اعتبار طرح رتبهبندی معلمان بالاخره تصویب شد
وزیر آموزش و پرورش گفت: اعتبار رتبه بندی معلمان از ۲۰۰ هزار میلیارد ریال برای سه سال به ۶۸۰ هزار میلیارد ریال افزایش یافته و به تصویب رسیده است.
یوسف نوری شامگاه پنجشنبه در نشست صمیمی با فرهنگیان شهرستان مریوان با بیان اینکه اواخر دولت قبل موضوع رتبه بندی مطرح شد، افزود: این موضوع بدون هیچگونه کار کارشناسی شده با مشکلات زیادی مواجه بود و باوجود اینکه دولت قبل هشت سال فرصت داشت این موضوع را نهایی و اجرایی کند اما آن را به دولت بعدی موکول کرد.
وی ادامه داد: اعتبار رتبه بندی از ۲۰۰ هزار میلیارد ریال برای سه سال به ۶۸۰ هزار میلیارد ریال افزایش پیدا کرد که ۳۸۰ هزار میلیارد ریال امسال اضافه شده و اعتبار رتبه بندی با همکاری دولت، شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی اکنون سه و نیم برابر شده و به تصویب رسیده است.
وزیرآموزش و پرورش با بیان اینکه کار رتبه بندی معلمان در حال انجام است، افزود: معلمان شاغل در ادارات و معلمان استثنایی شامل این طرح نمی شدند که در آیین نامه جدید این موارد اصلاح شده و برای معلمین ابتدایی مرزی و مناطق محروم هر سال سه ماه ارفاق در نظر گرفته شده و هر چهار سال یک رتبه دریافت خواهند کرد و همچنین نخبگان هم برای بار اول سه سال یک رتبه در نظر گرفته شده است.
وی از تدوین آیین نامه رتبه بندی معلمان در مهلت مقرر توسط مسوولان آموزش و پرورش خبر داد و گفت: از روز دوشنبه هفته آینده طی جلسات متعدد در دولت و با تاکید رییس جمهوری در کمیسیون دولت مطرح خواهد شد و زودتر از موعد مقرر تحویل داده میشود.
نوری ماده یک رتبه بندی یعنی بالا بردن کیفیت آموزش و پرورش را مهم ترین ماده دانست و اظهار داشت: باید کاری کرد که کیفیت آموزش و پرورش را ارتقاء داد و مطمئنا با این کار تمام مشکلات در نظام تعلیم و تربیت مرتفع خواهدشد.
وی همچنین به اختصاص ۳۸۰ هزار میلیارد ریال به ۸۵۰ هزار فرهنگی در ۱۸ ماه گذشته برای اجرای قانون رتبه بندی اشاره کرد و گفت: این مقدار مشخص است و نمی توان چیزی به آن افزود یا از آن کاست و انتظار داریم معلمان با علم به موضوع بنگرند.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت کار معلم در جامعه به نرخ ارزش افزوده در آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: در دوره ابتدایی بالاترین ارزش افزوده را داریم و تنها معلم است که نقش آموزش و پرورش را اجرایی میکند و باعث بالا رفتن نرخ ارزش افزوده میشود.
وی نرخ بازگشت سرمایه آموزش و پرورش را یکی دیگر از شاخص های اقتصادی معرفی کرد و گفت: این نرخ بازگشت با سایر بخش ها در آموزش و پرورش برابری می کند.
نوری اشتغال را یکی دیگر از شاخصهای اقتصادی در آموزش و پرورش عنوان کرد و اظهار داشت: هنرستان های ما باهدف گذاری خوب ۸۰ درصد اشتغال دارند.
وی ایجاد سرمایه اجتماعی، فرهنگی و ایجاد سوادهای مختلف در دانش آموزان را از دیگر نقش های مهم آموزش و پرورش در جامعه عنوان کرد و بر تشریح و تبیین این کارکردها تاکید کرد.
وزیرآموزش و پرورش یکی دیگر از اقدامات شاخص در آموزش و پرورش را رسیدگی به مناطق مرزی اعلام کرد و اظهارداشت: جامعه معلمین ما سالم ترین، بهترین و عزیزترین اقشار جامعه هستند و ما دست تک تک فرهنگیان را میبوسیم.
وی گفت: تجمعات قانونی برای رسیدن به مطالبات برحق معلمان، حق معلمان است و باید این موارد از طریق قانونی پیگیری شود.
