|

اختصاصی گسترش نیوز:

بهترین SSD برای گیمینگ و بازی در سال ۲۰۲۱

چه شما یک گیمر حرفه ای هستید، چه تازه شروع به بازی کردید، به یک SSD پرسرعت و مقرون به صرفه نیاز دارید. این لیست برای کمک به شما در انتخاب آن SSD جمع آوری شده است.

فناوری بهترین SSD برای گیمینگ و بازی در سال ۲۰۲۱

SSD فقط برای بازی و بارگیری سریع در گیم های رقابتی نیست، بلکه یکی از بهترین راه ها برای بهبود کل تجربه گیمنیگ و ست پی سی شما است. آن را در کنار یکی از بهترین کارت های گرافیک و بهترین پردازنده ها قرار دهید تا به بهترین تجربه هنگام بازی دست پیدا کنید.

SSD یا HDD

اگر شما هم در جنگ بین SSD در مقابل HDD گیر کردید، بدانید که برای گیمینگ فناوری SSD جزو واجبات است. اگر هنوز قانع نشدید بدانید که تفاوت عملکرد بین SSD و هارد دیسک مثل شب و روز است. با خرید SSD همه بازی ها به بارگیری می شوند. در مقابل با انتخاب یک هارددیسک برای ست گیمینگ خود، بدون هیچ گونه امیدی در انتظار لود شدن گیم خود خواهید نشست و در نهایت خسته می شوید که بازی های شما همیشه در حال بارگیری هستند.

برند های معروف

بازار فناوری SSD هنوز تحت سلطه سامسونگ است، اما Crucial و ADATA هنوز میدان را به سامسونگ واگذار نکردند و دارند با محصولاتی جدید جایگاه خود را در بازار SSD محکم می کنند.

کارت-حافظه۱

ما در گسترش نیوز برای راحتی شما علاوه بر آوردن بهترین SSD های گیمینگ، سولات متدوالی که خریداران SSD معمولا می پرسند را هم پاسخ داده ایم.

بهترین SSD گیمینگ ۲۰۲۱ موجود در بازار

۱. Addlink S۷۰

قیمت: بسته به ظرفیت از ۳ میلیون تا ۱۰ میلیون تومان

بهترین-حافظه۱

ظرفیت: ۲۵۶ گیگابایت، ۵۱۲ گیگابایت، ۱ ترابایت، ۲ ترابایت

کنترل کننده: Phison PS۵۰۱۲-E۱۲

حافظه: Toshiba ۳D TLC

رابط کاربری: M.۲ PCIe ۳.۰ x۴Seq.

خواندن: ۳،۴۰۰ مگابایت بر ثانیه (نسخه ۵۱۲ گیگابایت)

نوشتن: ۲۰۰۰ مگابایت بر ثانیه (نسخه ۵۱۲ گیگابایت)

+ارزش خرید عالی

+عملکرد بالای PCIe ۳.۰

+استقامت عالی

-زیر عملکرد متوسط ​​عمق صف پایین

نسخه ۱ ترابایتی SSD Addlink از نظر قیمت و عملکرد درایو از بهترین SSDها است. ممکن است نام تجاری و برند خاصی نباشد اما کنترل کننده Phison و حافظه Toshiba کاملاً قابل اعتماد هستند.

ممکن است این نام در بازار ذخیره سازی زیاد شناخته نشده باشد، اما S۷۰ از کنترلر Phison E۱۲ کاملاً قابل تشخیص است و از حافظه ۳D TLC توشیبا استفاده می کند. چیزهای زیادی وجود ندارد که این SSD نتواند انجام دهد.

عملکرد S۷۰ تقریباً مشابه WD Black SN۷۵۰ است که باید برای رقابت قیمت خود را کاهش دهد. در سطح ۵۱۲ گیگابایت، مسلماً Addlink S۷۰ بهترین SSD برای ساخت سیستم پی سی شما است و نسخه ۱ ترابایتی بهتر از آن چیزی است که تصورش را دارید.

