|

دانش آموزان و معلمان بخوانند

آموزش و پرورش هفته گذشته با اخباری درباره تعیین ساعات برگزاری کلاس‌های درس و ساماندهی حقوق خرید خدماتی‌ها گذشت.

فرهنگ دانش آموزان و معلمان بخوانند

آموزش و پرورش در هفته گذشته با اخباری چون «ساعات برگزاری کلاس‌های درس در شاد مشخص شد»، «ساماندهی حقوق معلمان خرید خدمات آموزشی» و «پیشنهاد وزیر آموزش و پرورش برای ارائه سیم کارت دانش آموزی» سپری شد.

ساعات برگزاری کلاس‌های درس در شاد مشخص شد

حسن الحسینی مسئول پروژه شبکه شاد و مشاور وزیر آموزش و پرورش درباره چگونگی زمان ‌بندی برای برگزاری کلاس‌های درس در این شبکه با توجه به مشکلات ترافیک اینترنت در ساعاتی از روز و احتمال قطع شدن اینترنت در هنگام آموزش اظهار کرد: یکی از مشکلات جدی برای اجرای برنامه‌ها در شبکه شاد و آموزش‌های مجازی موضوع زیرساخت‌های مربوط به آن است.

او ادامه داد: در موضوع زیرساخت‌ها با ۲مسئله مشکل دسترسی به اینترنت و دیگری بار ترافیکی آن مواجه هستیم؛ بر همین اساس کلاس‌های درس در شبکه شاد طبق زمان بندی در نظر گرفته شده برگزار خواهد شد.

مسئول پروژه شبکه شاد به تشریح زمان‌های در نظر گرفته شده برای برگزاری کلاس‌ها و توزیع ترافیکی برنامه آموزشی مدارس پرداخت و گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده برگزاری کلاس‌ها در ساعات ۸ و ۳۰ تا ۱۰ و ۱۵، ۱۰ و ۳۰-۱۲ و ۴۵، ۱۳ -۱۵ و ۱۵ و ۱۵و ۳۰- ۱۷و ۴۵ در نظر گرفته شده‌اند.

ساماندهی حقوق معلمان خرید خدمات آموزشی

 قاسم احمدی لاشکی معاون پارلمانی و حقوقی آموزش و پرورش به وضعیت برگزاری آزمون استخدامی هم اشاره و اظهار کرد: تا ۱۰ شهریور دفترچه آزمون منتشر می‌شود و قصد داریم ۲۷ هزار و ۳۰۰ نفر از این طریق جذب کنیم. همچنین ۲۰ هزار نفر دیگر نیز از طریق کنکور سراسری وارد دانشگاه فرهنگیان می‌شوند.

او درباره وضعیت معلمان خرید خدمات آموزشی اظهار کرد: با توجه به قانون امکان استفاده از این نیرو‌ها در مناطق دور دست وجود دارد و در نظر داریم تا حق و حقوق آنها ساماندهی شود که دیروز پیش نویس آن آماده شده است و به زودی ابلاغ خواهد شد.

یک سوم مدارس سمپاد در مناطق محروم هستند

فاطمه مهاجرانی، رئیس سابق مرکز ملی پرورش استعداد‌های درخشان درباره اقداماتی که از این پس باید برای سمپاد انجام شود، اظهار کرد: چند آسیب در رویکرد تفکیک وجود دارد و چاره‌ای هم نیست. وقتی از تفکیک استفاده می‌کنیم آسیب‌هایی در درون آن نهفته است از جمله اینکه، چون بچه‌ها با خودشان در ارتباط هستند کمتر همزیستی با بقیه را تمرین می‌کنند.

او افزود: در حوزه مهارت‌های سخت هم سمپاد مهارتی راه افتاده بود و اگر کار‌هایی از این دست ادامه یابد، خوب است. یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که باید به آن توجه کرد شناسایی آسیب‌های تفکیک و طراحی برنامه‌هایی برای کاهش این آسیب هاست.

رئیس سابق مرکز ملی پرورش استعداد‌های درخشان با بیان اینکه یک سوم مدارس سمپاد در مناطق محروم هستند، گفت: کار‌های بزرگی، چون گسترش المپیاد‌ها و تسری آن به حوزه علوم انسانی و... انجام شده است.

