|

راه‌اندازی پردیس‌های دانش‌بنیان در شهرک‌های صنعتی

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: باتوجه به نامگذاری امسال به سال «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» از سوی رهبر معظم انقلاب، ایجاد شهرک‌های فناوری و همچنین پردیس‌های دانش‌بنیان در شهرک‌ها و نواحی صنعتی با جدیت بیشتری باید در دستور کار قرار بگیرد.

شهرک های صنعتی راه‌اندازی پردیس‌های دانش‌بنیان در شهرک‌های صنعتی

«علی رسولیان» در هشتمین نشست شورای راهبری و سیاست‌گذاری تولید دانش‌بنیان و پیشرفته» با بیان این مطلب، افزود: نیازمند اقدامات عملیاتی برای تسریع در ایجاد شهرک‌های فناوری در کشور هستیم، در این زمینه مکاتبات لازم با استانداران سراسر کشور انجام شده است و بخش خصوصی توانمند نیز می‌تواند در این راستا اقدام و مشارکت کند.

وی تصریح‌کرد: استان‌هایی که مطالعات لازم را برای ایجاد شهرک‌های فناوری شروع نکرده‌اند تا ابتدای دی‌ماه امسال فرصت دارند که مطالعات لازم را انجام دهند و به صورت همزمان نیز مکان‌یابی برای ساخت شهرک فناوری در دستور کار قرار بگیرد.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران ادامه‌داد: ایجاد پردیس‌های دانش‌بنیان در داخل شهرک‌ها و نواحی صنعتی با موافقت معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده و با استانداران سراسر کشور نیز رایزنی‌های لازم انجام شده است.

رسولیان اضافه‌کرد: برای ایجاد پردیس‌های دانش‌بنیان حتی اگر فضای کوچکی درون شهرک‌ها و نواحی صنعتی باشد، نیز باید مورد استفاده قرار بگیرد تا موضوع دانش‌بنیان گسترش و ارتقاء یابد.

وی بیان‌داشت: برخی استان‌ها تفاهمنامه هایی را در این راستا با پردیس‌های علم و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری داشته اند، تفاهمنامه‌های منعقد شده همچنین برای تصویب در شورای عتف به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارسال می‌شود.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان‌کرد: به‌هم‌رسانی بنگاه‌های بزرگ و فعال با واحدهای راکد تولیدی را در دستور کار داریم و این موضوع به احیای سریع واحدهای راکد کمک خواهد کرد، زیرا به همرسانی یکی از بهترین راه‌های بازگشت واحدهای تعطیل به عرصه تولید است.

در این نشست تخصصی گزارشی از رویدادهای استارتاپی و حمایت از برگزیدگان آن توسط سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و شرکت‌های استانی تابع ارائه شد. بر این اساس تا پایان سال گذشته ۱۹۷ رویداد استارتاپی با ۶۱۷ برگزیده برگزار شده و ۴۹۳ خدمت به بیش از ۳۹۱ برگزیده رویدادهای استارتاپی ارائه شده است.

تبدیل به دانش‌بنیان، انعقاد تفاهمنامه‌های مختلف، ارائه تسهیلات، برگزاری تورهای صنعتی، اجرای دوره‌های آموزشی، خدمات مشاوره‌ای، نشست‌های b۲b، کمک به تبلیغات و جذب سرمایه‌گذاری از اهم خدمات ارائه شده به برگزیدگان رویدادهای استارتاپی است.

سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و شرکت‌های استانی تابعه آن اکنون با دارا بودن ۵۰۹ شهرک و ۳۴۰ ناحیه صنعتی و پنج منطقه ویژه اقتصادی درحال بهره‌برداری، ۸۵ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، ۶ شهرک فناوری، ۴۰ مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، دو مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات نرم‌ افزاری، ۱۰۰‌هزار و ۵۸ قرارداد منعقده و بهره‌برداری از ۴۹ هزار و ۸۸۲ واحد صنعتی و سه‌هزار و ۲۷۰ واحد کارگاهی، زمینه اشتغال مستقیم ۹۹۸ هزار و ۵۹۵ نفر را در سراسر کشور فراهم کرده است.

 

منبع: ایرنا
کدخبر: 278853

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین