آلکنو چه تغییراتی در والیبال ایران به وجود آورده؟
مسعود آرمات درباره هدایت تیم ملی والیبال ایران توسط آلکنو میگوید که در تیم سه تغییر مثبت ایجاد شده است که در کار مربیهای گذشته همچون موضوعی لمس نمیشد.
مسعود آرمات سرمربی تیم والیبال نوجوانان ایران، در خصوص عملکرد ملی پوشان والیبال ایران در لیگ ملتهای والیبال گفت: از زمانی که آلکنو وارد ایران شد، با توجه به زمان کم موجود برای اعزام تیم به مسابقات لیگ ملتهای والیبال، بلندقامتان ایران در فشارهای بدنسازی قرار داشتند. در لیگ ملتهای والیبال دو نوع تیم وجود دارد؛ ۱۰ تیم در المپیک سهیمه دارند و ۶ تیم دیگر المپیکی نیستند. شش تیمی که در المپیک حضور ندارند با آمادگی کامل و با تمام قوا به این رقابتها پا گذاشتهاند.
او ادامه داد: ۱۰ تیم المپیکی دیگر از جمله ایران، هنوز آمادگی بدنی کامل ندارند. باید گفت اگر تیم ما اکنون در این مسابقات از لحاظ بدنی آماده باشد در مسابقات المپیک دچار افت شدید خواهد شد. تیم ملی ایران باید در المپیک آمادگی بدنی داشته باشد و نه در لیگ ملتها والیبال. بنابراین نمیتوان از باختهای ایران در لیگ ملتهای والیبال ایراد گرفت.
آرمات گفت: استرالیا، اسلوونی، آلمان و... در المپیک حضور ندارند و با آمادگی کامل به این رقابتها پا گذاشتهاند. پیروزی مقابل تیمهایی مانند امریکا نباید زیاد خوشحالمان کند و همانطور نباید باخت مقابل استرالیا ناراحتی را برای ما رقم بزند. آلکنو در این مسابقات قصد دارد تمامی پستها را امتحان کند تا ترکیب اصلی تیم ملی ایران در مسابقات المپیک مشخص شود. اگر دقت کرده باشید سرمربی روس والیبال ایران سید محمد موسوی را در اوایل این رقابتها دور از پاسور بازی میداد اما زمانی که دید نتیجه نمیگیرد این بازیکن را به جای خود و نزدیک پاسور برگرداند. این ریزه کاریها در تیم ملی والیبال ایران وجود دارد و آلکنو سعی میکند بازیکنان را امتحان کند.
سرمربی تیم والیبال نوجوانان ادامه داد: میلاد عبادی پور بازیکن بزرگ ایران است که مورد هجمه و انتقادات قرار گرفته است. من باید از او قدردانی کنم چرا که عبادی پور بازیکن بزرگی است. آلکنو قصد دارد میلاد عبادر پور را در فشارهای سخت امتحان کند. اگر دقت کرده باشید آلکنو در ابتدای این رقابتها میلاد عبادی پور را در پست چهار و میثم صالحی را در پست دو استفاده میکرد و اکنون این موضوع برعکس شده است. میلاد در پست دو بازی میکند و میثم صالحی به پست چهار آمده است. با این کار آلکنو قصد دارد ترکیب اصلی خود را برای المپیک مشخص کند. به اعتقادم ۷۰ درصد ترکیب نهایی ایران در المیپیک برای آلکنو مشخص شده و به امید خدا نتیجه را در المپیک شاهد خواهیم بود.
او ادامه داد: باخت ایران در این مسابقات دلیلی بر این نیست که ایران عملکرد بدی داشته است. فکر میکنم آلکنو مربی بزرگی است و حرفهای کار میکند. خیلی از تیمها مخصوصا ۱۰ تیم حاضر در لیگ ملتهای والیبال به این مسابقات به دید بازیهای تدارکاتی نگاه میکنند. آلکنو هم بلندقامتان ایران را برای بازیهای المیپیک آماده میکند. هنگامی که تیم از ایتالیا بازگردد دو هفته تا المپیک وقت خواهد داشت. معتقدم نتیجه کاری را که در لیگ ملتها انجام شده در المپیک خواهیم دید.
آرمات درباره آیتمهای مثبت تیم ملی والیبال ایران با هدایت ولادیمیر آلکنو، گفت: در تیم سه تغییر مثبت ایجاد شده است که در مربیهای گذشته همچون موضوعی لمس نمیشد. آلکنو در سه دفاع همزمان به خوبی کار کرده است. مهمتر از آن نحوه توپ گیریها بوده که به بازیکنان نکاتی گوشزد شده است. هنگام سه دفاع، آلکنو آموزش داده که باید توپگیریها چگونه باشد و این موضوع به خوبی در تیم ملی والیبال ایران نمایان است. یک نکته دیگر سرویسهای پرشی است که بازیکنان با ریسک بالا سرویس میزنند. آلکنو تاکید بسیار دارد که بازیکنان سرویسهای پرشی بزنند. حتی در تیمهای پایه تاکید شده که بازیکنان از سرویسهای پرشی استفاده کنند. بازیکنانی که برای سرویس وارد زمین میشوند با ریسک بالا سرویس میزنند. باید بگویم که این نخستین دوره است که به جوانان بها داده میشود و این همه تغییر در تیم ملی والیبال وجود دارد. معتقدم در لیگ ملتهای والیبال نباید نتیجه گرا باشیم و قول میدهم با این روش آلکنو در المپیک نتیجه بگیریم. آلکنو به بازیکنان انگیزه داده است چرا که هر زمانی که ملی پوشان ایران یک پوئن ازحریف میگیرند دور زمین دویده و خوشحالی میکنند. این تغییرات نشان میدهد که آلکنو روی تیم ملی کار کرده و امیدوارم نتیجه خوبی در المیپیک بگیریم.
بازیکنان تیم ملی والیبال ایران بعدازچندسال حضوردر رقابتهای جهانی وبین المللی در زدن یک سرویس هم خیلی ضعیف عمل می کنند .والیبال ایران بعد ازچندسال حضوردر این رقابت هاحتی دردفاع روی تور خیلی ضعیف عمل می کندوبه غیر ازسعیدمعروف یک پاسور تمام عیارنداردآقای داور زنی پیشرفت فقط صرف حضور نیست پس پشتوانه سازی چه می شود؟