|

واکنش مولوی عبدالحمید به دولت مسعود پزشکیان + بیوگرافی

مولوی عبد الحمید که یکی از چهره های سیاسی اهل سنت است؛ تلاش های بسیار زیادی را در جهات کاهش تنش های قومی و مذهبی در سیستان و بلوچستان و دیگر نقاط کشور انجام داده و به همین خاطر هم جوایز بین المللی نیز دریافت کرده است.

سیاست واکنش مولوی عبدالحمید به دولت مسعود پزشکیان + بیوگرافی

مولوی عبدالحمید از جمله مفتی های اهل سنت است که سالیان سال  امام جمعه اهل سنت مسجد جامع مکی شهر زاهدان، مدیر مدرسه عالی دارالعلوم زاهدان، عضو اتحادیه جهانی علمای مسلمان، عضو مجمع جهانی فقه اسلامی و مدیر شورای هماهنگی مدارس اهل‌سنت سیستان و بلوچستان است. به تازگی در استان سیستان و بلوچستان استاندار اهل سنتی از سوی دولت مسعود پزشکیان انتخاب شد که واکنش مولوی عبدالحمید را شاهد بودیم. در فیلم زیر واکنش مولوی عبدالحمید را مشاهده می کنید که از هئیت دولت بابت انتخاب منصور بیجار؛ به‌عنوان استاندار سیستان و بلوچستان تشکر کرد. از نظر عبدالحمید؛ منصور بیجار فردی توانمند، کاردان و با سواد است. 

بیوگرافی مولوی عبدالحمید

عبدالحمید اسماعیل‌زهی متولد ۱۳۲۶  معروف به  مولوی   عبدالحمید است که  در ۷۶ سال عمر خود؛ ۳ بار ازدواج کرده است و ماحصل این ۳ ازدواج به قول رسانه ها تعداد بسیاری فرزند است. شناخته شده‌ترین فرزند او محمدطیب اسماعیل‌زهی است که در پرونده‌ای امنیتی بازداشت شد اما بعد از حدود دو سال و نیم به خاطر حفظ کل قرآن توانست آزادی خود را به دست بیاورد. (رویداد ۲۴)

ترور و بیماری

در تیرماه ۱۴۰۲ خبرهایی مبنی بر ترور بیولوژیک عبدالحمید منتشر شد که بعدا توسط منابع خبری تکذیب شد. خبرگزاری‌های دولتی از دستگیری شایعه پراکن‌ها خبر دادند.  عبدالحمید جمعه ۱۳ مرداد ۱۴۰۲ در نماز جمعه زاهدان سخنرانی نکرد و بر اساس اعلام حساب توئیتری مولوی عبدالحمید کسالت علت عدم حضور او در نماز جمعه بود. 

مولوی

عکس عروسی فرزندان مولوی عبدالحمید

در سال ۱۳۹۴ شاهد انتقادهایی از مراسم عروسی پسر مولوی عبدالحمید بودیم. روزنامه جمهوری اسلامی که از حضور مسئولان محلی در مراسم عقد پسر مولوی عبدالحمید در ایام اربعین انتقاد کرده بود، امروز جوابیه دفتر وی را منتشر کرد.
به نوشته این روزنامه، دفتر مولوی عبدالحمید امام جمعه اهل سنت زاهدان و روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان اعلام کرد مراسم عقد پسر مولوی عبدالحمید در شب بیست و سوم ماه صفر بوده نه شب اربعین، در این قبیل مراسم برحسب آداب و سنن موجود آیاتی از قرآن مجید تلاوت می‌شود و معتمدین و بزرگان صرفاً جهت شهادت ازدواج حضور می‌یابند، نماینده ولی فقیه و امام جمعه زاهدان هم در این مراسم شرکت کرده بود و حضور مسئولان استانی در این مراسم نشان از وحدت و همبستگی مثال زدنی اقوام و مذاهب در این استان دارد.

نظر رهبر در مورد مولوی عبدالحمید

دفتر مقام معظم رهبری به نامه مولوی عبدالحمید که در آن نسبت به برخی تبعیض‌ها انتقاد کرده بود، پاسخ داد. پاسخی با این مضمون که «همه ارکان جمهوری اسلامی موظفند بر اساس معارف دینی و قانون اساسی هیچگونه تبعیض و نابرابری بین ایرانیان از هر قوم و نژاد و مذهبی روا ندارند.» این پاسخ صریح رهبر معظم انقلاب به انتقاد از تبعیض آنهم توسط یکی از بزرگان اهل سنت کشور است.

نکته کلیدی و طلایی پاسخ رهبر معظم انقلاب به انتقاد مولوی عبدالحمید امام جمعه اهل سنت زاهدان ارجاع و توجه دادن این موضوع به معارف دینی است که طبق آن تبعیض و نابرابری صحیح نیست و از طرفی اشاره به اصول مترقی قانون اساسی مترقی جمهوری اسلامی ایران است که ظرفیت های بسیار زیادی دارد و هیچگونه تبعیض و نابرابری را بین ایرانیان از هر قوم، نژاد و مذهبی را بر نمی تابد.

نامه_رهبری

کدخبر: 339662
  • ناشناس ارسالی در

    در منابع فقهی ما، روز اربعین روز عبادت و زیارتی حضرت اباعبدالله(ع) است و هیچ گونه عزا و مرثیه ای در آن دیده نشده است! روز عزا فقط و فقط روز عاشورای حضرت ارباب(ع) است و لاغیر! روز اربعین، روز زیارتی حضرت سید الشهدا(ع) و روز عبادت و زیارت است نه روز عزا! در ثانی روز اربعین یک روز است ایام اربعین چه بدعتی است که کاسبان دین و مناسک و شعائر دینی برای کاسبی خود ایجاد کرده اند! خطبه عقد حتی در روز عاشورا از ثواب ویژه ای بر خوردار است چه رسد به روز اربعین! ایام اربعین که بدعت نوپدیدی بیش نیست! آنچه کراهت دارد برگزاری مراشگسم جشن و شادمانی در ایام عاشور است نه ایام دیگر!

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین