|

برنامه وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش برای جبران کمبود معلم

گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر رشد کمی دانشگاه فرهنگیان گفت که برای جبران کمبود معلم حداقل ۱۰ هزار فارغ التحصیل کمبود داریم.

آموزشی برنامه وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش برای جبران کمبود معلم

مسعود فیاضی وزیر پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش درباره برنامه‌های مربوط به تامین نیروی انسانی و توجه به جایگاه دانشگاه فرهنگیان اظهار کرد: در اساسنامه دانشگاه علاوه بر جذب معلم، توانمند سازی معلم‌ها و تربیت مدیر هم وجود دارد بر این اساس همکاری و مشارکت این دانشگاه در توانمندسازی معلمان و برگزاری دوره‌های ضمن خدمت معلمان و فرهنگیان بسیار واجد اهمیت است.

او ادامه داد: درباره توانمند سازی معلمان، تحصیلات تکمیلی آن‌ها اهمیت دارد و خود این دانشگاه می‌تواند متولی بشود؛ این موضوع مهمترین گام برای توانمند سازی آنهاست و درباره تربیت مدیر هم صدق می‌کند.

به گفته وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، دانشگاه فرهنگیان باید در تربیت مدیر نقش جدی ایفا کند و الآن تقریبا برنامه‌ای برای این قضیه وجود ندارد؛ به نظر می‌رسد اگر از این جوانب به دانشگاه فرهنگیان نگاه بکنیم، در میان مدت دانشگاه فرهنگیان ارتقاء خوبی پیدا می‌کند و بروندادش در آموزش و پرورش بسیار جدی و ثمربخش خواهد بود.

فیاضی درباره تناسب خروجی دانشگاه با نیاز وزارت خانه اظهار کرد: خروجی‌های این دانشگاه متناسب با نیاز وزارت خانه باید باشد، اما در شرایط کنونی نیاز وزارت خانه به معلم بیش از خروجی دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی است.

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تقریبا سالی ۳۰ تا ۵۰ هزار بازنشسته داریم، بیان کرد: تعداد دانشجویانی که به عنوان فارغ التحصیلان این دانشگاه وارد آموزش و پرورش می‌شوند ۲۰ تا ۲۵ هزار نفر هستند و این یعنی هر سال بیش از ۱۰ هزار نفر عقب هستیم.

او تصریح کرد: دانشگاه بنا بر این شرایط باید توسعه کمّی باید پیدا کند تا این نیاز را مرتفع کند و این یعنی در قوانین بودجه سنواتی و برنامه هفتم توسعه به این دانشگاه و دانشگاه شهید رجایی توجه جدی بشود که بتوانند ظرفیت خودشان را ارتقا بدهند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
کدخبر: 215883

ارسال نظر

 

آخرین اخبار