|

معلمان مدارس غیردولتی حمایت می‌شوند

وزیر آموزش و پرورش، گفت: معلمان در مدارس غیردولتی تحت حمایت ما هستند و اگر حق آنها زیر پا گذاشته شود قطعا برخورد خواهد شد.

فرهنگی و اجتماعی معلمان مدارس غیردولتی حمایت می‌شوند

نشست خبری محسن حاجی میرزایی صبح امروز (یکشنبه) در وزارت آموزش و پرورش برگزار شد. حاجی میرزایی در ابتدای این نشست، اظهارکرد: شیوع کرونا تمام ابعاد جامعه را تحت شعاع قرار داد، از این رو ما باید به گونه‌ای عمل می‌کردیم که این وقفه موجب کاستی در آموزش نشود. در این مدت مجموعه تدابیری که امکان‌پذیر بود را به کار گرفتیم. پس از تعطیلی مدارس آموزش از طریق تلویزیون را شروع کردیم. بیش از ۲۸ میلیون بار محتوای دروس تلویزیونی در بستر اینترنت دانلود شده است، اما به دلیل عدم تعامل در تلویزیون ما سامانه شاد را راه‌اندازی کردیم و تاکنون بیش از ۱۲ و نیم میلیون نفر از دانش آموزان، ۹۸ درصد از مدیران و بیش از ۸۲ درصد از معلمان در این شبکه فعال هستند. ما برای افرادی که دسترسی به اینترنت ندارند بسته‌های خودآموز را توزیع کردیم و در مناطق کم جمعیت روستایی کلاس‌ها به صورت حضوری برگزار شد.

وی بیان کرد: از روز گذشته تمام مدارس سراسر کشور بازگشایی شد و خدمات لازم به دانش آموزان ارائه می‌شود. بین ۹۵ تا ۱۰۰ درصد معلمان در مدارس حاضر شدند و دانش‌آموزان بین ۱۰ تا ۱۵ درصد به مدارس رفتند که البته این آمار در مدارس روستایی بیشتر بوده است. مدارس به طور کامل ضد عفونی شدند و تلاش شد برنامه‌های لازم برای آموزش انجام شود‌.

پرداخت وام کم‌بهره به موسسان مدارس غیردولتی

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره حقوق و مزایای معلمان مدارس غیردولتی، گفت: معلمان در مدارس غیردولتی تحت حمایت ما هستند و اگر حق آنها زیر پا گذاشته شود قطعا برخورد خواهد شد. معلمانی که به علت کرونا شغل خود را از دست دادند یا دچار آسیب شدند، به ویژه در مدارس غیردولتی در صورتی که همکاران ما معلمان را در مدرسه حفظ کنند می‌توانند از تسهیلات وام کم بهره به میزان ۱۶ میلیون تومان استفاده کنند. درباره شایعات بازگشایی مدارس برای مافیای مدارس غیر ولتی باید بگویم این مسئله همانطور که می‌دانیدشایعه است و قطعا مورد پیگیری خواهد بود.

حاجی میرزایی در ادامه توضیح داد: ما با بحرانی مواجه شدیم که آموزشِ دانش آموزان در معرض خطر قرار گرفت، محیط شاد ارتباط بین دانش آموز و معلم را برقرار می‌کند. همچنین یک کانال را در نظر گرفتیم که اطلاعات لازم برای والدین در آن درج می‌شود. روش‌هایی که ما به کار گرفتیم روش‌هایی است که در کشورهای دیگر به کار گرفته شده است. استفاده از روش آموزش الکترونیکی یک روش جدید و یک زیست بوم جدید است که آموزش و پرورش از ۷، ۸ سال پیش به دنبال آن بوده است. البته که این روش جایگزین آموزش حضوری نخواهد بود و زمانی که امکان کلاس حضوری نباشد از آن بهره گرفته خواهد شد.

او افزود: تامین اینترنت رایگان برای شاد به عهده وزارت ارتباطات بوده است. این وزارتخانه در کنار ما بوده و قطعا زین پس هم در کنار ما خواهد بود. نهادهای رسمی و خیریه و ‌سمن‌ها به کمک دانش آموزان آمدند.

پولی که برای کلاس‌های برگزار نشده دریافت شده باید باز گردانده شود

وزیر آموزش و پرورش درباره بازگردندان پول‌های سرگردان مانند شهریه مدارس و سرویس رفت و آمد، بیان کرد: هر مدرسه‌ای میزانی پول دریافتی از دانش‌آموزان داشته است. برخی از هزینه‌ها بابت خدمات آموزشی است که در اختیار دانش آموزان قرار گرفته است. پولی که برای خدمات بیشتر اخذ شده درست بوده است اما پولی که برای کلاس‌های برگزار نشده دریافت شده باید باز گردانده شود. اگر تخلفی در این زمینه باشد برخورد خواهد شد، همچنین باید پول سرویس مدارس باز گرداننده شود.

حاجی میرزایی درباره هدایت تحصیلی، بیان کرد: مطابق سال‌های گذشته از طریق سامانه‌های لازم این کار انجام خواهد شد و قطعا مشاورین مدارس در این زمینه فعال خواهند بود، بنابراین شیوه هدایت تحصیلی مانند سال گذشته است.

وی درباره حمایت از رسانه‌ها، اضافه کرد: ما همواره تصمیم بر پرهیز از شکایت از رسانه‌ها داشتیم زیرا به هر حال پاسخگویی وظیفه آموزش و پرورش است. همچین لازم به ذکر است که ما توافقی با کانون وکلا امضا کردیم که خدماتی را به شکل رایگان و نیمه رایگان در اختیار فرهنگیانی که با مشکل مواجه شده‌اند ارائه خواهد داد. علاوه بر این حکم تخلف برخی از همکارانی که به مشکل بر خوردند نیز اصلاح شده است.

شبکه شاد بیش ۶۵ درصد نیازهای ما را پاسخ داد

حاجی میرزایی درباره برنامه‌ها و سناریوهای آینده آموزش و پرورش به ویژه در مهر ماه، گفت: هر تصمیمی درباره بسته بودن و بازگشایی مدرسه باشد در ستاد مقابله با کرونا اتخاذ می‌شود. به هر حال باید با روش‌های مختلف آموزش ادامه پیدا کند. هیچ کدام از روش‌ها نمی‌تواند به طور صد در صد آموزش را پوشش دهد اما تلاش شد با روش‌های مختلف حداکثر پوشش آموزشی صورت بگیرد. در این میان شبکه آموزش در صدر شبکه‌های پر مخاطب قرار گرفت و شبکه شاد بیش ۶۵ درصد نیازهای ما را پاسخ داده است.

وی بیان کرد: ما یک مرکز تلفن گذاشتیم که هر روز برای رفع اشکالات تدبیر شود، تاکنون سعی شد مشکلات زیادی که شبکه شاد در روزهای اول داشت حل شود. بیش از سه میلیارد و ۲۰۰ میلیون پیام در این شبکه مبادله شده است‌ و اینها نشان می‌دهد که شبکه کار می‌کند و قطعا برای رفع کاستی‌های آن تلاش می‌شود. ما باید ضرورت این زیست بوم جدید را به رسمیت بشناسیم و اگر مشکلی دارد از نهادهای دیگر مانند وزارت ارتباطات بخواهیم به ما کمک کنند.

 

منبع: ایلنا
کدخبر: 99230

ارسال نظر

 

آخرین اخبار