|

گام بلند فولاد خراسان در بومی‌سازی سِروِرهای HIS

با تلاش کارکنان اتوماسیون احیاء مستقیم فولاد خراسان، بومی‌سازی سرورهای HIS که به همراه سیستم‌های کنترلی «یوکوگاوا» وظیفه کنترل فرآیندهای کارخانه احیای مستقیم را به عهده دارد با موفقیت انجام شد. بومی‌سازی و نصب این سیستم‌ها علاوه بر رفع وابستگی، صرفه‌جویی اقتصادی برای این مجتمع صنعتی به همراه دارد. گفتنی است در واحد کنترل احیاء مستقیم تمام فرآیندهای کنترلی از طریق سرورهای HIS مستقر در اتاق کنترل انجام می‌شود.

معدن گام بلند فولاد خراسان در بومی‌سازی سِروِرهای HIS

نادر فلاحت، کارشناس اتوماسیون احیاء با اعلام این خبر تشریح کرد: در واحد کنترل «احیا مستقیم» تمام فرآیندهای کنترلی از طریق سرورهایHIS (سرورهای متصل به DCS‌های YOKOGAWA) مستقر در اتاق کنترل انجام می‌شود.

وی افزود: این سرورها دارای نرم افزار CENTUM CS۳۰۰۰ یکپارچه شده با سیستم عامل‌اند که با توجه به کارکرد زیاد و بدون توقف در محیط صنعتی مستهلک و دچار مشکلات سخت افزاری زیادی شده‌اند به نحوی که غالبا امکان رفع آن میسر نیست و دانش فنی جهت به روز رسانی و راه‌اندازی این سرورها در انحصار شرکت «یوکوگاوا» ژاپن بوده و توسط کارکنان بخش خاورمیانه این شرکت انجام می‌شود.

حسن هواه خواه، کارشناس ارشد اتوماسیون با اشاره به عدم ارائه خدمات توسط شرکت ژاپنی به خاطر مشکلات ناشی از تحریم، افزود: تهیه این سخت افزارها و به روز رسانی سیستم، بسیار سخت و پر هزینه بود و جایگزینی سخت افزار جدید نیز به علت عدم همخوانی نرم افزار فوق میسر نمی‌شد.

رئیس اتوماسیون کارخانه‌های احیا و گندله‌سازی درباره اهمیت بومی‌سازی صورت گرفته توسط کارکنان این واحد گفت: سرورهای جدید که به همراه اتاق سرور برای نخستین بار در این مجتمع اسمبل و ساخته شد ه اند، از سال ۱۳۹۷ در دستور کار واحد اتوماسیون کارخانه احیا قرار گرفت و همکاران این واحد به تهیه سخت افزاری رایج و در دسترس اقدام کرده و پس از تحقیق و بررسی مشکلات و حل تک تک موارد، این سرورها را بومی‌سازی نموده، به نحوی که نصب و راه‌اندازی این سیستم‌ها در آذر ماه امسال با موفقیت انجام و دستورالعمل‌های لازم تهیه شد.

فریبرز ناصحی فر با تایید کیفیت این سرورها و بیان این که خوشبختانه درحال‌حاضر سرورهای جدید بدون مشکل توانایی کار به جای سرورهای قدیمی و فرسوده را دارند و قادر به حل مشکلات آنها بدون وابستگی به شرکت‌های خارجی هستیم، تاکید کرد که در آینده از لحاظ تامین قطعات و همخوانی با قطعات جدید مشکلات سابق را نخواهیم داشت.

مدیر اتوماسیون و ابزار دقیق درباره این سرورها گفت: سرورهای HIS واحد احیا با تلاش و ابتکار همکاران اتوماسیون به¬ روز رسانی و جایگزین شد و علاوه بر کسب دانش فنی، صرفه جویی‌های اقتصادی قابل ملاحظه به ارمغان آورده است.

یزدانی تصریح کرد انجام این مهم نگرانی‌ها در مورد برخی مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری این سرورها را کاهش داده است.

حمیدرضا یزدانی از ابتکار عمل کارکنان اتوماسیون واحد احیا برای رفع وابستگی به شرکت‌های خارجی برای قطعات مورد نیاز سرورها و صرفه اقتصادی ایجاد شده تشکر و قدردانی کرد.

گفتنی است واحد اتوماسیون و ابزار دقیق شرکت مجتمع فولاد خراسان دارای ۶ بخش اتوماسیون فولادسازی و نورد، اتوماسیون احیا و گندله سازی، واحد الکترونیک و کالیبراسیون، مخابرات و اتوماسیون Level۲ و سخت افزار است.

کدخبر: 143867

ارسال نظر

 

آخرین اخبار