راه اندازی دوباره ۵ خط تولید در هپکو
با انعقاد قرارداد های جدید و راه اندازی دوباره ۵ خط تولید ابر صنعت تولید ماشین آلات راهسازی ایران زندگی دوباره به این کارخانه ریشه دارایرانی بازگشت.
روزگاری نام هپکو بلند آوازه بود و ماشین آلات معدنی ، راهسازی وکشاورزی ساخت این کارخانه در گوشه گوشه ایران دیده می شد.
طی دهه اخیر با تغییر مالکیت و خصوصی سازی نا مناسب این کارخانه روزهای زوال از راه رسیدند و کارخانه ای که روزگاری چرخ زندگی ۲ هزار کارگر را می چرخاند و سالانه توانمندی تولید ۲۵۰۰دستگاه انواع ماشین آلات راهسازی را داشت به تعطیلی کشانده شد.
در این سالها روزهای فراموش نشدنی و تلخ برای کارگران و مدیران قدیمی این کارخانه رقم خورد.
مدیر عامل شرکت هپکو گفت: از سال گذشته با تغییر مدیریت و صاحبان این کارخانه بارقه های امید نمایان شد و با انعقاد قرارداد های مختلف از ابتدای امسال کار تولید در هپکو جانی دوباره گرفت.
کاظمی افزود: هم اکنون کارخانه با ۵ خط تولید و ۱۰۰۰ کارگر مشغول به فعالیت است و تولید بیل مکانیکی و ترانسپورتر و دامپتراک را در دستور کار دارد.
وی اضافه کرد: هپکو توانمندی تولید ۱۶ گروه مختلف محصول در قالب ماشین آلات معدنی ، کشاورزی و راهسازی را دارد و استقبال از تولیدات این کارخانه سبب شده تا روز به روز حال هپکو بهتر شود.
مدیر خط مونتاژ این کارخانه هم با ابراز خرسندی از شرایط فعلی کارخانه گفت: هر روز شاهد بغض مدیران قدیمی این کارخانه و اشک شوق کارگرانی که برای جان گرفتن هپکو سالها خون جگر خورند در خطوط تولید پر سر و صدای کارخانه هستیم.
رضایی افزود: روزگاری تنها آرزوی ما حرکت یک ماشین ساخت شرکت هپکو در خط مونتاژ بود اما حالا با ساخت تولیدات جدید هر روز چند دستگاه از سالن های تولید خارج و تحویل می شود.
وی ادامه داد: رفع مشکلات نقدینگی ، بانکی و کارگری حاصل تغییر در مدیریت کارخانه است و امید است با حمایت از تولید ملی و جلوگیری از واردات ، هپکو به روزهای اوج بازگردد.
در حال حاضر هپکو با ۳۰ درصد ظرفیت و ۱۰۰۰ کارگر مشغول به کار است.
مادر صنعتی که توانمندی ساخت سالانه ۲۵۰۰ دستگاه انواع بیل مکانیکی ، لودر ، غلتک ، گریدر ، دامپتراک وبکهو لودر را دارد.
ارسال نظر