|

سنگ آهن مورد نیاز ذوب آهن از کجا تامین می شود؟

سرپرست وزارت صمت با بیان اینکه سنگ آهن مورد نیاز ذوب آهن از سه معدن اصلی کشور تامین می شود، گفت: معادن کشور باید سنگ آهن ذوب آهن را تامین کنند و صنایع معدنی باید به اکتشاف توجه ویژه داشته باشند تا شرکت های فولادی در تامین مواد اولیه با مشکل مواجه نشوند.

صنعت و معدن سنگ آهن مورد نیاز ذوب آهن از کجا تامین می شود؟

حسین مدرس خیابانی امروز (پنجشنبه، ۲۹ خرداد) در نشست بررسی شیوه های رفع موانع جهش تولید در ذوب آهن اصفهان، این شرکت را نماد فولاد کشور دانست که باید جایگاه آن را در صنعت کشور حفظ کرد و افزود: شیوه تولید ذوب آهن اصفهان با سایر فولادسازان کشور متفاوت است و این باعث شده که نه تنها از یارانه انرژی بی بهره باشد، بلکه از معادن زغال سنگ نیز حمایت می کند و لذا باید از این صنعت با روش های مختلف از جمله برداشتن محدودیت صادرات، حمایت کرد.

ذوب آهن آماده ترین واحد صنعتی کشور برای جهش تولید است

وی از فعالیت های ذوب آهن اصفهان در حوزه صرفه جویی در مصرف آب و ایجاد فضای سبز که ۸۰ برابر استاندارد است تقدیر کرد و افزود: ذوب آهن اصفهان آماده ترین واحد صنعتی کشور برای جهش تولید است و در سالی که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید نامگذاری شده است، هرگز نباید تولید این مجتمع عظیم صنعتی کمتر از ظرفیت تولیدش باشد. انتظار این است که تولید این شرکت از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن نیز فراتر رود.

مدرس خیابانی، مسئولان وزارت صمت به ویژه وجیه ا... جعفری مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران را مسئول دستیابی ذوب آهن اصفهان به جهش تولید دانست و گفت: حل مشکلات این شرکت برای دستیابی به تولید ۳ میلیون تن در سال جاری باید به صورت هفتگی پیگیری شود و هیچ توجیهی برای عدم تامین سنگ آهن مورد نیاز این شرکت پذیرفته نیست.

سرپرست وزارت صمت، دستورات لازم برای ممنوعیت سریع و کامل صادرات سنگ آهن و همچنین ممنوعیت ثبت سفارش برای واردات ریل را اعلام کرد و گفت: تامین کامل سنگ آهن مورد نیاز ذوب آهن و رفع موانع جهش تولید این شرکت، ممنوعیت صادرات سنگ آهن و ممنوعیت واردات محصولاتی که صنایع فولادی کشور قادر به تولید آن هستند به ویژه ریل، سه اقدام فوری است که در این نشست، تصمیمات لازم برای اجرای آنها اتخاذ شد.

فولاد مبارکه یک میلیون تن گندله را با ذوب آهن اصفهان تهاتر می کند

مدرس خیابانی با اشاره به این که فولاد مبارکه اصفهان، یک میلیون تن گندله به ذوب آهن اصفهان تحویل می دهد و با محصولات این شرکت تهاتر می شود، افزود: معادن کشور باید سنگ آهن ذوب آهن را تامین کنند و صنایع معدنی باید به اکتشاف توجه ویژه داشته باشند تا شرکت های فولادی در تامین مواد اولیه با مشکل مواجه نشوند.

خداداد غریب‌پور، رئیس هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و معاون وزیر نیز در این نشست گفت: باید مصوبه تامین یک میلیون و ۷۰۰ هزارتن سنگ آهن برای ذوب آهن اصلاح شده و کل نیاز ذوب آهن به سنگ آهن بر اساس این مصوبه از معادن چاه گز، سنگ آهن مرکزی و سنگان تا ۵ سال آینده تامین شود.

وی افزود: با توجه به این که روش تولید ذوب آهن اصفهان متفاوت است، لذا تامین سنگ آهن برای این شرکت و برداشتن محدودیت برای صادرات محصولات این شرکت، منصفانه است.

ذوب آهن، معادن زغال سنگ کشور را از ورشکستگی نجات داد

رئیس هیات عامل ایمیدرو افزود: در سال گذشته، معادن زغال سنگ کشور در حال ورشکستگی بودند اما ذوب آهن اصفهان از آن ها حمایت لازم را کرد و مانع ورشکستگی این معادن شد.

داریوش اسماعیلی، معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت نیز در این نشست از ذوب آهن اصفهان به جهت کمک به دولت به منظور تنظیم بازار و کنترل قیمت ها قدردانی کرد و گفت: تنها راه کنترل قیمت، افزایش تولید است و ذوب آهن اصفهان در این زمینه به خوبی عمل کرده است.

وی افزود: نقشه راه معدن کشور تهیه شده است و بندی از این نقشه راه به ذوب آهن اصفهان اختصاص دارد که بر این اساس سنگ آهن مورد نیاز این شرکت تامین شده و این مشکل ریشه ای حل می شود.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت در سفر یک روزه به استان اصفهان به همراه معاونین خود ضمن حضور در ذوب آهن اصفهان، از خط تولید ریل، روند بازسازی کوره شماره یک و پروژه تزریق پودر زغال به کوره بلند بازدید کرد و در نشستی با حضور مسئولان این وزارت خانه و ذوب آهن، شیوه های رفع موانع دستیابی این شرکت به جهش تولید را مورد بررسی قرار داد. سرپرست وزارت صمت پیش از حضور در ذوب آهن از فولاد مبارکه بازدید کرد.

منبع: ايسنا
کدخبر: 105209

ارسال نظر