با وجود نام نسبتاً ناشناخته، هیچ نگرانی در مورد قابلیت اطمینان نداشته باشید زیرا از هر دو نوع ۵۱۲ گیگابایت و ۱ ترابایت در آزمایش های معتبر بدون خطا استفاده شدند. امروزه که درایوهای SATA و SSD های سامسونگ نسبت به قیمتشان، کارایی چندانی ندارند، Addlink S۷۰ خرید خوبی محسوب می شود.

۲. WD Black SN۸۵۰

قیمت : ۵،۶۰۰،۰۰۰ تومان

بهترین-حافظه۲

ظرفیت: ۱ ترابایت

کنترل کننده: WD_Black G۲

حافظه: BiCS۴ ۹۶ لایه TLC

رابط کاربری: PCIe Gen۴ x۴Seq.

خواندن: ۷۰۰۰ مگابایت بر ثانیه

ثانیه نوشتن: ۵۳۰۰ مگابایت بر ثانیه

+نداشتن تاخیر در کارایی PCIe ۴.۰

+عملکرد عالی در دنیای واقعی

-داغ شدن

-دارای رمزگذاری AES ۲۵۶ بیتی

این حافظه ۱ ترابایتی، انتخاب ما از محدوده SN۸۵۰ است. درایو ۵۰۰ گیگابایتی این سری معمولا فاقد سرعت کامل است که امضای SSD های PCIe ۴.۰ است و از اکثر درایوهای ۱ ترابایتی PCIe ۳.۰ گران تر است، در حالی که ۱ ترابایت SN۸۵۰ دارای برچسب مناسب و سرعت فوق العاده ای است.

وسترن دیجیتال بلک SN۸۵۰ قابلیت انتقال ۷۰۰۰ مگابایت بر ثانیه و ۵۳۰۰ مگابایت بر ثانیه در انتقال متوالی دارد که از قابلیت های درایوهای دیگر بسیار بیشتر است. دلیل آن این است که از آخرین رابط PCIe ۴.۰ استفاده می کند که دارای پهنای باند نظری دو برابر درایوهای PCIe ۳.۰ است.

در نهایت ارزش هر SSD را عملکرد آن تعریف می کند و عملکرد WD SN۸۵۰ واقعاً از بین دیگر گزینه ها متمایز است. معیارهایی که توسط ATTO و AS SSD گذاشته می شوند، نشان می دهد که این درایو نسل دوم PCIe ۴.۰ است و حداکثر سرعت خواندن متوالی به ترتیب ۶۷۵۰ مگابایت بر ثانیه و ۵۹۲۰ مگابایت بر ثانیه است. نوشته های این دستگاه از Sabrent Rocket ۴ Plus کمتر است، اما همچنان کاربرد بالای دارد.

از میان درایوهای جدید PCIe ۴.۰ در بازار، SN۸۵۰ با عملکرد چشمگیر در دنیای واقعی، ثابت کرد که یک سر  گردن از دیگر SSDهای مشابه بالاتر است، هرچند که گاهی داغ می شود. اگر می خواهید سریعترین درایو نسل بعدی را داشته باشید، این انتخاب شما خواهد بود.

۳. سامسونگ ۹۷۰ EVO Plus

قیمت: بسته به ظرفیت از ۲،۵۹۰،۰۰۰ تومان تا ۸،۱۹۰،۰۰۰ تومان

بهترین-حافظه۳

ظرفیت: ۵۰۰ گیگابایت، ۱ ترابایت، ۲ ترابایت

کنترل کننده: Samsung Phoenix

حافظه: سامسونگ ۳ بیتی MLC

رابط کاربری: M.۲ PCIe ۳.۰ x۴Seq.

بخوانید: ۳۵۰۰ مگابایت بر ثانیه

نوشتن: ۳۲۰۰ مگابایت بر ثانیه

+فناوری SSD سامسونگ

+عملکرد برجسته در دنیای واقعی

-با این مشخصات، می توانست بهتر باشد

برای ارائه SSD های خوب همیشه می توان به سامسونگ اعتماد کرد و ۹۷۰ EVO Plus بهترین SSD نیمه ترابایتی سامسونگ است. این دستگاه سرعتی مانند درایوهایی با ظرفیت بالاتر ارائه می دهد. علاوه بر آن، این SSD ذخیره سازی را با استاندارد های سامسونگ و با کیفیت عالی به انجام می رساند.

سامسونگ ۹۷۰ EVO Plus و ۹۷۰ EVO  معمولا قیمت یکسانی دارند ولی اگر می توانید ۹۷۰ EVO عادی با هزینه کمتر پیدا کنید، آن را بخرید.

هر دو درایو از یک کنترلر فونیکس سامسونگ استفاده می کنند، به این معنی که می توانند در زمان استفاده از رقبا پیشی بگیرند. اگر می خواهید حداکثر عملکرد PCIe ۳.۰ را داشته باشید، درایوهایی بهتر از سامسونگ پیدا نمی کنید، اما این سرعت بهتر مجانی نیست. در کل برای یک SSD با مشخصات یکسان، برند سامسونگ معمولا گران تر است، اینکه این افزایش قیمت ارزشش را دارد یا نه به بودجه شما و سلیقه شخصیتان بستگی دارد.

این تفاوت قیمت در SSD نیم ترابایتی مسئله چندان بزرگی نیست، اما در نسخه های ۱ ترابایتی، هزینه به مقدار قابل توجهی بیشتر می شود. در آخر اینکه ۵۰۰ گیگابایت ۹۷۰ EVO یک درایو عالی است و در بازی های رقابتی به شما کمک می کند.

۴. Crucial MX۵۰۰

قیمت: ۱،۶۸۵،۰۰۰ تومان

بهترین-حافظه۴

ظرفیت: ۱ ترابایت

کنترل کننده: Silicon Motion SM۲۲۵۸

حافظه: Micron TLC

رابط کاربری: SATA ۶GbpsSeq.

خواندن: ۵۶۰ مگابایت بر ثانیه

نوشتن: ۵۱۰ مگابایت بر ثانیه

+یکی از سریعترین درایوهای SATA

+قیمت مناسب

-درجه استقامت پایین برای داده های سنگین

همیشه نمی توان یک SSD NVMe را به رایانه یا لپ تاپ خود متصل کرد، در این شرایط به یک درایو SATA عالی مثل Crucial MX۵۰۰ نیاز دارید. این دستگاه با یک ترابایت فضای ذخیره سازی کامل و عملکرد SATA، یک درایو با کیفیت است.

عجیب به نظر می رسد که Crucial MX۵۰۰ تنها درایو SATA است که در لیست بهترین SSD ها برای گیمینگ گذاشتیم ولی وقتی قیمت بین PCIe و SATA بسیار کم است، نمی توان از تکنولوژی کندتر دفاع کرد. اما، از آنجایی که محدودیت سختی در تعداد اسلات M.۲ در مادربرد وجود دارد، احتمالا شما برای SSDهای SATA به عنوان ذخیره سازی ثانویه جا خواهید داشت.

Crucial MX۵۰۰ با حداکثر محدودیت پهنای باند نظری SATA ۶۰۰ مگابایت بر ثانیه، تقریباً به همان سرعتی نیاز دارید، خواهید رسید. این دستگاه مقرون به صرفه ترین درایو SATA ۱ ترابایتی است که می توانید انتخاب کنید.

خوشبختانه به عنوان یک درایو بوت در سیستم هایی که سوکت M.۲ ندارند، این محصول جایگزین خوبی است.

۵. Sabrent Rocket ۴ Plus

قیمت: بسته به ظرفیت از ۷ میلیون تا ۳۰ میلیون تومان

بهترین-حافظه۵

ظرفیت: ۱ ترابایت، ۲ ترابایت، ۴ ترابایت

کنترل کننده: Phison PS۵۰۱۸-E۱۸

فلش: میکرون B۲۷ ۹۶ بعد TLC

رابط کاربری: M.۲ PCIe ۴.۰ x۴Seq.

