|

مخالف رتبه بندی معلمان در دولت: خروجی معلمان اندک است

با اجرای رتبه‌بندی معلمان در ۵ گروه تقسیم‌بندی می‌شوند و در رتبه‌های مختلف درصدی به مجموع حقوق، مزایا و فوق‌العاده‌های مستمر و ارقام مندرج در احکام کارگزینی معلمان افزوده می‌شود.

 لایحه رتبه‌بندی معلمان در مجلس شورای اسلامی مصوب شد و پس از تأیید شورای نگهبان وارد فاز اجرا خواهد شد.

برای سال ۱۴۰۱، ۲۵ هزار میلیارد تومان اعتبار در لایحه بودجه در جدول شماره ۹ ردیف‌های متفرقه لحاظ شده است و برای سال ۱۴۰۰ مقرر شده است که احکام رتبه‌بندی از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ با ۱۲.۵ هزار میلیارد تومان اعتبار صادر شود همچنین افزایش حقوق برای همه کارکنان طبق قانون خدمات کشوری بوده و این میزان علاوه بر قانون رتبه‌بندی است.

با اجرای رتبه‌بندی معلمان در ۵ گروه تقسیم‌بندی می‌شوند و در رتبه‌های مختلف درصدی به مجموع حقوق، مزایا و فوق‌العاده‌های مستمر و ارقام مندرج در احکام کارگزینی معلمان افزوده می‌شود.

آموزشیار معلم ۱۰ درصد، مربی معلم ۲۵ درصد، استادیار معلم ۳۷ درصد، دانشیار معلم ۴۷ درصد و استاد معلم ۵۲ درصد افزایش حقوق خواهد داشت.

حداقل حقوق معلمان ۸ میلیون تومان

طبق گفته‌های علیرضا منادی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اجرای رتبه‌بندی، حداقل دریافتی معلمان بر اساس طرح رتبه‌بندی مبلغ ۸ میلیون و ۸۰ هزار تومان خواهد بود چراکه در متن ماده ۶ این لایحه قید شده؛ هریک از معلمان باید ۸۰ درصد مجموع حقوق فوق العاده‌های هیئت علمی مربی پایه یک دانشگاه تهران دریافت کنند که رقم آن معادل ۸ میلیون و ۸۰ هزار تومان می‌شود.

هر فردی حکم او معلم باشد مشمول رتبه‌بندی می‌شود

معلمانی که کارمند هستند، مشمول رتبه‌بندی می‌شوند بر این اساس ۲۳۰ هزار نفر به جمعیت تحت پوشش رتبه‌بندی اضافه شدند و در مجموع ۷۳۳ هزار و ۸۱۶ نفر مشمول رتبه‌بندی می‌شوند. به گفته رئیس کمیسیون آموزش مجلس، هم‌اکنون میانگین حقوق معلمان ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است، با رتبه‌بندی هیچ معلمی کمتر از ۸ میلیون و ۸۰ هزار تومان دریافت نخواهد کرد و به حقوق تمام معلمان حداقل ۸۰۰ هزار تومان اضافه می‌شود همچنین وقتی رتبه فرد مشخص شد به ازای هر رتبه افزایش حقوق خواهد داشت. به عنوان مثال رتبه اول ۱۰ درصد و رتبه دوم ۲۵ درصد افزایش حقوق خواهد داشت، هر فردی که در حکم او عنوان معلم ذکر شده باشد مشمول رتبه‌بندی می‌شود.

مخالفان جدی رتبه‌بندی چه گفتند؟

یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش نیز با تأکید بر اینکه جلسات برای تدوین آیین‌نامه تدوین می‌شود تا به محض ابلاغ قانون رتبه‌بندی، آیین‌نامه آن را داشته باشیم و گروه‌های ممیزی را تشکیل  دهیم؛ رتبه‌بندی مشمول کارکنان اداری نمی‌شود و برای معلمانی که در مناطق مرزی و مدارس استثنایی فعالیت می‌کنند، فاصله زمانی کمتری برای ارتقای رتبه در نظر گرفته شده است.

البته علیرضا منادی رئیس کمیسیون آموزش مجلس به این موضوع اشاره کرد که رتبه‌بندی معلمان مخالفان جدی هم داشت و برخی می‌گفتند، خروجی معلمان اندک است و با رصد معدل دانش‌آموزان در هر سال تحصیلی، خروجی معلمان را می‌سنجند؛ نماینده دولت در مجلس اعلام کرد که امسال برای اجرای رتبه‌بندی پول نداریم اما رئیس مجلس اعلام کرد «با دولت توافق کردیم تا از ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ رتبه‌بندی اجرا شود و برای سال ۱۴۰۱ نیز ۲۵ هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است».

 

منبع: تسنیم
کدخبر: 226610
  • فرهنگی ناامید ارسالی در

    جناب آقای منادی به مخالفان طرح رتبه بندی بگو یید اگر خروجی معلمان خوب بود افرادی مثل شما مخالفان رتبه بندی الان نباید در مجلس نماینده این جامعه باشند.برای آنها متاسقیم!!!!

  • ناشناس ارسالی در

    مخالفان افراد بی سوادند که ما انتخاب کرد یم افسوس و صد افسوس

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین