طرح جدید قطریها برای جام جهانی
حسن الثوادی، رئیس کمیته برگزاری محلی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر اعلام کرد این کشور به دنبال راهکارهایی برای جلوگیری از کاهش تماشاگران جام جهانی است.
کرونا و تاثیرات آن روی اتفاقات مهم دنیا از جمله فوتبال، نگرانیهای مختلفی را ایجاد کرده است. از جمله نگرانیهای اقتصادی که ممکن است فوتبال دنیا را به سمت ورشکستگی ببرد. هرچند دو سال و نیم تا آغاز جام جهانی ۲۰۲۲ باقیمانده اما یک نگرانی هم مربوط به تاثیرات این ویروس همه گیر جهانی بر نخستین جام جهانی تاریخ خاورمیانه است که به میزبانی قطر برگزار خواهد شد.
حسن الثوادی، رئیس کمیته برگزاری محلی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر که در سمیناری اینترنتی و از طریق «وبینار لیدرز» درباره تاثیر احتمالی بحران کرونا بر جام جهانی ۲۰۲۲ گفتوگو کرد با اشاره به احتمال کاهش تماشاگران جام جهانی اظهارکرد: امیدوارم که جام جهانی ۲۰۲۲ نخستین همایش جهانی باشد که بشریت بعد از بحران کرونا بار دیگر در کنار یکدیگر قرار بگیرد تا صلح و سلامت جهانی را با جشن و پایکوبی گرامی بداریم.
وی با اشاره به مشکلات اقتصادی بیسابقه در دنیا پس از شیوع ویروس کرونا گفت: ما از ابتدا هدفی داشتیم که جام جهانی ۲۰۲۲ از نظر اقتصادی مقرون به صرفه باشد. از همین رو همیشه ارتباطی نزدیک با باشگاهها، تماشاگران و همینطور قطر ایرویز داشتیم. با توجه به مشکلات اقتصادی فعلی هم تمام تلاش خودمان را خواهیم کرد تا این جام جهانی برای تماشاگران مقرون به صرفه باشد تا از حضور در قطر لذت ببرند، البته در شرایطی که برای صنایع و مشاغلی که خدمات ارائه میکنند، قابل اجرا هم باشد. با اینکه هیچ پیشبینی از آینده این بیماری وجود ندارد، اما ما این مسئله را به خوبی پیگیری میکنیم و با مسئولان برگزاری المپیک ۲۰۲۰ هم در ارتباط هستیم.
الثوادی همچنین با بیان اینکه پس از شیوع ویروس کرونا در قطر با هماهنگی وزارت بهداشت این کشور افراد پرخطر جداسازی شدند و اطمینان خاطر داد که مشاغل و افراد آسیب دیده از این ویروس تحت حمایت دولت هستند و افزود: پروژههایی (همچون مترو) زودتر از موعد مقرر به پایان رسیدند و ورزشگاهها نیز تمامی تا سال آینده و یک سال زودتر از تاریخ برگزاری جام جهانی (۳۰ آبان - ۲۷ آذر ۱۴۰۱) آماده خواهند شد.
از هشت ورزشگاه میزبان جام جهانی ۲۰۲۲ تاکنون پنج ورزشگاه خلیفه، الجنوب، البیت، الریان و اجوکیشن سیتی آماده شده است و طبق پیشبینیها ورزشگاههای الثمامه و راس ابوعبود تا پایان سال ۲۰۲۰ و سه ماهه اول سال ۲۰۲۱ آماده میشود. همچنین ورزشگاه ۸۰ هزار نفری لوسیل نیز یک سال پیش از شروع جام جهانی نوامبر ۲۰۲۱ (آبان ۱۴۰۰) آماده بهرهبرداری خواهد بود.
ارسال نظر