبتلایان به کرونا گفت: بسیاری از پزشکان و متخصصان که بر روی این بیماری کار می‌کنند، ‌ معتقد هستند که اگر در ابتدای شیوع ویروس کرونا این دارو استفاده شود، اثر بخش خواهد بود. البته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز در این باره با بسیاری از متخصصان صحبت کرد و آنها هم بر این موضوع تاکید کردند که داروی رمدیسیور اگر در ابتدای شروع بیماری تزریق شود، ‌ اثر خواهد داشت. ولی اگر کرونا در بدن بیمار زیاد گسترش یابد، شاید این دارو اثر بخش نباشد.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره شیوع مدل‌های جهش یافته ویروس کرونا مانند آلفا و لامبدا و میزان اثربخشی واکسن به آنها گفت:‌ مشخص نیست که واکسن به این دو ویروس چه میزان اثر بگذارد. در آمریکا هم دیدید که واکسن‌ها به روی این ویروس‌ها جواب نداد.

وی ادامه داد:‌ البته ویروس کرونا ممکن است تغییر ژن دهد ولی ما می‌توانیم در ساختار واکسن برای مقابله به نوع جهش یافته آن تغییراتی را ایجاد کنیم.

شهریاری با تاکید بر اینکه مردم برای کاهش مرگ ومیر کرونا باید همکاری لازم را داشته باشند، خاطرنشان کرد: متاسفانه علت بیشتر شدن مرگ و میرها بر اثر کرونا در پیک پنجم، عدم رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی بود. به عبارتی اگر دولت برای تهیه و توزیع واکسن اقدام کند ولی مردم ماسک نزده و فاصله گذاری را رعایت نکنند، کرونا ادامه خواهد داشت.

 

منبع: ایرنا
کدخبر: 199450

ارسال نظر