|

تاکید قائم مقام ایمیدرو بر تشکیل زنجیره صنعت آلومینیوم

قائم مقام رئیس هیات عامل ایمیدرو خواستار تشکیل زنجیره صنعت آلومینیوم برای ایجاد هم افزایی میان شرکت‌ها جهت رفع مشکلات این صنعت شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، عباس نعیمی در جلسه کنترل مدیریت با هیات مدیره شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو)، اظهارکرد: تشکیل ستاد زنجیره صنعت آلومینیوم می‌تواند موجب اتخاذ تصمیمات منطقی و ملی برای رفع چالش‌های این حوزه در زمینه تامین مواد اولیه و فروش محصولات شود.

وی ادامه داد: با توجه به مشکلات موجود در شرکت‌های آلومینیومی، ایمیدرو می‌تواند تشکیل این ستاد را برعهده گیرد تا در یک فضای مشارکتی و غیر جزیره‌ای میان شرکت ها، تصمیمات ملی و همه گیر برای توسعه این صنعت اتخاذ شود.

قائم مقام رئیس هیات عامل ایمیدرو تصریح کرد: اینکه از شرکت‌ها حمایت کنیم، وظیفه حاکمیتی است، اما تا یک زمانی صنایع نیاز به حمایت دارند چرا که اگر این روند دائمی باشد، آنها نمی‌توانند مستقل شوند و توسعه یابند.

وی افزود: باید بپذیریم که در واگذاری شرکت‌ها طبق اصل ۴۴ قانون اساسی موفق نبوده‌ایم چرا که سرمایه‌گذاران واقعی در این جریان این واگذاری‌ها اعلام حضور نکرده‌اند.

نعیمی با بیان اینکه باید باید مشکل بوکسیت را در صنعت آلومینیوم حل کنیم تا شرکت‌ها نگرانی نداشته باشند، گفت: در صورت رفع مشکل تامین پودر آلومینا و فروش در شرکت ایرالکو، توسعه آن، روند خوبی می‌گیرد. همچنین، این شرکت باید روی صادرات کار کند.

وی ادامه داد: ایمیدرو تا حد ممکن، درخواستها و نیازهای این شرکت را رفع خواهد کرد.

تحقق ۹۳ درصد برنامه تولید

احمد مجیدی، مدیرعامل مجتمع ایرالکو در این جلسه با اشاره به عملکرد این شرکت طی ۸ ماهه ۹۸ گفت: ایرالکو طی این مدت ۱۱۸ هزار و ۴۵۲ تن شمش تولید کرد که ۹۳ درصد برنامه تولید (۱۲۶ هزار و ۹۸۳ تن) را محقق ساخت.

وی ادامه داد: فروش داخلی این شرکت نیز ۸۵ هزار و ۱۰۱ تن بود که نسبت به برنامه (۸۶ هزار و ۹۸۳ تن)، ۹۷.۸ درصد محقق شد.

مجیدی با اشاره به طرح‌های توسعه ایرالکو گفت: این شرکت طرح هایی همچون احداث خطر اسملتر با فناوری ۶۰۰ کیلوآمپر (ظرفیت ۳۰۰ هزار تن)، احداث واحد کربن پلنت برای تولید‌اند (ظرفیت ۱۵۰ هزار تن) و احداث اسملتر با فناوری ۲۴۰ کیلوآمپر (ظرفیت ۲۰۰ هزار تن) را در دستور کار دارد.

وی ادامه داد: تکمیل پروژه نوسازی خط ۵ احیای قدیم (ظرفیت ۱۲.۵۰۰ تن)، طرح دیگر توسعه‌ای این شرکت است که ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. درحال‌حاضر ۵۰ درصد کارگاه خط ۵ احیای قدیم راه‌اندازی شده و در حال بهره‌برداری است.

مدیرعامل مجتمع ایرالکو درخواست‌های این شرکت را برشمرد: کمک به تامین مواد اولیه در شرایط تحریم، ثبات نرخ برق و اعطای یارانه به آن، حل مشکلات زیست محیطی از طریق قانون از جمله این درخواست هاست.

کدخبر: 76748

ارسال نظر

 

آخرین اخبار