برگزاری کلاس‌های پیش دبستانی در شبکه شاد

رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی درباره روند ثبت نام و آموزش نوآموزان پیش دبستانی و بدو ورود به مدرسه اظهار کرد: با توجه به تفاوت وضعیت مناطق شرایط مختلفی برای حضور دانش آموزان و نوآموزان پیش دبستانی وجود دارد، در شرایط سفید آموزش حضوری، در شرایط زرد آموزش ترکیبی از حضوری و غیرحضوری و در شرایط قرمز کلاس‌ها مجازی خواهد بود.

او ادامه داد: برای دانش‌آموزان کلاس اولی در شرایط قرمز در نظر داریم تا با وجود کلاس‌های مجازی، حتی خیلی کم با همراهی خانواده و معلم در مدرسه حضور داشته باشند تا با این محیط آشنا شوند.

حکیم زاده درباره آمار ثبت نام دانش‌آموزان کلاس اولی، گفت: در آغاز مسیر دغدغه داشتیم، اما طبق آخرین آمار بیش از ۹۹ درصد در دوره ابتدایی ثبت نام کردند و با اطلاع رسانی بیشتر به خانواده‌ها این رقم افزایش هم خواهد یافت.

تمدید زمان ثبت سفارش کتاب‌های درسی

اسداله مرتضایی معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی از تمدید مهلت ثبت سفارش کتاب درسی خبر داد و اظهار کرد: با عنایت به محدودیت‌های به وجود آمده به دلیل بیماری همه گیر کووید ۱۹، نظیر اجتناب از تجمع بیش از حد دانش آموزان و والدین آنها برای ثبت نام در مدارس، محدودیت فعالیت مدارس در استان‌های با وضعیت هشدار و قرمز به دلیل مصوبات ستاد مبارزه با کرونای استان، متاسفانه تعداد قابل توجهی از دانش آموزان در تمامی دوره‌های تحصیلی در مهلت زمانی مقرر یعنی ۳۱ مرداد نتوانسته اند، در مدارس ثبت نام کرده و به تبع آن اقدام به ثبت سفارش کتاب‌های درسی در سامانه فروش مواد آموزشی کنند.

مرتضایی ادامه داد: به دلیل ضرورت دسترسی همگانی به کتاب درسی به عنوان یکی از مولفه‌های اصلی و تاثیر‌گذار در فرآیند یاددهی – یادگیری دانش آموزان و درخواست‌های مکرر ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها و والدین دانش آموزان، همچنین وجود مسائل دیگری نظیر مشخص نشدن نتایج سنجش دانش آموزان ورودی اول ابتدایی و آزمون‌های مدارس خاص پایه‌های دوره‌های اول و دوم متوسطه، طبق مصوبه کارگروه ستادی برنامه‌ریزی و توزیع کتاب‌های درسی مقرر شد، این فرآیند تا روز دوشنبه ۱۰ شهریور ماه تمدید شود.

کمبود معلم؛ چالشی بدون حساب و کتاب در وزارتخانه‌ای عیالوار

کمبود بیش از ۱۹۰ هزار معلم در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ بحرانی است که نشان از وجود ضعف و خلاء اساسی و دیرین در برنامه‌ریزی منابع انسانی آموزش‌وپرورش دارد؛ البته علاوه بر بحران کمبود معلم، بحران کیفیت تأمین معلم هم چالش دیگری در حوزه منابع انسانی آموزش‌وپرورش به شمار می‌رود.

از ۳۹۴ هزار نیرو جذب‌شده در ۱۰ سال گذشته بیش از ۱۹۷ هزار نفر آنان که معادل ۵۰ درصد نیروی جذب‌شده در آموزش‌وپرورش هستند، بدون در نظر گرفتن کیفیت و شیوه‌‌های علمی سنجش صلاحیت‌‌های حرفه‌‌ای بکارگرفته شده‌ و بعد از چندسال اشتغال به استناد مجوز‌ها و مصوبات موردی استخدام شده‌‌اند؛ در این شیوه نیاز واقعی مناطق از حیث تعداد، دوره تحصیلی، جنسیت و رشته تدریس عموماً نادیده گرفته‌شده است.

