|

مشاور رسانه‌ای وزیر صنعت، معدن و تجارت مطرح کرد؛

آموزش، رمز ماندگاری جشنواره پوسترها

مشاور رسانه‌ای وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفت‌وگو با پایگاه خبری گسترش از دیدگاه خود نسبت به جایگاه پوسترهای نمایشگاهی سخن گفته است.

به گزارش پایگاه خبری گسترش، سونیا پوریامین، معتقد است برای انجام هر کاری اطلاع‌رسانی پیش از تبلیغات اهمیت دارد.

پوریامین در این باره به پایگاه خبری گسترش گفت: به طور کلی پیش از شروع هر رویداد یا فرآیندی باید بحث اطلاع‌رسانی را مد نظر قرار داد. این در حالی است که ما واقعا در حوزه اطلاع‌رسانی رویدادهای موثر با ضعف روبه‌روییم و می‌دانیم که با اطلاع‌رسانی درست می‌توانیم شاهد اثرگذاری تبلیغات و جلب نگاه مخاطب باشیم. این موضوع درباره بحث پوسترهای نمایشگاهی نیز به‌راحتی قابل تعمیم است.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به اثرگذاری رویدادهای نمایشگاهی و نقش پوسترها در برپایی هرچه بهتر این رویدادها اظهار کرد: پیش از هر چیز باید بدانیم که مخاطب رویداد نمایشگاهی کیست. گاهی یک رویداد فقط برای سرمایه‌گذاران و شرکای تجاری برپا می‌شود، اما در مقابل گاهی مخاطب یک رویداد مردم عادی هستند. در زمینه رویدادهایی با مخاطب عام بررسی تجربه‌های مشابه یا گذشته رویداد نشان می‌دهد تبلیغات تا چه اندازه اثرگذار بوده و چگونه باید راه درست را پیمود.

فعال حوزه اکسپوهای جهانی با اشاره به تجربه تبلیغات در حوزه رویدادهای صنعتی و تجاری گفت: به نظر می‌رسد در چند سال گذشته پروژه‌های حوزه صنعت، معدن و تجارت از بودجه کافی برای بخش تبلیغات خود بهره‌مند نبوده‌اند. این در حالی است که اگر موضوع بازدید از رویداد را مهم‌ترین بخش یک رویداد بدانیم، به لزوم تبلیغات و استفاده از شیوه‌های گوناگون تبلیغ ازجمله طراحی پوستر پی می‌بریم.

مشاور رسانه‌ای وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه سخنان خود افزود: بررسی دقیق این مقوله که چرا و از چه زمانی بی‌توجهی به تبلیغات آغاز شد، نیاز به آمار و ارقام کارشناسی‌شده دارد. بر همین اساس باید با استفاده از شیوه‌های گوناگون تبلیغات برای افزایش ارتباط میان مردم و رویدادهای صنعتی و تجاری تلاش کرد. نمونه کوچکی از شیوه‌های تبلیغاتی درست، استفاده از فضای مجازی، پوستر و انیمیشن‌هایی ازجمله انیمیشن دیرین دیرین است. به طور قطع از چنین راه‌هایی می‌توان به یک رویداد اعتبار بخشید و مخاطب عام را به‌سوی رویداد جذب کرد.

1-_MG_0135.JPG

پوریامین همچنین به نقاط ضعف پوسترهای نمایشگاهی اشاره کرد و گفت: وقتی به پوسترهای جذاب نمایشگاهی فکر می‌کنم، مورد ویژه‌ای به ذهنم خطور نمی‌کند و همین موضوع نشان از ضعف پوسترهای نمایشگاهی و ماندگار نبودن آنها در ذهن مخاطب دارد. باید به این موضوع توجه داشته باشیم که یکی از این ضعف‌های ما در زمینه طراحی پوسترهای نمایشگاهی، نگاه صنعتی به پوسترها است. متاسفانه در پوسترهای نمایشگاهی ظرافت فرهنگی به چشم نمی‌خورد. این در حالی است که نگاه زیبایی‌شناسی به یک پوستر، استفاده از رنگ‌های جذاب و توجه به مفهوم و معنا ازجمله راه‌حل‌های قدرت بخشیدن به پوسترهای نمایشگاهی است.

مشاور رسانه‌ای وزیر صنعت، معدن و تجارت در تشریح سخنان خود اظهار کرد: گاهی طراحی یک علامت سوال در پوستر باعث جلب نگاه مخاطب می‌شود و وی را به‌سوی رویداد می‌کشاند. درحال‌حاضر نگاهی به پوسترهای طراحی‌شده نشان می‌دهد به طور کلی اطلاعات بدیهی در پوستر به چشم می‌خورد. به عبارت دیگر در تمام پوسترها به ۳ پرسش چه رویدادی؟ کجا؟ و چه زمانی؟ پاسخ داده می‌شود و همین باعث می‌شود مسائل زیبایی‌شناسی به حاشیه رانده شوند. شاید همین عامل باعث می‌شود پوسترها در ذهن ماندگار نشوند.

این فعال فرهنگی در حوزه اکسپوهای جهانی در پایان سخنان خود با اشاره به اهمیت برپایی یک رویداد مستقل برای پوسترهای نمایشگاهی و چگونگی اثرگذاری آن گفت: اختصاص یک رویداد به پوسترهای نمایشگاهی به شرطی می‌تواند اثرگذاری لازم را داشته باشد که هدف مشخصی داشته باشد. چنین رویدادی باید بتواند افراد اثرگذار صنعت نمایشگاهی را به‌سوی خود جلب کند و به طور همزمان ضعف‌های پوسترهای فعلی را به آنان یادآوری کند. به عبارت دیگر باید با برپایی کارگاه‌های آموزشی اهمیت زیبایی‌شناسی در پوستر و چگونگی رفع ضعف‌های آن را دنبال کرد.

کدخبر: 28234

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین