|

آمار تکان دهنده وزیر درباره دانش ‌آموزان بی‌ موبایل

درحال‌حاضر کسانی که به سامانه شاد دسترسی ندارند حدود ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفرند که در جلسه امروز قرار شد که برای این افراد تمهیداتی در نظر گرفته شود.

وزیر آموزش و پرورش گفت: ۳۰ درصد از فضای آموزشی در کشور توسط خیرین و نیکوکاران ساخته شده است.

محسن حاجی‌میرزایی در حاشیه برگزاری نهمین نشست شورای هماهنگی ارتقای شاخص‌های آموزشی و پرورشی مناطق محروم و کمتر توسعه یافته در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز نهمین جلسه این شورا با حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف برگزار شد و یکی از دغدغه‌های نمایندگان دستگاه‌های حاضر کاستن محدودیت به ویژه محدودیت دسترسی آموزشی بود.

وی تصریح کرد: ارائه خدمات با کیفیت و به موقع و توزیع مناسب در حوزه آموزشی از مواردی بود که دستگاه‌های مختلف در جلسه امروز بر آن تأکید داشتند و بر همین اساس قرار است برنامه‌هایی در این زمینه اجرا شود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تلاش‌های مؤثر برای کاستن فاصله دسترسی آموزشی در کشور گفت: خوشبختانه با برنامه‌های مدونی که در سال‌های اخیر انجام شده این فاصله به میزان زیاد کاسته شده است، اما با توجه به شیوع ویروس کرونا باید تدابیر ویژه‌ای برای ارائه خدمات آموزشی مناسب در کشور به ویژه در مناطق محروم مدنظر قرار بگیرد.

حاجی‌میرزایی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط جهان و همچنین کشور با شیوع ویروس کرونا در این شرایط ما به دنبال ارائه خدمات آموزشی مناسب و با حفظ سلامت دانش‌آموزان هستیم و در واقع باید بتوانیم برنامه‌های آموزشی را جایگزین برنامه‌های عادی در سال‌های اخیر کنیم.

وی با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان از ۱۵ شهریورماه خاطرنشان کرد: حدود یک ماه دیگر سال تحصیلی دانش‌آموزان آغاز خواهد شد و باید بتوانیم شرایط لازم را برای ارائه خدمات آموزشی به روش‌های مختلف فراهم کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در مناطق عادی دانش‌آموزان در مدارس حضور پیدا خواهند کرد، گفت: در برخی از مناطق که با جهش کرونا روبه‌رو هستیم دانش‌آموزان به صورت روزهای زوج و فرد در مدارس حضور می‌یابند همچنین از تجهیزات نوین و صدا و سیما برای ارائه اقدامات آموزشی استفاده خواهیم کرد.

وی گفت: برای ارائه خدمات آموزشی از طریق فضاهای اینترنتی نیاز به ابزار مناسب و اینترنت است و این موارد از ضروریات است که ممکن است بخشی از دانش‌آموزان در مناطق محروم دسترسی به این موارد را نداشته باشند که در این جلسه به این موضوعات اشاره شد تا بتوانیم با استفاده از ظرفیت خیرین و مسئولیت اجتماعی بنگاه‌های اقتصادی و از ظرفیت مشارکتهای مردمی ابزارهای مناسبی را برای دسترسی دانش‌آموزان در مناطق محروم به این موارد را داشته باشیم. تلاش خواهیم کرد سال تحصیلی جدید را با کیفیت و پوشش مناسب در سطح کشور آغاز کنیم.

حاجی‌میرزایی گفت: در امسال تلاش خواهیم کرد با ترکیب کلاسهای حضوری و غیرحضوری و استفاده از ظرفیت تلویزیون برای پخش برنامه‌های آموزشی شرایط را به جلو ببریم و بتوانیم در این زمینه موفقیت‌های خوبی دست پیدا کنیم که براساس گزارشی که اعلام شده است درحال‌حاضر کسانی که به سامانه شاد دسترسی ندارند حدود ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفرند که در جلسه امروز قرار شد که برای این افراد تمهیداتی در نظر گرفته شود.

وزیر آموزش و پرورش گفت: براساس اعلام وزارت ارتباطات ۹۰ درصد روستائیان کشور به اینترنت دسترسی دارند بنابراین ممکن است در برخی از مناطق علیرغم اینکه اینترنت وجود داشته باشد دانش‌آموزان ابزار لازم را برای استفاده از این فضا نداشته باشند که باید تلاش کنیم که این ابزار را تأمین و در اختیار دانش‌آموزان قرار دهیم که برهمین اساس رایزنی‌هایی با وزارتخانه‌های مربوطه برای تولید و عرضه ابزار مورد نیاز انجام شده است همچنین در صورت نیاز این ابزار از خارج از کشور وارد خواهد شد.

وی همچنین به تلاش خیرین و نیکوکاران برای ساخت مدارس در سطح کشور اشاره کرد و گفت: حدود ۳۰ درصد از فضاهای آموزشی توسط خیرین و با مشارکت نیکوکاران احداث شده است.

 

منبع: خبر آنلاین
کدخبر: 119987

ارسال نظر