سناریوهای بازگشایی مدارس چیست؟
وزیرآموزش و پرورش، گفت: باید نوع نگاه و شیوه جذب نیروی انسانی در آموزش و پرورش نسبت به سایر دستگاهها تغییر کند. آموزش و پرورش یک دستگاه کاملا علمی و تخصصی است و معلمان ما واجد شایستگیها و صلاحیتهای حرفهای و تخصصی هستند.
نهصدوهفتاد و پنجمین جلسه شورایعالی آموزش و پرورش با حضور وزیر آموزش و پرورش، دبیرکل شورایعالی و سایر اعضای آن به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
وزیر آموزش و پرورش، افزود: باید یاد بگیریم با کرونا زندگی کنیم، چارهای نداریم تا زمانی که داوریی برای درمان آن پیدا شود باید یاد بگیریم با آن زندگی کنیم.
حاجی میرزایی با اشاره به نقش و جایگاه نیروی انسانی در آموزش و پرورش، گفت: باید نوع نگاه و شیوه جذب نیروی انسانی در آموزش و پرورش نسبت به سایر دستگاهها تغییر کند، آموزش و پرورش یک دستگاه کاملا علمی و تخصصی است و معلمان ما واجد شایستگیها و صلاحیتهای حرفهای و تخصصی هستند؛ آموزش و پرورش بنگاه کاریابی نیست که هر کسی بتواند به هر طریقی وارد آن شود.
وزیر آموزش و پرورش، تاکید کرد: نیروی انسانی موتور محرکه توسعه و پیشرفت جامعه است و تاثیر نیروی انسانی در آموزش و پرورش بر روی جامعه خیلی بیشتر از سایر دستگاههای دیگر است.
وی تصریح کرد: نیروهای توانمند و متخصص که توسط دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی تربیت و دوره دیدهاند باید وارد آموزش و پرورش شوند، قانون راه ورود به آموزش و پرورش را برای ما مشخص کرده است و این راه از دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی میگذرد.
حاجی میرزایی با اشاره به اینکه بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا در تلاش هستیم مدارس را در شهریور ماه بازگشایی کنیم، ادامه داد: برای آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ بر اساس پروتکلهای بهداشتی ستاد ملی مبارزه با کرونا چند سناریو را پیشبینی کردهایم از جمله آموزش حضوری، آموزش نیمه حضوری(تلفیقی) و آموزش مجازی که این سناریوها با توجه به شرایط سفید، زرد و قرمز استانها اجرا خواهد شد.
وزیر آموزش و پرورش، تاکید کرد: باید در آموزشی که داده میشود به بعد پرورشی موضوعات درسی هم توجه کرد نباید فقط بعد آموزشی آن را در نظر بگیریم باید بعد پرورشی را هم در برنامهریزیهای آموزشی بهویژه آموزشی که از طریق فضای مجازی و تلویزیون و رادیو ارائه میشود، در نظر بگیریم.
به گزارش روابط عمومی شورایعالی آموزش و پرورش، در ادامه این جلسه آییننامه راهبری و هماهنگی آموزش و پرورش مناطق مرزی، عشایری و کمتر توسعه یافته مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
ارسال نظر