افتتاح فاز دوم کنسانتره فولاد سنگان؛ به زودی
رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: این سازمان راهبری تامین سنگ آهن برای فولادسازان را برعهده دارد. خداداد غریب پور همچنین از برگزاری جلسات هماهنگی با وزارت صنعت معدن و تجارت خبر داد که هدف آن مسدود شدن روند صدور مجوز فولادسازی در "خارج از طرح جامع فولاد" است.
خداداد غریب پور که امروز در جلسه کنترل مدیریت ایمیدرو (بررسی عملکرد سال ۹۸ و برنامههای سال ۹۹ شرکت مبارکه) سخن میگفت، با اشاره به راهبری این حوزه در تامین خوراک فولادسازان، اظهارکرد: مقررشده سود شرکت چادرملو طی امسال تقسیم نشود و منابع مالی صرفه توسعه این شرکت شود.
وی افزود: ایمیدرو تامین سنگ چادرملو را در دستور کار دارد و از طرفی این شرکت متعهد میشود، ۳ میلیون تن کنسانتره مورد نیاز مبارکه را تامین کند. غریب پور گفت: به دنبال این هستیم تا با دستور سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت، هیچ گونه مجوز فولادسازی، گندلهسازی و کنسانترهسازی "خارج از طرح جامع فولاد" صادر نشود.
سرمایهگذاری در طرحهای توسعه مبارکه از محل سود
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره عملکرد فولاد مبارکه گفت: این شرکت دارای برنامههای توسعهای است و به پاس این عملکرد برنامه داریم که سود سهم مبارکه را به تامین مالی طرحهای توسعه این شرکت اختصاص دهیم.
رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به استراتژی ایمیدرو در حفظ سود شرکتهای و سرمایهگذاری آن در طرحهای توسعه، گفت: زمانی که مدیران شرکتها گرایش به توسعه دارند، سرمایهگذاران علاقه مند به اختصاص سود در تامین مالی طرحهای توسعهای هستند که خوشبختانه این رویکرد توسعهای در مبارکه حاکم است.
غریب پور با بیان اینکه ۱۰ هزار میلیارد تومان از سود این شرکت در افزایش سرمایه مبارکه طی سال ۹۹ لحاظ خواهد شد، گفت: هفته گذشته طرحهای مهمی همچون نورد گرم۲ مبارکه کلنگ زنی و همچنین تعدادی طرح این شرکت راهاندازی شد که از ارزش ۱۰۰۰ میلیارد تومان برخوردارند.
افتتاح فاز دوم کنسانتره فولاد سنگان؛ به زودی
وی افزود: همچنین در سال جدید افتتاح فاز نخست (۲.۵ میلیون تن) پروژه ۵ میلیون تنی کنسانتره در فولاد سنگان با سرمایهگذاری ۱۵۰ میلیون یورو و ۸۰۰ میلیارد تومان رقم خورد که افتتاح فاز دوم آن (۲.۵ میلیون تن) طی هفتههای آتی انجام میشود.
رئیس هیات عامل ایمیدرو عنوان کرد: این اقدامات حاکی از آن است که مبارکه مسیر را به درستی طی میکند و نقش آفرینی در دیگر طرحهای کلیدی همچون فولاد هرمزگان، فولاد سفیددشت و پروژه ۱۰ میلیون تنی گواه این مدعا است.
وی با بیان اینکه ساختار شرکت مبارکه به لحاظ مدیریتی حفظ خواهد شد، گفت: ایمیدرو خود را مسئول ثبات و آرامش در مجموعههای تحت پوشش میداند و همواره به عنوان یک کانون آرامش، مرکز کنترل و هدایتگر، تلاش بر تحقق این مهم داشته است. معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: شاخصهای مبارکه در سوددهی، تولید، اخذ استانداردهای ملی و بینالمللی، صادرات، ساخت داخل(برنامه بومیسازی ۴ هزار قطعه) و ساخت مرکز نوآوری دیجیتال فولاد، مثبت است.
وی افزود: این شرکت پس از انتقال پروژه الکترود گرافیتی اردکان (یزد) از ایمیدرو، اقدامات قابل توجهی داشته است و طرح فوق در امسال افتتاح میشود.
مبارکه، راهبر فناوری و بومیسازی در حوزه فولاد
غریب پور با بیان اینکه مبارکه، میتواند راهبر و پیشرو فناوری و بومیسازی در حوزه فولاد شود، اظهارکرد: این شرکت در کنار توسعه، میتواند در "ساخت داخل" جهت گیری داشته باشد. وی افزود: مشارکت در احداث مرکز نوآوری تحول دیجیتال صنعت فولاد کشور و بومیسازی هزاران قطعه، از جمله اقدامات بزرگ این فولادساز است که میتواند این مجموعه را به عنوان برترین بنگاه در زمینه فناوری معرفی کند.
۳.۵ میلیارد دلار صادرات در سال ۹۹
غریب پور اعلام کرد: امسال تا ۳.۵ میلیارد دلار در زیرمجموعههای تحت پوشش ایمیدرو برنامه صادرات خواهیم داشت. وی افزود: رویکرد دولت، رویکردی صادراتی است و سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت و همچین ایمیدرو تاکید بر انجام حداکثر صادرات در سال "جهش تولید" را دارند. رئیس هیات عامل ایمیدرو اظهار داست: مبارکه بین ۵۰۰ تا ۷۰۰ میلیون دلار صادرات دارد و امیدواریم امسال بتواند ۱.۵ میلیون تن صادرات را رقم زند.
غریب پور گفت: پیشبینی ما این است که در بین فولاد سازان علاوه بر ۱.۵ میلیون تن مبارکه، فولاد خوزستان نیز ۲.۵ میلیون تن صادرات داشته باشد.
وی در پایان از خدمات مدیرعامل، اعضای هیات مدیره، مدیران شرکتهای تابعه، کارکنان و سهامداران مبارکه به پاس عملکرد سال ۹۸ و همچنین برنامهریزی برای اجرای طرحهای توسعهای سال ۹۹ قدردانی کرد.
ارسال نظر