|

درمان معلولیت با ترکیب انسان با ماشین ممکن است؟

به گفته ائتلاف قطع عضو، سالانه تقریبا ۱۸۵ هزار قطع عضو در ایالات متحده رخ می‌دهد و ۳.۶ میلیون نفر تا سال ۲۰۵۰ با این مشکل زندگی خواهند کرد. مشخصا این آمار را نمی‌توان نادیده گرفت و اکنون دانشگاه MIT از برنامه‌های خود برای حل این معضل جهانی صحبت کرده و با مرکزی جدید به دنبال پیوند انسان و ماشین است.

فناوری درمان معلولیت با ترکیب انسان با ماشین ممکن است؟

راه‌حل آن‌ها که تاکنون در فیلم‌های علمی دیده شده بود، به ترکیب انسان‌ها و ماشین‌ها اشاره دارد تا ناتوانی‌های جسمی و عصبی انسان‌ها در آینده رفع شود. مرکز تحقیقاتی جدید MIT، «مرکز بیونیک K. Lisa Yang» نام دارد و به لطف کمک ۲۴ میلیون دلاری فردی بشردوست به نام «لیزا یانگ» تاسیس شده است.

«رافائل ریف»، رئیس MIT در بیانیه‌ای گفت:

«مرکز بیونیک K. Lisa Yang یک مرکز پویا برای دانشمندان، مهندسان و طراحان سراسر MIT ایجاد شده است تا با کمک یکدیگر برای حل چالش‌های مربوط به معلولیت انسان‌ها همکاری کنند.»

ریف در ادامه عنوان می‌کند که هدف یانگ از اهدای مالی به این مرکز، نشان دادن اهمیت بالای زندگی افراد دارای معلولیت در سراسر جهان است.

ترکیب-ماشین-انسان

لازم به ذکر است که مرکز جدید MIT توسط «هیو هر»، مدیر تحقیقات دانشگاه ام‌آی‌تی اداره خواهد شد که خود نیز دچار قطع عضو شده است. هر در بیانیه خود عنوان کرد: «جهان به شدت نیازمند رهایی از معلولیت‌هایی است که توسط فناوری‌های خراب یا معدوم امروز ایجاد شده‌اند.»

او در ادامه عنوان کرد که باید به صورت مداوم برای رسیدن به آینده‌ای تلاش کرد که ناتوانی دیگر یک تجربه مشترک زندگی نباشد. هر در کنار «ادوار بویدن»، پروفسور نوروتکنولوژی MIT کار خواهد کرد که خالق مشهور ابزار تجزیه و تحلیل و کنترل مغز است.

در آخر باید اشاره کرد که شرکت نورالینک ایلان ماسک نیز برنامه‌های مشابهی را اعلام کرده و به دنبال ترکیب کردن ذهن انسان‌ها با کامپیوتر است. با این وجود به نظر می‌رسد در آینده شرکت‌های بیشتری در این زمینه سرمایه‌گذاری خواهند کرد و حتی ممکن است تلاش دانشمندان به مسائلی فراتر از ترکیب انسان و ماشین وارد شود.

منبع: دیجیاتو
کدخبر: 204145

ارسال نظر

 

آخرین اخبار