|

جفای بزرگ به حقوق فرهنگیان/ رتبه بندی معلمان نباید تصویب شود!

ویس کرمی، عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات مجلس هشدار داد؛ تصویب لایحه ناقص رتبه بندی در مجلس به دلیل غیر کارشناسی بودن آن و وجود برخی ابهامات و ناکارآمدی جفا به حقوق فرهنگیان زحمت کش است.

آموزشی جفای بزرگ به حقوق فرهنگیان/ رتبه بندی معلمان نباید تصویب شود!

 مهرداد ویس کرمی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس  درباره سرنوشت رتبه بندی معلمان گفت: این لایحه قرار است امروز سه شنبه در صحن علنی مجلس برای تصویب مطرح و مورد نقد و بررسی قرار گیرد، حال از آنجایی که رتبه بندی معلمان اولویت کاری مجلس است و ۱۵۹ نفر از نمایندگان ملت نیز به آن رای مثبت داده اند، بنابراین بعید نیست که کلیات آن مورد تصویب قرار نگیرد، اما به یقین می توان گفت که موافقت با این لایحه ناپخته و پرابهام و ایراد، ظلم به حقوق خیلی از معلمان دلسوز است.
وی با بیان این که طرح پیشنهادی بررسی لایحه رتبه بندی معلمان که از هفته های پیش در سامانه مجلس برای ارایه پیشنهاد بارگذاری شد و امروز قرار است در صحن علنی برای تصویب مورد بحث و بررسی قرار گیرد گفت: نمایندگان مجلس نباید در تصویب این لایحه احساسی برخورد کنند، بلکه باید جز جز آن را سنجیده شده مورد بازبینی قرار دهند تا در صورت نیاز به اصلاح تغییراتی اعمال و حقوق کسی در این لایحه مهم پرسر و صدا پایمال نشود.

لایحه رتبه بندی نیاز به اصلاح دارد

ویس کرمی بازگشت این لایحه به کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس برای چکش کاری و ایجاد عدالت در پرداخت حقوق معلمان متناسب با عملکرد، توان، مدرک، سطح تحصیلات و ...آنها را ضروری دانست و افزود: مجلس نباید لایحه ناقص و مبهمی را تصویب کند که دارای مشکلات عدیده است چرا که با تصویب آن حقوق خیلی ها پایمال می شود.
عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات مجلس تصریح کرد: معلمان عزیز درصدد هستند تا به هر شکل ممکن لایحه رتبه بندی در مجلس تصویب و شکل قانونی به خود گیرد، که این فشارها موجب شده است تا مجلس نیز روی جزئیات آن خیلی تمرکز نکند و مشکلات موجود به درستی مرتفع نشود، بنابراین چنانچه این لایحه امروز در مجلس رای بیاورد، مشکل معلمان که سالها به دنبال حل آن هستند حل نمی شود.

سلب قدرت مطالبه گری معلمان با تصویب لایحه مبهم رتبه بندی بدون اصلاح

ویس کرمی تصویب لایه رتبه بندی معلمان با این شکل و شمایل قدرت مطالبه گری از معلمان را در آینده می گیرد، افزود: وقتی لایحه به قانون تبدیل شد دیگر حق اعتراض و یا پیشنهاد از معلمان گرفته می شود، بنابراین چنانچه این لایحه در مسیر رعایت عدالت مورد بازبینی دقیق قرار نگیرد بی تردید تاثیری خاصی بر بهبود معیشت معلمان به جای نمی گذارد.
وی ادامه داد: البته خیلی از کارشناسان و حتی مسئولان دیوان محاسبات تاکید دارند، لایحه ای که دارای ابهام است باید اصلاح شود و نباید آن را تصویب کرد، اما گویا کمیسیون آموزش مجلس قصد دارد با تلاش در تصویب آن یادگاری را برای خود به جای گذارد، در حالی که هنوز روی مباحث تامین مالی و برخی مسائل نظیر اینکه لیسانس با کمتر از مدرک لیسانس در پرداخت حقوق در یک رده قرار دارند بحث است و این موضوع اجحاف به حقوق خیلی از معلمان می تواند باشد.

 

منبع: بازار
کدخبر: 209756
  • بی باک ارسالی در

    هیچ کس کاری نمیتونه برای قشر معلم انجام دهد باید خود معلمان کارهاشونو خودشون انج ام دهند تقی نقی علی کاری برای معلمین انج ام نمیدهند فرهنگیان با خانواده هاشون بیا ن اعتراض. به والله مرگ بهتر ازاین زندگیه سگیه

  • محسن ارسالی در

    جناب ویس کرمی معلومه که هیچ دغدغه مالی ن داری ونمیدونی که حقوق معلم تا ده روز اول ماه هست بعد بیست روز قرض شروع میشه و شر مندگی و...آقای ویس جان مادرت سنگ اندازی نکن تا این رتبه بندی تصویب بشه...

  • ناشناس ارسالی در

    پس از ده سال بلاتکلیفی هنوز هم خجالت نمی کشید
    خوب در مجلس موارد را اصلاح کن ید بعد تصویب کنید
    چرا بقیه ادارات برای افزایش حقوق مشکل کمبود بودجه،تورم ن دارند و بدون سر وصدا افزایش میدید

  • فریدون ارسالی در

    آقایان يادشون باشه به مقامی که رسیدن و جایگاهی که الان دارند را. مدیون معلمان دلسوز هستند....

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین