بررسی لایحه اصلاح قانون اسقاط خودرو در مجلس
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در لایحه اصلاح قانون اسقاط خودرو باید به گونهای پیش برویم که نتیجه آن تعطیلی اسقاط در کشور نباشد و یا پولی که برای اسقاط است به جاهای مختلف نرود و یا صندوق به جایی نرود که تعارض منافع ایجاد شود.
محمدباقر قالیباف، در نشست امروز مجلس در جریان بررسی لایحه الحاق یک تبصره به ماده (۱۰) قانون ساماندهی صنعت خودرو مصوب ۱۴۰۱ گفت: به عنوان یک نماینده مردم در مجلس باید بگویم که در این قانون به گونهای پیش برویم که نتیجه آن تعطیلی اسقاط در کشور نباشد و یا پولی که برای اسقاط است به جاهای مختلف نرود و یا صندوق به جایی نرود که تعارض منافع ایجاد شود.
وی ادامه داد: به هرحال آلودگی هوا و محیط زیست مهم است، همچنان که تولید و مردم مهم هستند. مردمی که روزی موتورسیکلتی را با قیمت ۱۵۰هزار تومان خریداری کردند و اکنون همان موتورسیکلت ۸ میلیون تومان ارزش دارد، اگر بخواهد بعد از ۲۵ سال آن را عوض کند باید ۴۰ میلیون تومان پرداخت کند و پول آن را نیز ندارد.
تعارض منافع در صنعت دارو بیداد می کند
کیومرث سرمدی واله در نشست علنی مجلس به استناد بند ۹ اصل ۳ قانون اساسی درخصوص رعایت عدالت و توجه به مشکلات مردم گفت: متاسفانه مردم در حوزه تامین دارو و بیماران با مشکلات بسیاری مواجه شده اند، فریادرسی هم برای بیمارانی که آواره داروخانه ها شده اند، وجود ندارد.
درخواست نماینده مجلس درباره برخورد با معترضان
طرح برگزاری جلسات نقد و گفتوگو به صورت عادی بررسی میشود
دستور کار نخست امروز پارلمان، بررسی تقاضای یک فوریت در مورد طرح الحاق یک ماده به قانون آییننامه داخلی مجلس درباره برگزاری جلسات نقد و گفتوگو بود که پس از مخالفت وکلای مردم در خانه ملت با یک فوریت آن، مقرر شد این طرح به صورت عادی رسیدگی شود.
محسن زنگنه به عنوان نماینده درخواستکننده فوریت بررسی طرح گفت: ایجاد فضای نقد و گفتوگوی موثر باید در دستور کار قرار گیرد و در جامعه این احساس به وجود آید که مسئولان عالیرتبه کشور و نمایندگان و قوای سهگانه حرف و نظر مردم، فرهیختگان و نخبگان را میشنوند.
البته این درخواست موافق و مخالفانی نیز داشت؛ که موافقان آن با اشاره به اینکه در شرایط فعلی جامعه نیازمند تضارب آرا و اخذ نظر کارشناسان است، معتقد بودند برای شکلگیری گفتوگوهای سیاسی و اجتماعی، مجلس شورای اسلامی بهترین مکان است. مخالفان بررسی فوریت دار طرح مذکور میگویند این طرح باعث کند شدن روند خواهد شد و قابل اجرا در مجلس نیست.
در ادامه نمایندگان طبق روال همیشگی در دقایق پایانی صحنهای علنی شروع به قرائت تذکرات شفاهی خود کردند؛
سلیمی:ایران فارغ از حاشیه سازی های معاندان به دنبال پیشرفت است
احمدی بیغش: مقامات و مسئولان آذربایجانی پا از گلیم فراتر گذاشتند
جعفری: ضرورت برخورد جدی با قصورکنندگان در زمینه کمبود دارو
نیکزاد در پاسخ به اخطار حسینی: اظهارات رئیس جمهور آذربایجان مبنایی ندارد
حسینپور: آقای وزیر بهداشت؛ سلامت مردم شوخی بردار نیست
اکبری تالارپشتی:غرب و آمریکای جنایتکار بدانند دوران جنگ در خانه دیگران تمام شده
محمودزاده: لیست نمایندگان امضاکننده بیانیه منتشر شود/ نیکزاد: نمایندگان خواستار برخورد با قاتلان و اغتشاشگران بودند
صالحی دارانی: ضرورت بررسی و تفحص سهمیههای تخصیصی و چگونگی توزیع دارو توسط وزارت بهداشت و هلال احمر
حسین پور: ضرورت انتشار اسامی نمایندگان امضاکننده بیانیه اخیر مجلس
جعفری: نمایندگان به منویات رهبری درخصوص اداره مجلس توجه کنند
بابایی کارنامی: هیچکس پاسخگوی کشاورزی که محصولاتش روی دستش مانده، نیست
میرتاجالدینی: وزرای جهاد و تعاون نسبت به تامین منابع مالی برای ترخیص مواد انباشت در گمرکات ورود کنند
نظری خانقاه: اجازه نمی دهیم عدهای در مجلس «شومن بازی» دربیاورند و مجلس را ضد مردمی نشان دهند
وحیدی: سرعت آبرسانی وزارت نیرو به روستاهای دارای تنش آبی لاک پشتی است
جوکار: رئیس جمهور فرانسه آرزوی براندازی نظام جمهوری اسلامی را به گور خواهند برد
رضایی: ضرورت تامین اعتبارات تکمیل سد کبوترلانه کنگاور و قشلاق صحنه
بشیری: ارزش پول ملی برای بهبود زندگی مردم تقویت شود
سرمدی: ضرورت دوبانده کردن مسیر اسدآباد، آجین و کنگاور به علت ترافیک بالا و تصادفات
عباسزاده: ابهامات بحث تجمع و اعتراض قانونی رفع شود
عزیزی:تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران باید در همه دستگاه ها اجرایی شود
کلیات طرح تاسیس سازمان ملی اقامت تصویب شد
بررسی گزارشگزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها دیگر دستور کار پارلمان بود که نمایندگان این طرح را در دستور کار خود قرار دادند چراکه در حال حاضر بیش از 5 میلیون اتباع خارجی در ایران زندگی میکنند که جمعیت آنها در یک مقایسه قابل تامل و حتی عجیب از 73 کشور دنیا بیشتر است؛ به همین دلیل نمایندگان پس از چکش کاری با کلیات این طرح با هدف ساماندهی اتباع خارجی موافقت کردند تا در ادامه جزئیات آن را بررسی بیشتر کنند.
موافقت مجلس با اصلاح طرح تشدید مجازات سایت های شرط بندی
نمایندگان جلسه علنی نوبت صبح امروز (یکشنبه، ۲۲ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان طرح اصلاح مواد (۷۰۵) تا (۷۱۱) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی جهت تأمین نظر شورای نگهبان با اصلاح آن موافقت کردند.
کلیات طرح تاسیس سازمان ملی اقامت تصویب شد
نمایندگان در جلسه علنی نوبت صبح مجلس با بررسی تقاضای یک فوریت در مورد طرح الحاق یک ماده به قانون آییننامه داخلی مجلس با ۶۰ رأی موافق، ۱۶۱ رأی مخالف و ۶ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۹ نماینده حاضر در جلسه مخالفت کردند که بر اساس آن طرح مذکور به صورت عادی مورد بررسی قرار می گیرد.
کلیات طرح تاسیس سازمان ملی اقامت تصویب شد
نمایندگان در نشست مجلس با کلیات طرح تاسیس سازمان ملی اقامت با ۱۴۱ رأی موافق، ۹۱ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع از مجموع ۲۴۸ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.
تأسیس سازمان ملی اقامت با هدف ساماندهی اتباع خارجی
ابوالفضل ابوترابی در موافقت با کلیات گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در خصوص طرح تأسیس سازمان ملی اقامت گفت: تاکنون سه شیوه در مورد اتباع خارجی در کشور به کار گرفتیم، شیوه نخست اینکه مترصد از فرهنگ انقلاب و برادری در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی دنبال شد و اجازه دادیم اتباع بدون هیچ ملاحظهای به ایران بیایند و در اینجا زندگی کنند، شیوه دوم سالهای بعد از جنگ تحمیلی بود که طرد اتباع خارجی را در پیش گرفتیم اما متأسفانه طرد ۲۷ میلیون اتباع خارجی از کشور هیچ تأثیری نداشت.
نطق پیش از دستور رئیس مجلس
محمدباقر قالیباف، در نشست امروز (یکشنبه ۲۲ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور گفت: دستیابی فرزندان ایران به توان بومی ساخت موشکهای بالستیک فراصوت، دشمنان این آب و خاک را نا امید و دوستداران آن را خوشحال کرد. مانور پذیری بی سابقه، شکستن رکورد سرعت و توان عبور از سامانههای پدافند موشکی و قابلیت هدف قرار دادن آنها از ویژگیهای برجسته دستاورد جدید دانشمندان جوان کشورمان است. امروز تهرانی مقدم های زیادی در هوافضای سپاه تمام فکر و ذکر و عملشان ایجاد ایران قوی است. به تمامی آنها جهت دستیابی به این افتخار خداقوت میگویم.
وی افزود: تاکید مجلس همانطور که تاکنون نیز در رای اعتماد وزرا و همکاری برای حل مشکلات مشخص شده است، همکاری و همدلی با دولت است که بار اصلی حل مسائل را بر دوش دارد و مجلس با وجود اختلاف سلایق و نظرات کارشناسی، توان خود را به کار بسته است تا دولت و ریاست محترم جمهور را در ایفای وظایف خود یاری دهد.
دستور کار صحن علنی مجلس امروز
جلسه علنی مجلس شورای اسلامی امروز (یکشنبه، ۲۲ آبان ماه) به ریاست دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، ساعت ۸ و ۷ دقیقه و با حضور ۲۰۰ نفر از نمایندگان آغاز شد.
حسینعلی حاجی دلیگانی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی دستور کار صحن علنی امروز را به شرح زیر قرائت کرد:
ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مورد طرح تأسیس سازمان ملی اقامت
گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد طرح اصلاح مواد (۷۰۵) تا (۷۱۱) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی
ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد لایحه دوفوریتی الحاق یک تبصره به ماده (۱۰) قانون ساماندهی صنعت خودرو مصوب ۱۴۰۱
ادامه رسیدگی به گزارش شور دوم کمیسیون اجتماعی در مورد طرح اصلاح قانون بیمه کارگران ساختمانی
گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مورد طرح استفساریه بند (۳) ماده (۴۸) قانون حمایت خانواده
گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد طرح یک فوریتی حمایت مالی از افشاگران فساد
گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مورد طرح مردمی سازی حکمرانی
گزارش کمیسیون صنایع و معادن مبنی بر تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران
بررسی تقاضای دو فوریت در مورد طرح الحاق یک ماده به قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی
بررسی تقاضای دو فوریت در مورد طرح اصلاح ماده ۱۱۷ قانون مدیریت خدمات کشوری
بررسی تقاضای یک فوریت در مورد طرح الحاق ماده ۷ اساسنامه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بابت تسهیل روند ساخت و ساز روستایی برای بومیان روستا و حمایت از دولت در جهت ساخت یک میلیون مسکن در سال.
ارسال نظر