حجت الله بنیادی پژوهشگر حوزه آموزش و پرورش و استاد دانشگاه فرهنگیان در این باره به خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گفت که برخی از این افراد در زمان استخدام از نظر مدارج تحصیلی، شرایط سنی و شاخص‌‌‌های معلمی نیز از حداقل‌های لازم برخوردار نبوده‌اند؛ به‌گونه‌ای که درصد قابل‌توجهی از آنها در زمان استخدام بیشتر از ۴۶ سال سن داشته یا با مدرک تحصیلی دیپلم استخدام شده‌اند.

دو راهی رفتن به مدرسه و ترک تحصیلی موقتی در سال تحصیلی کرونایی

شروع سال تحصیلی امسال با شیوع کرونا و جولانش حال و هوای دیگری به خود گرفته است و دانش آموزان که جزو نخستین گروه‌های مشمول قرنطینه و تعطیلی بودند، قرار است بعد از چندین ماه تعطیلی با توجه به سه سناریو آموزش و پرورش طبق سه وضعیت قرمز، زرد و سفید به طور غیرحضوری، نیمه حضوری و حضوری سال تحصیلی آینده را سپری کنند.

اما همین اوضاع و احوال دو راهی دشواری برای خانواده‌ها ایجاد کرده است؛ برخی امسال قید مدرسه رفتن را زده اند، برخی دلخوش به رعایت پروتکل‌های بهداشتی فرزندانشان را راهی مدرسه خواهند کرد، برخی هم در این میانه همچنان بلاتکلیف مانده اند؛ حالا بماند که شلوغی کلاس‌های مدارس دولتی، نام نویسی در غیردولتی‌ها حتی با وجود شهریه‌های سنگین را رونق بخشیده از طرفی مجازی شدن کلاس‌ها برخی‌ها را از غیردولتی روانه مدارس دولتی کرده است.

بارگذاری کامل محتوای آموزش مجازی دوره ابتدایی در شبکه شاد

رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی درباره تمهیدات آموزش و پرورش برای شروع سال تحصیلی جدید از ۱۵ شهریور اظهار کرد: با توجه به مجازی بودن بخشی از محتوای آموزشی و نیاز به ابزار‌های الکترونیکی پویش «هر تبلت یک مدرسه» را داریم که خیرین شامل افراد حقیقی و حقوقی وارد آن شده‌اند.

او ادامه داد: شاید هزینه ساخت یک مدرسه برای هر کسی میسر نباشد هر چند که جامعه خیرین مدرسه‌ساز در این زمینه اقدامات خوبی داشته اند، اما اکنون با یک تبلت می‌توانیم مدرسه را در دستان دانش آموزان بگذاریم.

معاون آموزش ابتدایی با اشاره به اینکه شماره حسابی را اعلام کردیم که علاقه‌مندان به کمک آن امکان دسترسی به تبلت را داشته باشند، گفت: سازمان‌ها و نهاد‌هایی اعلام آمادگی کردند تا برای دانش آموزانی که امکان دسترسی به تبلت را ندارند، ابزار لازم را تامین کنند ضمن آنکه در مدارس دانش آموزان با این شرایط شناسایی شدند.

حکیم زاده درباره بارگذاری کتاب درسی در شبکه شاد گفت: همه محتوای درسی در دوره ابتدایی در این شبکه بارگذاری شده است، در دوره متوسطه هم بیش از ۹۰ درصد محتوا آماده است و برای سه ماه اول آموزش مطالب بارگذاری شده‌اند.

