جزئیات پیشرفت کارخانه استحصال طلای تفتان اعلام شد
فاز اول احداث کارخانه استحصال طلای تفتان با سرمایهگذاری به ارزش ۵۵ میلیون دلاری به انجام رسیده است و سرمایهگذاری مورد نیاز برای تکمیل چهار فاز توسعهای این مجموعه، با ظرفیت تولید سالانه ۱۱ تن شمش طلا در افق ۱۴۰۹ و در استان سیستان و بلوچستان، حدود ۸۵۰ میلیون دلار برآورد شده است.
کارخانه استحصال طلای تفتان، که پس از صدور جواز احداث در سال ۱۴۰۱ در کمتر از دو سال به بهرهبرداری رسید، امروز به محلی برای رشد و شکوفایی جوانان بومی منطقه تبدیل شده است. این جوانان پس از گزینش از طریق آزمون استخدامی و طی چندین ماه آموزش تخصصی تئوری و عملی، اکنون در این کارخانه مشغول به کار هستند.
کارخانه استحصال طلای تفتان در فاز اول خود با هدف تولید سالانه ۵۰۰ کیلوگرم شمش طلا فعالیت مستمر خود را آغاز می کند و در فاز دوم توسعه، ظرفیت تولید این کارخانه به یک تن شمش طلا ۲۴ عیار در سال افزایش خواهد یافت.
فعالیت پایدار این مجموعه علاوه بر ایجاد اشتغال مستقیم و بهبود کیفیت زندگی خانوادههای بومی، موجب پویایی اقتصادی، توسعه پایدار ، ارتقا امنیت و رونق اقتصادی در استان خواهد شد.
فاز اول احداث این کارخانه با سرمایهگذاری به ارزش ۵۵ میلیون دلاری به انجام رسیده است و سرمایهگذاری مورد نیاز برای تکمیل چهار فاز توسعهای این مجموعه، با ظرفیت تولید سالانه ۱۱ تن شمش طلا در افق ۱۴۰۹ و در استان سیستان و بلوچستان، حدود ۸۵۰ میلیون دلار برآورد شده است.
در سال ۱۳۹۹ ماندانا زنگنه در حاشیه نشست مربوط به صدور گواهی اکتشاف معدن طلای استان سیستان و بلوچستان در زاهدان اعلام کرد که در نهایت، گواهی کشف معدن طلا به نام شرکت "توسعه معادن پارس تامین" در بهمن ماه سال ۱۳۹۹ صادر شده است. معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان تصریح کرد که بر اساس گواهی کشف صادر شده، معدن مادافتی دارای ذخیره قطعی ۲۴ میلیون تن کانسنگ طلا با عیار متوسط ۱.۰۶ گرم بر تن و ذخیره احتمالی ۴۸ میلیون تن طلا، یکی از بزرگترین معادن طلای کشور به شمار میآید.
ارسال نظر