|

گسترش نیوز گزارش می‌دهد:

خبرهای خوش اینترنتی در راه است / قیمت‌ها ارزان می‌شود؟

مدیر روابط عمومی وزارت ارتباطات با دادن خبری خوش به مردم اظهار کرد: ما در هفته‌های آینده برای واگذاری خطوط جدید اینترنت خبرهای خوشی خواهیم داشت.

فرهنگ خبرهای خوش اینترنتی در راه است / قیمت‌ها ارزان می‌شود؟

شب گذشته درگروه پرسون گروه مختص به خبرنگاران و مسئولان کشوری نشست پرسش و پاسخ با رئیس مرکز روابط عمومی وزارت ارتباطات جمال هادیان طبایی زواره برگزار شد و وی پاسخگوی خبرنگاران در مورد اقدامات وزارت ارتباطات علیه کرونا بود که در ادامه می‌توانید مشروح این نشست خبری آنلاین را بخوانید:

ارتباطات

هادیان در این نشست درباره وظایف وزارت ارتباطات گفت: وظیفه وزارت ارتباطات در اصل تهیه زیرساخت‌های ارتباطی و فضای مجازی کشور است و‌در این راه گام‌های مهمی برداشته است، بخشی از شبکه ملی اطلاعات که مربوط است به این لایه زیر ساخت‌ها در حال تکمیل نهایی است، لایه محتوا که در آن اطلاع رسانی انجام می‌شود، وظیفه نهادهای دیگری است که باید تولید محتوا کنند. وزارت ارتباطات در طول بحران کرونا امکانات و زیر ساخت‌های لازم را برای تمام نهادهای متولی که در حوزه اطلاع رسانی درباره کرونا دخیل بودند فراهم کرده است، همچنین امکان ارسال پیامک رایگان برای مردم از طرف وزارت بهداشت را فراهم کرد، همچنین برخی از شمار‌ه‌های چهار رقمی مربوط به ستاد کرونا را به شکل رایگان در اختیار مردم قرار داد.

فیلترینگ در اختیار وزارت ارتباطات نیست

وی ادامه داد: وزارت ارتباطات همچنین هدایایی را به عنوان بخشی از پهنای باند اینترنت در اختیار مردم قرار داد.

وی در مورد فیلترنگ گفت: فیلترینگ فی نفسه چیز خوبی نیست اما برخی کشورها بنا بر فرهنگ و برخی قوانین مجبور هستند که برخی قسمت‌ها را فیلتر کنند، در کشور ماهم این امر عملی شده است. اما آنچه مسلم است این است که فیلترینگ در اختیارات وزارت ارتباطات نیست و در نهادهای دیگری تصمیم گیری می‌شود.

مدیر روابط عمومی وزارت ارتباطات در مورد مجموعه خدمات این وزارت‌خانه در کمک به پیشگیری از کرونا گفت: این مجموعه خدمات به دو بخش تقسیم می‌شود، یک: بخشی از خدمات مورد نیاز در ستاد ملی کرونا، وزارت بهداشت، وزارت آموزش و پروش و برخی نهادهایی که دخیل بودند و به حمایت ارتباطی نیاز داشتند و بخشی دیگر مربوط می‌شود به کسب و کارهای آسیب دیده ناشی از این بیماری است که وزارت ارتباطات گام‌های خیلی بزرگی را برداشته است.

وی در ادامه این خدمات را اینچنین بیان کرد: تلاش برای اهدای اینترنت رایگان به معلمان، ارسال ۱۰ میلیارد پیامک به مردم که هزینه‌ای برابر با ۱۰۰ میلیارد تومان داشت.

 وی افزود: تا زمانی که این بیماری وجود داشته باشد ما در کنار ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت و آموزش و پروش خواهیم بود و برای رفع این بیماری تلاش خواهیم کرد.

