مدیر نمایشگاه تاسیسات در گفتوگو با گسترشنیوز؛
تحریمها، دلیل کاهش شرکتکنندگان خارجی
هفدهمین نمایشگاه بینالمللی تاسیسات و سیستمهای گرمایشی و سرمایشی از تاریخ یک الی ۴ آبان با حضور قبادی مدیرعامل شرکت نمایشگاه بینالمللی و جلالی مدیر برگزاری نمایشگاه تاسیسات در محل دائمی نمایشگاه بینالمللی تهران بر پا شد.
گسترشنیوز : نمایشگاه بینالمللی تأسیسات و سیستمهای سرمایشی و گرمایشی تهران IRAN HVAC&R سالانه با حضور جمع کثیری از شرکتهای صنعتی داخلی و بینالمللی برگزار میگردد. این نمایشگاه طی چهارده سال گذشته به عنوان بزرگترین رویداد تاسیسات در خاورمیانه، همواره با استقبال بینظیر صاحبان صنایع مواجه بوده و در سال گذشته با حضور ۵۰۷ شرکت صنعتی از ۳۰ کشور جهان در فضایی به مساحت ۳۰۵۴۷ متر مربع برگزار شده است. شرکتهای صنعتی در این نمایشگاه محصولات، قابلیتهای فنی و نوآوریهای خود را به بازدیدکنندگان عرضه مینمایند و از تعامل با دستاندرکاران صنعت تاسیسات و فرصتهای تجاری موجود بهره میگیرند.در این رابطه گفتوگویی داشتیم با مدیر برگزاری نمایشگاه بینالمللی تاسیسات.
عبدالکریم جلالی مدیر برگزاری نمایشگاه بینالمللی تاسیسات، سیستمهای گرمایشی و سرمایشی پیرامون برگزاری این نمایشگاه در گفتوگو با گسترشنیوز به جزییات این رویداد اشاره کرد وگفت: این نمایشگاه در فضایی به مساحت بیش از ۴۳ هزار متر مربع و با حضور ۴۰۰ شرکت تولیدکننده داخلی و خارجی کلید خورده است.
امسال از ۱۹ کشور از جمله آلمان، فرانسه، سوئیس، فنلاند، چین، هند، و ترکیه نمایندگانی به عنوان مشارکتکننده و بازدکننده و تولیدکننده در این نمایشگاه حضور داشتند.
وی با اشاره به این نکته که تحریمهای بینالمللی تا حدودی بر روند برپایی این رویداد تاثیر منفی گذاشته، اظهار کرد: تحریمهای بینالمللی از یکسو و ممنوعیت واردات سیستمهای سرمایشی و گرمایشی ازسوی دیگر باعث شده تعداد شرکتکنندگان خارجی نسبت به سالهای گذشته کاهش یابد و امسال نسبت به دورههای گذشته سال چندان مناسبی نباشد.
مدیر برگزاری هفدهمین نمایشگاه بینالمللی تاسیسات ساختمان و سیستمهای سرمایشی و گرمایشی تهران در ادامه به انگیزههای حضور شرکتهای خارجی در این رویداد اشاره کرد و گفت: شرکتکنندگان خارجی حاضر در این رویداد با دو انگیزه به این نمایشگاه میآیند. برخی شرکتکنندگان خارجی، محصول نهایی ندارند و به همین دلیل واردات تجهیزات آنها ممنوع نیست و با هدف همکاری با شرکتهای ایرانی به نمایشگاه میآیند. دسته دیگر هم شرکتهایی هستند که امیدوارند به کمک حضور در این رویداد و ایجاد ارتباط با سایر فعالان این حوزه، در آینده فرصتی برای همکاری و توسعه بازار محصولاتشان در ایران بهدست بیاورند.
جلالی افزود: از مهمترین اهداف برگزاری نمایشگاه میتوان به معرفی توانمندیها، انتقال فناوری، ارتباط تولیدکننده و مصرفکننده نهایی، تعاملات تولیدکنندگان داخلی و خارجی و یافتن بازارهای جدید اشاره کرد.
جلالی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به برنامههای جانبی این رویداد افزود: در این نمایشگاه مانند دورههای گذشته برنامههای جانبی گوناگونی برپا میشود. برگزاری همایشها و کارگاههای آموزشی با محوریت فناوریهای جدید ازجمله رویدادهای جانبی این نمایشگاه است.
وی همچنین از مهمترین چالشی که در روند برپایی این رویداد رخ داد، سخن به میان آورد و گفت: یکی از بزرگترین چالشهای ما قرار گرفتن در فصل بارندگی است. این رویداد همیشه اواسط مهر برپا میشد و به همین دلیل دغدغه بارندگی را نداشتیم، اما امسال بهدلیل مشکلات و تاخیر در برپایی رویدادهای تقویم نمایشگاهی سایت تهران و نیز تغییر زمان برپایی نمایشگاه ایرانپلاست، برگزاری رویداد تاسیسات ساختمان دو هفته به تعویق افتاد. بهدلیل این تعویق زمان دو هفتهای و قرار گرفتن در فصل بارندگی، حجم غرفههای فضای باز این نمایشگاه خلاف سالهای گذشته با ریزش روبهرو و کمتر شده است.
مدیر برگزاری هفدهمین نمایشگاه بینالمللی تاسیسات ساختمان و سیستمهای سرمایشی و گرمایشی تهران در پایان سخنان خود تصریح کرد: به نقل از تشکلهای حاضر در این رویداد باید بگویم این رویداد یکی مهمترین عوامل رشد و توسعه آنها و این تاثیرگذاری نشاندهنده عملکرد خوب این رویداد در جلب بازدیدکنندگان است.
نائب رئیس انجمن برگزارکنندگان در پاسخ به سوال تفاوتهای برگزاری دوره فعلی با دورههای گذشته گفت: دوره فعلی با توجه به محدودیتهای ایجاد شده، یک دوره طلایی است برای تولیدکنندگان داخلی.
وی در آخر با اشاره به محصولات ارائه شده در نمایشگاه گفت: کلیه محصولات زنجیرهی تاسیسات و تهویه مطبوع، سیستمهای گرمایشی و سرمایشی، لوله اتصالات، پمپ و شیرآلات محصولاتی هستند که توسط نمایشگاه ارائه میشود.
ارسال نظر