|

بازیابی هماتیت کشور به کجا رسید؟

اعضا هیات مدیره و مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر در بازدید از پروژه کارخانه بازیابی هماتیت در جریان آخرین وضعیت این پروژه جهت عملیات تست و راه‌اندازی در سال جهش تولید قرار گرفتند.

معدن بازیابی هماتیت کشور به کجا رسید؟

پروژه کارخانه بازیابی هماتیت، به عنوان بزرگترین کارخانه هماتیتی کشور شامل دو خط بازیابی خوراک خشک با ظرفیت ۶۰۰ هزار تن در سال و دو خط بازیابی خوراک تر با ظرفیت ۴۰۰ هزار تن در سال می‌باشد.

از مهم‌ترین مشخصات فنی این کارخانه می‌توان به مواردی همچون، عدم وابستگی ۸ ساله تامین خوراک به معدن، تکمیل زنجیره ارزش محصولات به واسطه رمقگیری مواد میانی کم عیار هماتیتی، بهره‌گیری از دانش و سرمایه بومی منطقه گل‌گهر در طراحی، اجرا و نصب، ظرفیت خوراک دهی ۴ میلیون تن در سال، ظرفیت تولید ۱ میلیون تن کنسانتره در سال، کنسانتره محصول با عیار آهن ۶۵ درصد، دانه‌بندی محصول زیر ۱۰۰ میکرون، تولید پلت فید هماتیتی و عمر خوراک کارخانه ۸ سال اشاره کرد.

میزان سرمایه‌گذاری صورت گرفته در این پروژه بالغ بر ۳۶۰۰ میلیارد ریال می‌باشد و میزان اشتغال پروژه نیز پس از بهره‌برداری۲۵۰ نفر به صورت مستقیم و ۶۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم خواهد بود.

لازم به ذکر است، برنامه حضور اعضا هیات مدیره در منطقه گل‌گهر و بازدید از طرح‌ها و پروژه‌های در دست اجرا در این منطقه به مدت دو روز ادامه خواهد داشت.

منبع: روابط عمومی گل گهر
کدخبر: 104438

ارسال نظر

 

آخرین اخبار