علت کاهش سرعت اینترنت

وی در مورد علت کاهش سرعت اینترنت بیان کرد: وزارت ارتباطات و نهادهای مربوطه تمام تلاش خود را جهت افزایش سرعت پهنای باند در طول بحران کرونا انجام داده‌اند و می‌توان گفت تمام ظرفیت‌ها پر شده است و تمام زیر ساخت‌ها به کار گرفته شده است.

هادیان گفت؛باید بیان کنیم که در این مدت رشد عجیبی در مصرف داده در کشور شکل گرفت اما در عین حال امکانات ویژه‌ای هم در نظر گرفته شد از جمله اختصاص ۱۰۰ گیگ اینترنت رایگان به بیش از ۸ میلیون مشترک و رایگان کردن اینترنت برای دانشگاهیان و حوزه‌های علمیه از جمله این اقدمات است.

وی در مورد علت نداشتن یک سخنگو در وزارت ارتباطات کفت: به این علت که وزیز ارتباطات شخصا با مردم صحبت می‌کنند و از مشکلات می‌گویند و از راهکارها و دستاوردها می‌گوید، و این یک دستاورد بزرگی است. زیرا وقتی کسی قدرت بیان و تحیل دارد و تازه‌ترین دستاوردها را می‌گوید دگیر نیازی به سخنگوی رسمی ندارد، زیرا که رسمی بودن انسان را از مردمی بودن دور می‌کند اما ما شاهدیم که وزیر جوان با گفت‌وگوی شخصی با مردم، همزاد پنداری می‌کند.

هادیان در مورد مشکلات ارتباطتی و گسترش زیرساخت‌ها در مناطق صعب العبور گفت: مهمترین مشکل این مناطق مشکل تامین برق است که باید استانداری‌ها همکاری کنند.بعضی وقت‌ها تامین برق یک سایت مخابراتی از هزینه ساخت آن سایت بیشتراست، و این یکی از عوامل کندی توسعه می‌شود،

وی درباره ارزان کردن اینترنت و واگذاری خطوط اینترنت گفت: تمام شرایط در کشور در حال گسترش و توسعه ارتباطات است و هرچه این گسترش بیشتر باشد و تمهیدات مختلف برای فراگیری استفاده از شبکه ارتباطی صورت بگیرد، به‌تدریج قیمت‌ها ارزان خواهد شد.

اینترنت ۵G بزودی

مدیر روابط عمومی وزارت ارتباطات در پایان با دادن خبری خوش به مردم اظهار کرد: ما در هفته‌های آینده برای واگذاری خطوط جدید اینترنت خبرهای خوشی خواهیم داشت.

وی در مورد خدمات اینترنت ۵G اظهار کرد: تکنولوژی ۵G در همه دنیا گسترش پیدا کرده است، اما کشورهای انگشت شماری هستند که به صورت آزمایشی این تکنولوژی را استفاده می‌کنند و ما باید ببنیم که این تکنولوژی برای ما چه کاربرد و مزایایی دارد و بزودی همگام با کشورهای دیگر این تکنولوژی را خواهیم داشت

وی در مورد اپلیکیشن شاد گفت: این اپلیکیشن با مشارکت وزارت آموزش و پرورش و یکی از اپراتورها ایجاد شده است و وظیفه ما کمک جهت توسعه به گسترش این اپلیکیشن است.

در پایان یادآور می‌شود که این نشست با حضور خبرنگاران مختلفی از جمله خبرنگار گسترش نیوز انجام شد.

خبرنگار: شهریار خادمی
کدخبر: 100068
  • عباس ارسالی در

    باسلام وضمن تشکر.لطف کنند نظارت بیشتری ر وی اپراطور ایرانسل ایفا کنند وببینند ایر انسل چه از لحاظ شارز اعتباری وچه اینتر ن ت چگونه عمل مینکه وشارز مردم دفع میکنه.ب خدا قسم اینتر خریداری کردن استفاده نکردم پیام امد جهت اتصال گوشی خاموش روشن کن ت ا اقدام کردم اینترنتم تمام شد بدون کوچکت رین حرکتی خواهش میکنم پیگیری کنید

ارسال نظر

 

آخرین اخبار