|

آمار و ارقامی از سوت زنی مراکز استخراج رمزارز

وزارت نیرو به گزارش‌های مردمی که منجر به کشف مراکز غیرمجاز شوند تا سقف ۱۰ میلیون تومان پاداش ارائه می‌دهد و در صورتی که مرکز غیرمجاز در یکی از نهادهای دولتی و یا نهادهایی که از بودجه عمومی استفاده می‌کنند باشد، مبلغ پاداش دو برابر شده و سقف آن به ۲۰ میلیون تومان افزایش خواهد یافت. در این راستا، تاکنون نزدیک به سه میلیارد تومان به عنوان پاداش به عاملان شناسایی مردمی پرداخت شده است.

فناوری آمار و ارقامی از سوت زنی مراکز استخراج رمزارز

گزارش توانیر نشان می‌دهد، افزایش سهم گزارش‌های مردمی در شناسایی و جمع‌آوری مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز از ۱۱ درصد در سال ۱۳۹۹ به حدود ۲۰ درصد در بهار سال ۱۴۰۰ رسیده است.

جمع‌بندی گزارش‌های ارسالی نشانگر آن است که استفاده غیرقانونی از تعرفه برق خانگی یا از طریق انشعاب مستقیم (برق دزدی) برای استخراج رمز ارز، به ترتیب از ۶ و ۵ درصد در سال ۱۳۹۹ به ۱۲ و ۱۰ درصد در بهار سال ۱۴۰۰ افزایش یافته است.

ارائه این آمار از آن جهت نگران کننده است که افزایش استفاده غیرمجاز از دستگاه‌های استخراج رمز ارز در خانه‌ها یا به صورت انشعاب پشت کنتور احتمال آسیب رساندن به دستگاه‌های الکتریکی همسایگان (شامل یخچال، کولر، تلویزیون و...) را به شدت افزایش می‌دهد.

گزارش توانیر همچنین بیانگر افزایش سهم گزارش‌های مردمی در شناسایی و جمع‌آوری مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز از ۱۱ درصد در سال ۱۳۹۹ به حدود ۲۰ درصد در بهار سال ۱۴۰۰ رسیده است.

هموطنان می‌توانند گزارش‌های شناسایی خود را از طریق سامانه سمات توانیر، سامانه تلفنی ۱۲۱ و یا مراجعه حضوری به دفاتر حراست شرکت‌های توزیع نیروی برق ثبت کنند.

از آنجایی که ملاحظات مربوط به حفظ محرمانگی هویت عاملان شناسایی برای شرکت‌های برق ضروری است، تمامی مکاتبات مربوط به پیگیری گزارش‌ها به صورت محرمانه انجام می‌شود، بنابراین فرآیند بررسی گزارش‌ها زمان‌برتر از حالت عادی است و هموطنان عزیز می‌بایست تا اعلام نتیجه نهایی از طرف شرکت‌های برق صبور بوده و از ثبت کردن گزارش‌های تکراری خودداری کنند.

 

منبع: ایسنا
کدخبر: 200534

ارسال نظر

 

آخرین اخبار