|

شرایط رتبه بندی معلمان با تحصیلات بالاتر اعلام شد

نماینده مردم مهریز در مجلستامین اعتبار لایحه رتبه بندی معلمان را ضروری دانست و گفت: با تامین معیشت معلمان کیفیت آموزش در کشور بهبود می‌یابد و می‌تواند تاثیرات مثبتی بر دیگر بخش‌های جامعه بگذارد.

آموزشی

محمدرضا صباغیان بافقی در خصوص تامین معیشت معلمان و بهبود کیفیت آموزش کشور را دو هدف اصلی لایحه رتبه بندی معلمان عنوان کرد و گفت: این لایحه مشوق خوبی برای ارتقای کیفیت کار معلمان است.

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی گفت: این لایحه به گونه‌ای طراحی شده که معلمان با سابقه بیشتر در امور پژوهشی و داشتن تحصیلات و تحقیقات بالاتر از جایگاه بالاتری برخوردار می‌شوند و این ضمن افزایش حقوق و مزایای آنها منجر به بهبود کیفیت آموزش در کشور منجر شود.

صباغیان بافقی، لایحه ارائه شده از سوی دولت را جامع ارزیابی کرد و گفت: اولویت نخست دولت برای بهبود وضعیت آموزش در کشور باید تامین اعتبار این لایحه باشد.

وی یادآورشد: با بررسی‌های انجام شده این لایحه در مجلس، فقط معلمان شامل رتبه‌بندی می‌شوند و پرسنل خدمات، اداری و پشتیبانی شاغل در آموزش و پرورش مشمول این لایحه نمی‌شوند.

وی همچنین درباره تامین اعتبار این لایحه از سوی دولت افزود: معلمان از نظر نوع شغلی خود با بقیه اقشار جامعه تفاوت دارند و اگر مشکلات معیشت آنها حل نشود، بر بقیه ساختارها و بخش‌های جامعه از جمله آینده فرزندان این مرزو بوم تاثیر می‌گذارد.

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی درباره بار مالی این لایحه اظهار کرد: این لایحه از سوی دولت تقدیم مجلس شده و مغایرتی با اصل ۷۵قانون اساسی ندارد.

صباغیان افزود: البته در مورد بار مالی این لایحه نظرات متفاوتی بیان شده و ارقامی بین۴۲ و۹۰ هزار میلیارد تومان مطرح شده است. اگر این لایحه، بار مالی حدود ۴۵ هزار میلیارد تومان داشته باشد مشکلی برای پرداخت این اعتبار از سوی دولت وجود ندارد.

بر اساس این گزارش، کلیات لایحه نظام رتبه بندی معلمان ۱۸ خردادماه امسال به تصویب نمایندگان رسید. این لایحه با هدف استقرار نظام پرداخت‌ها براساس تخصص، شایستگی‌ها وعملکرد رقابتی معلمان، توسعه مستمر و نظام‌مند صلاحیت‌ها و کیفیت عملکرد معلمان، تقویت انگیزه و رضایت‌ شغلی و ارتقای تعهد حرفه‌ای معلمان در دستور کار قرار گرفته است و بعد از بررسی در صحن علنی برای رفع ایراد و اصلاح در کمیسیون آموزش مجلس در حال بررسی است.


 

منبع: ایسکانیوز
کدخبر: 218243

ارسال نظر