|

فرهنگیان در پیچ و خم طرح اقدام ملی مسکن

فرهنگیان از جمله قشر زحمتکش جامعه هستند که در پیچ و خم طرح اقدام ملی مسکن برای صاحب خانه شدن مانده‌اند، طرحی که آموزش وپرورش همکاری لازم برای آن را ندارد.

آموزشی فرهنگیان در پیچ و خم طرح اقدام ملی مسکن

بالا رفتن تب و تاب مشکلات مسکن‌ در ماه‌های اخیر در کنار مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم به دغدغه اصلی این روز‌ها تبدیل شده است، داشتن مسکن یکی از مسئله‌ها و دغدغه‌های مهم افراد است اما با وضعیت موجود کشور و مشکلات پیرامون خانه‌دار شدن این مشکل به گره کور برای مردم تبدیل شده است و آرزوی خانه دار شدن به آرزویی دست نیافتنی تبدیل شده است.

اواخر دولت دوازدهم بود که مسئولین با تدبیر کشور به فکر معضل خانه‌دار شدن افراد افتادند و با تصمیمی مبنی بر اجرای طرح اقدام ملی مسکن با شرایط سخت و به قولی حرف‌هایی از جنس وعده‌ سنگ اندازی، خواستند عده‌ای خصوصاً قشر فرهنگی جامعه را صاحب خانه کنند.

فرهنگیان یکی از اقشار زحمت کش و پرتلاش جامعه هستند که همواره مورد بی‌مهری و کم توجهی قرار گرفته‌اند، در طرح اقدام ملی مسکن فرهنگیان نیز بعد از گذشت مدتی تکمیل مراحل این طرح برای افراد به کندی انجام می‌شود.اما گویا مسئولین استان تمایلی به خانه‌دار شدن این قشر از جامعه ندارند و بیشتر سعی بر سنگ‌اندازی و خسته کردن افراد در مراحل اداری دارند.

در طرح اقدام ملی مسکن فرهنگیان، آموزش و پرورش متولی اصلی این طرح برای تامین زمین این افراد است، اما شنیده‌ها حاکی از این است که آموزش و پرورش علاوه بر عدم همکاری با راه و شهرسازی استان زمینی هم برای ساخت و ساز فرهنگیان ندارد و تلاشی هم برای خرید زمین و ارائه آن به راه و شهرسازی جهت ساخت و ساز ندارد.

با این که مسئولین ذی‌ربط این طرح مدعی هستند بخشی از این طرح اجرا شده است و همکاری لازم با فرهنگیان استان وجود دارد اما فرهنگیان استان نسبت به این مسئله احساس نارضایتی و اعتراض دارند، چرا که گویا مراحل کار به کندی پیش می‌رود.

عدم وجود زمین برای مسکن فرهنگیان  استان

حسینعلی مقصودی، مدیرکل راه و شهرسازی استان، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در   شهرکرد  ، با اشاره به طرح اقدام ملی مسکن فرهنگیان استان، اظهار داشت: در سال گذشته وزیر آموزش و پرورش با وزیر راه و شهرسازی با تفاهم نامه‌ای در خصوص تامین مسکن فرهنگیان در قالب اقدام ملی صورت گرفت که بنا بر این شد که طبق آن تفاهم نامه وزارت آموزش و پرورش از زمین‌های مازاد خود برای ساخت و ساز را ارائه دهد و مراحل تغیر کاربری انجام شود و در قالب طرح اقدام ملی ترجیحاً به پرسنل خود آموزش و پرورش تحویل دهیم.

وی افزود: در استان ما آموزش پرورش علاوه بر عدم همکاری با راه و شهرسازی حتی یک متر زمین هم در اختیار ما برای ساخت و ساز قرار نداد، با هماهنگی که با وزارت‌خانه انجام شد کل ثبت نام کنندگان آموزش و پرورش در استان ما۱۲۰۰ نفر افراد واجد شرایط بودند که طی جلسات مشترکی که با آموزش و پرورش انجام شد برای ۳۷۰ نفر از این افراد واجد شرایط که عمدتاً در شهرستان‌ها هستند، اداره راه و شهرسازی زمین در اختیارشان قرار داد و به صورت گروهی گروه‌بندی شدند و در حال انجام مراحل اداری هستند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان گفت: در برخی از شهر‌ها مانند شهرکرد و لردگان زمینی برای ارائه و ساخت و ساز برای فرهنگیان نبود به همین جهت اداره راه و شهرسازی درحال انجام مراحل اداری برای خرید زمین است تا بتواند فرهنگیان را در این طرح پوشش دهد و صاحب خانه کند.

مقصودی عنوان کرد: در طرح اقدام ملی مسکن فرهنگیان استان حدود ۳۰ درصد از طرح برای افراد واجد شرایط انجام شده است و امید داریم تا یکی دو ماه آینده با توجه به هدف گزارش‌هایی که وجود دارد، زمین‌ها تامین می‌شود و طرح به‌طور کامل اجرا خواهد شد.

 وی می گوید: در نشست‌ها و جلساتی که با آموزش پرورش استان داشتیم مسئولین نظرشان بر این بود که زمین مازادی برای ارائه به فرهنگیان وجود ندارد و به فضا‌های آموزشی برای نسل‌های آینده نیاز داریم و نظری بر تغییر کاربری زمین‌های آموزشی به مسکونی نداشتند.

منبع: تسنیم
کدخبر: 188986

ارسال نظر

 

آخرین اخبار