منبع: روز پلاس
کدخبر: 119308
  • ابی ارسالی در

    باور کنید اموزش اینترنتی دانش اموزان را تنبل بی علاقه و متقلب به بار میاره خواهش ن اندیشه دیکری داشته باشین

    • فاطمه ارسالی در

      واقعا مجازی شده نمره مجانی وتقلبی ازیک طرف برنامه شاداینترنت جواب نمیده من سال قبل ازبهمن تا اردیبهشت که اعلام تعطیلی شد گرفتاربودم توگرما وگوچه وخیابان دنبال اینترنت میکشتم واقعا خجالت آوره قبل ازهرکاری به فکراینترنت باشین که سرعتش بالا بره بعدبگین مجازی مجازی

  • محمد رضا طلایی ارسالی در

    سلام با اوجه به تعداد پذیرش شوندگان دانش گاه فرهنگیان وازمون استخدامی .پس مجوز 25 000نفر معلمان حق التدریسی که مدت ا0 سال است بلاتکلیف هستند کجا رفت. ایا امسال تع یین تولیف میشوند اکثرشان با مدارک بالا م شغول تدریس هستند وبیشترشان هر سال نمونه میشوند

    • زهرا قر بانی ارسالی در

      من تبلت برای شاد ندارم در استان خراسان رضوی شهر ستان گناباد وروستای رو چی واز کا مپیوتر دارم لطفاا به داد ما هم برسین

  • محمد رضا طلایی ارسالی در

    منتظر جواب هستم ممنون

  • M.NICK ارسالی در

    لطفا سال تحصیلی جدید رو تعطیل کنید مثل خ یلی از کشورهای دیگه .اولا در استان ماسیس تان و بلوچستان اینترنت وامکاناتش برای هم ه نیست خانواده ها زیر زیر خط فقر امکان خ رید گوشی ندارندیالب تاپ دوم دانش آموزان سال قبل از جزوه و کتاب و کسانی که همراهی میکردن در منزل امتحان دادن .همین سومین مورد میشه یعنی بی سواد وباتقلب بالا میان .

  • نیلو ارسالی در

    متاسفانه بازهم مثل همیشه خبری از تعیین ح قوق معلمان غیر انتفاعی و هیچ امکانات و م زایایی نیست.

  • مهدی هجینی ارسالی در

    سلام، فضای مجازی (اینترنت) نمیشع درس خوند اصلا یاد نمگیری کسی کلاس ها رو در هفته دو بار کنید بهتر نیست مثلا شنبه کلاس حضوری یک شنبه و دو شنبه مجازی سه شنبه بریم کلاس چهار شنبه مجازی اینجوری فکر کنم بهتر باشه

  • رضا ارسالی در

    یعنی نمی‌دونم چی بهتون بگم

  • رایان ارسالی در

    سلام کاش فکری برای مامعلمان غیرانتفاعی داشته باشند باتحصیلات وتجارب بالا بازم دراستخدام های آموزش پرورش نامی ازمانیست

  • فریبا ارسالی در

    با سلام
    هر چند آموزش حضوری بهترین نوع آموزش ولی واقعا با این شرایط و مخصو صا بعداز حضور مردم درسفرهای تابستانی و ب عضا عزاداریها بدون رعایت پروتکل های بهدا شتی حضور دانش آموزان بسیار نگران کننده ا ست .
    در ضمنا برای خانواده ای شاغل که نمی تونند کنار فرزندانشان باشند این و ضع بسیار نگران کننده تر می باشد .

  • مریم ارسالی در

    وزارت آموزش و پرورش چطور می خواد پروتکل های آموزشی رو درمدارس اجرا کنه در حالیکه مطمینا هرروز تعدادی دانش اموز بینارو یا ناقل هستن و این بیماری رو به بقیه و خان واده ها منتقل می کنن؟
    چطور درمدارس دانش آموز ابتدایی مرتب دست ها و وسایلش روضدعفونی کنه؟
    تکلیف دانش آموزی ک ه یکی از اعضای خانواده اش مبتلا هستن چیه ؟
    ما که امسال شده بچه هامون مردود بشن اجازه نمی دیم به مدرسه برن وزیر وک یل جان و سلامت مردم که نیستن

  • ناشناس ارسالی در

    باتوجه به سالها تجربه رودانش آموز وحداقل آنچه خودشاهد بوده ام آموزش مجازی تاثیری ندارد باید حضوری باشد.

