|

طلا رکورد گرانی را زد | وضعیت بورس در بازارهای جهانی

فلز زرد باارزش که پیشتر با نوساناتی مواجه بود، به دنبال کاهش نرخ بهره از سوی ژاپن و ایالات متحده، روند صعودی خود را ادامه داد و در هفته گذشته به نزدیکی رکورد تاریخی ۲۵۰۰ دلار رسید.

اقتصاد طلا رکورد گرانی را زد | وضعیت بورس در بازارهای جهانی

بررسی بازار طلای جهانی نشان می‌دهد که این فلز زرد ارزشمند، که از آغاز سال جاری با نوسانات کمی مواجه بود، در هفته گذشته توانست به رکورد تاریخی نزدیک به ۲۵۰۰ دلار برای هر انس دست یابد.

به نظر می‌رسد، چشم انداز کاهش نرخ بهره از سوی ژاپن و ایالت متحده جذابیت طلا را به عنوان یک پناهگاه امن افزایش داده است.

روند نرخ طلای جهانی در سال جاری

بررسی روند طلا از ابتدای سال جاری حاکی از آن است که این بازار مالی همچنان برای سرمایه‌گذاران جذاب است و به عنوان سپری در مقابل تورم به حساب می‌آید.

بر این اساس، نرخ طلای جهانی طلا که ابتدای سال ۱۴۰۳ به مرز ۲ هزار و ۱۰۰ دلار رسیده بود در ۳۱ تیرماه امسال به مرز دو هزار و ۵۰۰ دلار نزدیک شد و رکورد تاریخی جدیدی را به ثبت رساند.

روند نرخ طلای جهانی در سال ۱۴۰۲

همچنین، نرخ طلای جهانی در اول فروردین ماه سال گذشته به مرز هزار و ۹۰۰ دلار رسیده بود و بعد از نوساناتی در شش ماه دوم سال ۱۴۰۲ به هزار و ۸۰۰ دلار کاهش یافت و دراوایل اسفند روند افزایشی در پیش گرفت و به ۲ هزار و ۱۰۰ دلار نزدیک شد.

بازده طلا

بررسی‌ها نشان می‌دهد؛ بازده طلا از ابتدای سال میلادی حدود ۲۰ درصد بوده در حالی که بازده یک ساله آن ۲۶ درصد و بازده سه ساله آن ۳۶ درصد بوده است.

عنوان

بازده روزانه

بازده هفتگی

بازده ماهانه

بازده از ابتدای سال میلادی

بازده یکساله

بازده ۳ ساله

طلا

۰.۴۶ درصد

۴.۵۴ درصد

۶.۴۷ درصد

۱۹.۹۲درصد

۲۵.۷۹درصد

۳۶.۳۴درصد

 

 

 

 

افت بورس های جهانی

بازارهای سهام جهان اما هفته گذشته روند کاهشی را طی کردند.

در حالی که سرمایه‌گذاران برای گزارش مربوط به حقوق و دستمزد ماه جولای آماده شده‌اند بازارهای سهام با افت چشمگیری مواجه شدند زیرا آخرین داده‌های تولید و بازار کار ایالت متحده نگرانی‌ها را در مورد سلامت اقتصاد را افزایش داده است.

در همین حال اما، معاملات آتی سهام ایالت متحده حتی با وجود کاهش هزینه‌های استقراض توسط فدرال رزرو با کاهش بیشتری همراه شده است.

به نظر می‌رسد، انتشار نتایج ناامیدکننده شرکت‌های بزرگ فناوری از جمله مهم ترین دلایل افت معاملات ایالت متحده باشد.

همچنین، با توجه به اینکه بازارها به ارزیابی چشم‌انداز سیاست پولی فدرال رزرو پس از انتشار داده‌هایی مبنی بر آمادگی فدرال رزرو برای آغاز چرخه کاهش در سپتامبر ادامه می‌دهند، بازده خزانه داری ۱۰ ساله در هفته گذشته به کمتر از ۴ درصد سقوط کرد که پایین ترین رقم در ۶ ماه گذشته بوده است.

 

منبع: سنانیوز
کدخبر: 332124

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین