|

نحوه اعمال سوابق معلمان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس ضمن تشریح آخرین روند تصویب لایحه رتبه‌بندی معلمان در مجلس، اقدامات نظارتی و تقنینی این کمیسیون در طول یک سال گذشته را تشریح کرد.

آموزشی

 علیرضا منادی سفیدان رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با حضور در مجموعه برنامه‌ای که شبکه خبر به مناسبت دهم آذرماه (روز مجلس) برای مصاحبه با رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس پخش می‌کند در تشریح مصوبات و اقدامات نظارتی کمیسیون آموزش گفت: یکی از مهمترین مصوباتی که طی یک سال گذشته در کمیسیون آموزش مورد بحث و بررسی قرار گرفت، لایحه رتبه‌بندی فرهنگیان بود.

روند تصویب لایحه رتبه‌‌بندی معلمان در مجلس

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی افزود: بر اساس مصوبه کمیسیون معلمان در پنج جایگاه تا مقام استاد معلمی رتبه‌بندی می‌شوند و هرکس بر اساس شایستگی‌های خود جایگاهی را کسب می‌کند و 80 درصد حقوق هیأت علمی متناظر خود در دانشگاه‌های وزارت علوم حقوق دریافتی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه تلاش‌های بسیاری از جانب کمیسیون صورت گرفت که این لایحه از جانب دولت دوازدهم تقدیم مجلس شود، افزود: پس از ارائه این لایحه به مجلس، شور اول آن حدود 96 درصد در مجلس رأی مثبت آورد و پس از آن لایحه به کمیسیون ارجاع شد و تغییرات عمده‌ای در آن ایجاد شد و نهایتا کلیات آن در کمیسیون و صحن به تصویب رسید و در حال حاضر تا ماده 3 این لایحه بررسی شده است.

منادی سفیدان درباره تأمین مالی لایحه رتبه‌بندی معلمان، گفت: این مهم به دلیل اینکه به صورت لایحه ارائه شده است، منابعش را دولت دیده است و کمیسیون آموزش و صحن مجلس تا کنون هیچ بار مالی اضافه‌ای به دولت تحمیل نکرده است.

وی ادامه داد: سازمان برنامه و بودجه تأمین مالی 25 هزار میلیارد تومان برای هر سال به منظور اجرای رتبه‌بندی را وعده داده است و پس از تصویب این لایحه معلمان فوق‌العاده ویژه‌ای تحت عنوان فوق‌العاده ویژه رتبه‌بندی دریافت خواهند کرد البته اختلافاتی در نحوه اجرای آیین‌نامه درباره این لایحه وجود دارد که به دنبال برطرف کردن آن هستیم.

مجلس یازدهم به آموزشیاران نهضت سوادآموزی فرصت مجدد داد

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در مورد حل مشکلات آموزشیاران نهضت سوادآموزی نیز گفت: مجلس قبل مصوبه‌ای مبنی بر جذب 4 گروه از معلمان داشت که جذب آموزشیاران نهضت سوادآموزی منوط به قبولی در آزمون شده بود. سال گذشته آزمونی برای آموزشیاران نهضت سوادآموزی برگزار شد و از 24 هزار متقاضی 17 هزار نفر قبول شدند.

منادی سفیدان اضافه کرد: ما در مجلس یازدهم بار دیگر به افرادی که در آزمون پذیرفته نشدند فرصت دادیم تا بار دیگر در آزمون شرکت کنند و امسال آزمونی برای این عزیزان و معلمان طرح امین برگزار شد که مجموعا 12 هزار متقاضی در این آزمون‌ شرکت کردند.

سوابق معلمان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش امتیاز مثبت تلقی می‌شود

وی یادآور شد: در حال حاضر نیز طرحی در کمیسیون آموزش در حال چکش‌کاری است که به ازای هر سال سابقه معلمی برای متقاضیان جذب در آموزش و پرورش ضریبی در نظر گرفته می‌شود تا این ضریب در آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش اعمال شود و جذب افرادی که سابقه آموزش و پرورش دارند با سهولت بیشتری صورت گیرد.

انتظارات کمیسیون آموزش از وزیر جدید آموزش و پرورش

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس ساماندهی نیروی انسانی در آموزش و پرورش، توجه ویژه به معیشت معلمان، تقویت دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی و اجرای کامل لایحه رتبه‌بندی را از جمله انتظارات کمیسیون آموزش از وزیر جدید آموزش و پرورش برشمرد.

منادی سفیدان تأکید کرد: تمامی این موارد در کمیسیون آموزش با وزیر جدید مورد بحث قرار گرفته و همان طور که در گزارش کمیسیون در صحن قرائت شد، تمامی وعده‌های داده شده با استفاده از ابزارهای نظارتی پیگیری می‌شود و علاوه بر نظارت برای رسیدن به این اهداف، وزیر جدید آموزش و پرورش را کمک خواهیم کرد.

 

منبع: خانه ملت
کدخبر: 221547

ارسال نظر