  • یک معلم ارسالی در

    سلام
    مدارس با کدام امکانات می خواه ند همه معلمان در یک روز وارد برنامه شاد شده و تدریس کنند!!!! 😳😳

    • ناشناس ارسالی در

      همه می دانند که حضوری بهتره اما به خاطر سلامتی همه اگه مجازی هم باشه بد نیست

  • معلم ایتارگر ارسالی در

    واقعا مظلوم‌ترین قشر جامعه معلمین ۴یر ان تفاعی هستند با حقوق 1600آخه کی روزی 8 سا عت کار مجازی و تولید محتوی و اینترنت و.. . اداره کنه، تازه 4 ماه هم نه حقوق نه بی مه داری.
    فقط عشقه که آدم رو نگه م یداره تو شغل معلمی
    من 7 سال سابقه دارم و دیگه امیدی ندارم و برای مسئولین ا ین بی عدالتی دعا میکنم

  • مهسا ارسالی در

    لطفا سن شرکت برای قبول شدن دانشگاه فرهنگ یان را افزایش دهید تا افراد بیشتری استخد ام کنید من خودم از کسانی هستم که با ۲۴ س ال سن نمیتوانم در این دانشگاه پذیرفته شو م و از شما می خواهم این مشکل رو حل کنید
    با تشکر☺

  • پری ارسالی در

    مدارس باید غیر حضوری برگزار بشن و حتی اگ ر حضوری هم باشن من و همسرم اجازه نمیدیم فرزندانمون به مدرسه بیان و خدای ناکرده د ر خطر بیفتن من ۳ دانش آموز دارم و خدای ن اکرده اگر یک نفر از اینها مبتلا بشه همه ملتلا میشن لطفا در رابطه با این موضوع که بسسیار مهم است بیشتر فکر کنید و چاره ای بیندیشید مطمئن باشید بعد از رفتن بچه ها به مدرسه شاهد مرگ بسیاری از مردم کشورمو ن هستیم و آمار مبتلایان سرریز میکنه
    کمی درک لطفا👌

  • شیعه ارسالی در

    باید با کرونا زندکی کرد دانش اموزان سربا ز دانشن نبایدبه خاطر کرونا این اموزشکاه بزرک و تعطیل کرد مثل اینکه خانواده ها فر زندانشان را به خاطر کرونا به سربازی نفرس تن خوب اونوقت نکهبانان مرز و تعطیل کرد ه یچ فرقی سرباز با دانش اموز نداره هر دو ح راست کننده این مرزو بوم هستم فقط شکلشون فرق داره

  • بهمن ارسالی در

    از زمان شروع به کار این دولت ۷سال است که نیروهای حق التدریس وعده های دروغ این سا ل و آن سال میکنند ولی هنوز اتفاقی نیافتا ده وهر سال حداقل ۵۰ هزار معلم بازنشست شد ه ولی جایگزین نکردند که در ابتدای شروع د ولت تربیت معلم ها را به حداقل رساندند ای ن است نتیجه دولت بی برنامه در آموزش و پر ورش وجاهای دیگر بماند که چه مشکلاتی اتفا ق افتاده

  • شمسی ارسالی در

    مدارس چه تعطیل باشند و چه نباشند مسئله ا ساسی مشکل کمبود شدید نیروی انسانی است و کسری بودجه دولت برای استخدام نیرو های جد ید بهتر است از تعداد کادر اداری در ادارا ت آموزش و پرورش کاسته شود و برخی از پست ها مانند معاون پرورشی که بیشتر برای اجرا ی نماز و اردو و سرود ونمایش هستند که در شرایط کرو نایی که مدارس غیر حضوری هستند و این گونه فعالیت ها انجام نمی شود حذف ش وند و به جای این پست مربی پرورشی به کار گرفته شود و مربی پرورشی هم مانند مراقب س لامت برای هر 650دانش آموز یک مربی پرورشی در دفاتر مدارس ما با انبوه معاو نین رو برو هستیم شامل معاون آموزشی ،معاون اجرای ی ،معاون پرورشی ،برخی مدارس هم معاون پرو رشی دارند و هم مربی پرورشی .

