تاثیر طرح رتبهبندی معلمان بر کیفیت آموزش
عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: با تصویب و اجرای طرح رتبهبندی معلمان، تا حدودی زیادی از افت آموزش کاسته شده و تعلیم و تعلم رشد کیفی خواهد دید.
مهرداد ویسکرمی اظهار کرد: لایحه رتبهبندی معلمان یکی از مسائلی است که همواره ورود به آن با مشکل همراه بوده است.
وی خاطرنشان کرد: کرد: بر اساس آمارهای ارائه شده از سوی آموزش و پرورش ۶۰ درصد معلمان در پایههای تحصیلی در حال آموزش دانشآموزان هستند که مدرک تحصیلی آنها مرتبط با آن نیست.
عضو کمیسیون آموزش مجلس بیان کرد: درصورتیکه معلمان علم و سواد خود را در حوزههای آموزشی و تربیتی به روز نکنند، نمیتوانند کار تعلیم و تربیت را به خوبی انجام دهند و این خود به عاملی برای افت کیفی آموزش در جامعه دانشآموزی تبدیل میشود.
وی با اشاره به بررسی این لایحه در کمیسیون آموزش، ابراز امیدواری کرد با عبور لایحه از کمیسیون و طرح آن در صحن مجلس یک بار برای همیشه رتبهبندی معلمان بر اساس قوائد تعریف شده اتفاق بیفتد.
عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: قرار نیست همه نیروها با هر سطح از توانمندی به یک اندازه حقوق دریافت کنند، چرا که این رویه نادرست موجب افت کیفیت آموزشی شده و انگیزه را از نیروهای مهارتی میگیرد.
ویسکرمی تاکید کرد: معتقدیم رتبهبندی معلمان مانند اساتید دانشگاهها باید بر اساس معیارهایی همچون میزان تحصیلات، سوابق، شرایط، پژوهشها و دیگر فاکتورهای لازم صورت گرفته و ارزیابی کیفی در عملکرد آنها انجام شود.
وی ادامه داد: از مهمترین مفاد لایحه رتبهبندی معلمان میتوان به ماهیت و چگونگی ارتقاء شغلی آنها با توجه به صلاحیتهای مهارتی اشاره کرد، همچنین همه مزایای شغلی، ارتقاء یا تنزل رتبه و بسترسازی برای پیشرفتهای کاری فرهنگیان در این لایحه دیده شده است.
عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی افزود: در صورت تصویب این لایحه و تحقق این دغدغه دیرینه و جدی آموزش و پرورش کیفیت آموزشی به مراتب بسیار بیشتر رشد کرده و ارتقاء مییابد.
ارسال نظر