خواندن: ۷،۱۰۰ مگابایت بر ثانیه

نوشتن: ۶،۶۰۰ مگابایت بر ثانیه

+عملکرد عالی نسل اول

+بسته نرم افزاری مفید

-قیمت بالا

SSD ها با ظرفیت بالا، به ویژه آخرین درایوهای PCIe ۴.۰ گران هستند. در Sabrent Rocket ۴ Plus که یکی از سریع ترین SSD های موجود در بازار است هم از این تفاوت قیمت حس مس شود.  

Sabrent Rocket ۴ Plus یکی از اولین درایوهایی بود که از کنترلر جدید Phison E۱۸ استفاده کرد که به محبوبیت این دستگاه اضافه کرد.

سرعت خواندن این SSD بیش از ۵۰۰۰ مگابایت بر ثانیه و نوشتن آن ۴۴۰۰ مگابایت بر ثانیه است، در حالی که بهترین درایوهای PCIe ۳.۰ فقط قادر به خواندن ۳۵۰۰ مگابایت بر ثانیه و نوشتن حدود ۳۰۰۰ مگابایت بر ثانیه هستند. این کنترلر جدید Phison E۱۸ هم این فاکتور ها به طور قابل توجهی افزایش می دهد.

با کنترلر Sabrent Rocket ۴ Plus ، دستگاه می تواند پی در پی تا ۷،۱۰۰ مگابایت بر ثانیه بخواند و ۶،۶۰۰ مگابایت بر ثانیه بنویسد. محدودیت های نظری رابط کاربری برای هر دو ۸ گیگابایت بر ثانیه است، بنابراین دور از انتظار نیست که PCIe ۴.۰ با این سرعت بالا کار کند. اساساً سرعت فوق العاده ای دارد و حداقل روی کاغذ، سریع ترین درایویی است که تا کنون ساخته شده است.

سوالات متداول درباره SSD برای گیمینگ

تفاوت بین SSD های ۳.۰ و ۴.۰  PCIe چیست؟

بزرگترین تفاوت آنها سرعتشان است، لازم به ذکر نیست که SSDهای ۴.۰ بهتر از مدل های ۳.۰ است، اما هنوز بسیاری از SSD های خوب بازی از رابط PCIe ۳.۰ استفاده می کنند. امسال تعداد درایوهای PCIe ۴.۰ در بازار بیشتر شده است.

کارت-حافظه۳

محدودیت عملکرد نظری در SSD های ۳.۰، SATA ۶۰۰ مگابایت بر ثانیه و PCIe ۳.۰ ۴۰۰۰ مگابایت بر ثانیه است، در حالیکه SSD های جدیدتر PCIe ۴.۰ می توانند این رقم را تا حداکثر ۸۰۰۰ مگابایت بر ثانیه، دو برابر کنند. حداکثر سرعت درایوهای Gen۴ موجود در حال حاضر حدود ۷۰۰۰ مگابایت بر ثانیه است که دو برابر نسل قبلی است و در دنیای واقعی ۳۵۰۰ مگابایت بر ثانیه است.

آیا PCIe ۴.۰ برای SSD ها ارزش دارد؟

اگر سرعت برایتان جزو اولویت ها است، SSD های PCIe ۴.۰ ارزش هزینه اضافی را دارند. آنها سریعتر از درایو PCIe ۳.۰ هستند و انتقال فایل های بزرگی را برای مواردی مانند ویرایش سریع ویدئو با سرعت بالا انجام می دهند. آنها همچنین از ویژگی DirectStorage برای کاهش بار CPU و شلیک مستقیم داده ها به کارت گرافیک برای بهبود عملکرد و کوتاه کردن زمان بارگذاری برخوردار هستند.

کارت-حافظه۴

آیا می توانید یک SSD PCIe ۴.۰ را در شکاف ۳.۰ قرار دهید؟

بله، می توانید. سوکت M.۲ بین دو نسل رابط یکسان است و بنابراین SSD PCIe ۴.۰ به راحتی در شکاف PCIe ۳.۰ قرار می گیرد. عملکرد آنها نیز بسیار خوب است، مگر اینکه درایو Gen۴ با سرعت رابط قدیمی محدود شود.

نویسنده: اختصاصی گسترش نیوز
کدخبر: 198499

ارسال نظر

 

آخرین اخبار