  • مجید ارسالی در

    ما جون بچه ها رو از سر را نیاوردیم لطفا تصمیم بهتری بگیرید با این وضعیت کرونایی چطور امکان داره بچه هارو وارد کلاس کرد . انگار دارن بچه های کوچک رو وارد بخش کرو نای بیمارستان میکنند . یه لحظه تصور کنی د . بچه ابتدایی . خواهشا به بفکر جون بچه ها باشید.متشکرم

  • عبدی ارسالی در

    با سلام
    به نظر من اموزش حضوری بهتر است اما از لحاظ رعایت کردن بهداشت و فاصله ی اجتماعی نگرانم بعضی از خانواده ها اصلا رعایت نمیکنند و این کار انها ما را دچار نگرانی کرده 😔😔😔😔
    انشالله مسئولین کشور با تجربه هایی که در این زمینه پیدا کردند بتوانند تصمیم های بهتری بگیرند

  • 😐محمد💖 ارسالی در

    به خدا یکی صدای مارو برسونه به بقیه... بخدا قسم ما سر کلاس حضوری چیزی داخل مخمون نمی‌رفت مجازی دیگه چه لوس بازی هس ت🤔
    حضوری بزارید فرد و زوج و یا حدا قل جاهایی که وضعیت سفید هست و حضوری بزار ید....
    #دهه_هشتادی_سوخته_متولد_شده

  • ناشناس ارسالی در

    امسال مدارس تعطیل بشه بهتره ما نگران سلا مت بچه ها هستیم

  • Roya ارسالی در

    سلام.. کاش مدارس رو هم حضوری باشه و هم مجازی چون واقعا با مجازی درس خوندن آدم ب هیچ جایی نمیرسه چون همش با تقلب میره بالاتر اما اگر حضوری باشد ب نفع همه هست...

  • مختاری ارسالی در

    سلام
    من یه زنم سرپرست سه تا بچه هستم دو دختر ویک پسر معلول کلاس چهارم هست دختر ها هم سوم و پنجم هستن از صبح ساعت ۸باید برم سرکار تا ساعت ۲بعد ظهر هم ساعت ۵ باید برم تا ده شب بچه هام تو خونه گوشی ندارن خودم همش سر کارم تا خرجی بچه ها واجاره خونه در بیاد به نظرتون میتونن بچه ها با اینترنت درس بخونن و من چطور باید وقت باقی مانده را برای بچه ها وکار منزل اختصاص بدم واقعا شرایط سختیه در نظر بگیرید ادمهای بدبخت بیچاره را مثل من شماره تماس ۰۹۱۰۳۳۷۶۱۹۷
    لطفا راهنمایی کنید و کمک ممنون

  • بهار ارسالی در

    سلام.لطفافکری هم به حال مادران شاغل بکنی د
    چطور ممکنه گوشی،تبلت یا...در اخت یار دانش آموزابتدایی قرار بدیم وبه حال خ ودش در فضای مجازی رهاکنیم؟حداقل برای ابت دایی بعدازظهر کلاسهای مجازی تشکیل بشه،در غیراینصورت ترک تحصیل موقت عواقبش خییییلی کمتر ازفضای مجازی بدون نظارت والدینه..

  • محدثه ارسالی در

    سلام,چرا اسمی ازمعلمین غیردولتی نیست,هیچ هویتی ندارند,ایا نبایدبرای اینا سقف تعی ین بشه,بگند ده سال کار کن بعدش یه اولویت ی برااستخدامی داشته باشند?این حرفا باید به کی زده بشه,بابا مافوق لیسانسیم,۱۲سال کارکردیم هبچ وپوچ ,صدایمان هم هیج جانمیر سه

  • محمدجواد ارسالی در

    سلام با کمبود نیروی معلم مواجهید خوب نیر و های خدماتی هستند که واقعا بهتر از معلم ان و معاونان و مدیران کار میکنند البته ن احق نمیشه گفت بهتر از بعضی هایشان ،،،بخد ا ما چندین،سال است که به این امید کارهای سخت مدرسه که وظیفه مان هست و فراتر از آ ن بجای مدیر معلم سر کلاس میرویم تدریس می کنیم به خدا بنده بیشتر مواقع کتابهای مرب وط به تدریس را میخوانم به امید روزی که.س ر کلاس تدریس کنم

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین