|

تهاتر کاتالیست راهکاری برای حفظ محیط زیست

یکی از موانع جدی تولید در کشور، فرآیندهای طولانی بروکراتیک و اتلاف زمان در لا به لای دستورالعمل‌های پیچیده و زمان بر بازرگانی و … در صنایع مادر کشور است. از سوی دیگر کاتالیست‌ها و جاذب‌های مستعمل صنایع، علاوه بر ایجاد مشکلات زیست محیطی در صورت عدم بازیافت و رهاسازی در طبیعت، معضلاتی نظیر هزینه‌های انبارش و نگهداری را برای کارخانجات بزرگ فولاد کشور در پی دارند.

معدن تهاتر کاتالیست راهکاری برای حفظ محیط زیست

گسترش فناوری خوارزمی که از ابتدای فعالیت خود، فرآیند بازیابی کاتالیست‌ها و جاذب‌های مستعمل را به عنوان یکی از اولویت‌های خود قرار داده است، راهکار برنده‌ای را به مجتمع‌های صنعتی کشور پیشنهاد می‌نماید که درحال‌حاضر با مشاهده مزایای فراوان این راهکار، بسیاری از کارخانجات معظم فولادی و غیر فولادی کشور، این راهکار را برای کاهش پیچیدگی‌های بروکراتیک و از سویی دستیابی به حداکثر منافع، بر می‌گزینند.

تهاتر کاتالیست‌های مستعمل ریفرمینگ احیاء مستقیم با کاتالیست‌های نو و یا جاذب‌های سولفورزدایی اکسید روی مستعمل با جاذب‌های نو، بر اساس فرمول‌های مورد توافق طرفین، راهکاری است که دو فرآیند فروش از طریق مزایده و خرید از طریق مناقصه را در یک فرآیند خلاصه کرده و منافع کارفرما را بیشینه می‌سازد. کارفرما بدون نیاز به انبارش و نگهداری و برگزاری مزایده فروش جاذب‌های مستعمل، با عقد قرارداد تهاتر، جاذب‌های مستعمل را در بدو تخلیه از مخازن برای خوارزمی ارسال می‌نماید و خوارزمی با توجه به ظرفیت تولید بسیار بالای خود، بلافاصله جاذب‌های نو را برای کارفرما ارسال می‌نماید.

شرکت فولاد خوزستان که به عنوان یک قطب عظیم تولید فولاد کشور به حساب می‌آید، با استفاده از همین راهکار و پشتیبانی حداکثری از تولید داخلی، در اواخر سال ۱۳۹۹ با ابلاغ یک قرارداد تهاتر به خوارزمی، جاذب‌های مستعمل خود را برای خوارزمی ارسال نموده و بلافاصله جاذب‌های نو تولیدی خوارزمی را تحویل گرفت.

 

منبع: چیلان
کدخبر: 178000

ارسال نظر

 

آخرین اخبار