نوری با بیان اینکه معلمان ما انسان های شریف در جامعه هستند، اضافه کرد: این قشر زحمت کش خواسته هایی نیز دارند که باید بیان شود وباید به درخواست های آنان رسیدگی شود.
وزیرآموزش و پرورش با اشاره به فعالیت نیروهای تحت عنوان مهر آفرین در آموزش وپرورش، گفت: این طرح در سال ۱۳۸۶مطرح شد و این نیروها که حدود ۶۰ هزار نفر هستند کد کارمندی ندارند و نیروهای قراردادی تبدیل وضعیت نشدند.
وی افزود: ما احکام حدود ۲۰ هزار نفر از نیروهای تعیین تکلیف اعم از حق التدریس، خرید خدمات، نهضتی که سر کلاس بودند را قبل از عید صادر کردیم و حدود ۱۲ هزار نفر نیز از اول مهر ماه امسال صادر خواهد شد.
وزیر آموزش و پرورش همچنین از همسانسازی حقوق اساتید دانشگاه خبر داد و گفت: در دولت قبلی این اقدامات را می توانستند انجام بدهند ولی متاسفانه انجام نشد.
وی خود را مدعی العموم تمام فرهنگیان کشور دانست و گفت: همه مسائل آموزش و پرورش باید در داخل خود نظام تعلیم و تربیت حل شود.
نوری همچنین از همراهی و همکاری مجمع خیرین مدرسه ساز با آموزش و پرورش تقدیر و تشکر کرد و گفت: سال گذشته خیرین نیک اندیش سه هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان به آموزش و پرورش کمک کردند و برای دانش آموزان مدرسه ساختند و هفته گذشته تعهد کردند که این میزان دو برابر خواهد شد.
وی بار دیگر تلاش و زحمات معلمان دلسوز در ایام کرونا را قابل تقدیر دانست و اظهارداشت: از ۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار دانش آموز و و ۷ میلیون نوآموز پیش دبستانی فقط ۷ نفر مبتلا به کرونا در کشور داریم.
وزیرآموزش و پرورش از تشکیل قرارگاه عدالت تربیتی برای ۱۶ استان مرزی کشور خبر داد و گفت: در این طرح یک معلم ثابت در اختیار قرار می گیرد.
وی تاکید کرد: تمام کلاس کانکسی و سنگی باید برچیده شود و مدرسه ای بدون چشمه آب بهداشتی نباید داشته باشیم و با کمک خیرین این کار را انجام خواهیم داد.
نوری با اشاره به اختصاص اعتبار بی سابقه برای زمین چمن مصنوعی در مدارس خبر داد و گفت: هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار مخصوصا برای دانش آموزان دوره اول ابتدایی برای جبران عقب ماندگی پایگاه تابستانی در نظر گرفته شده است و با این اقدامات بخشی از عقب ماندگی جبران خواهد شد.
وزیر آموزش و پرورش اجرای سند تحول بنیادین را مهم ترین کار آموزش و پرورش عنوان کرد و اظهارداشت: این مهم در دستور کار قرار دارد و به انجام خواهد رسید.
یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش روز پنجشنبه وارد کردستان شد. وی سپس با حضور در گلزار شهدای بهشت محمدی سنندج و اهدای گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.
دیدار صمیمی با جمعی از فرهنگیان و اطلاع از مشکلات و خواستههای آنان، نشست با تشکلهای دانش آموزی کردستان و سفر به شهرستان مریوان از جمله برنامههای سفر یک روزه وی به کردستان بود.
قارقارقارقارقارقارقارقارقارقارقارقار پدر معلمها را با این مزخرفات در آوردید آقا ی وزیررررررررررررررررر
همسان سازی بازنشتگان چه میشود .
اول بذارید حقه بندی اجرا بشه بعدش آبروی معلمان رو ببرید. بعداز اجرای حقه بندی، تازه حقوق معلم میشه کف حقوق کارمندان دیگه و دائم در رسانه ها حرف از افزایش چشمگیر حقوق معلمان میزنید!!!! متوسط حقوق معلمان ۴/۵ میلیون هست که با افزایش حقه بندی به ۶/۵ خواهد رسید!!!! کدوم کارمند یا حتی کارگر داره ۶/۵ میگیره!!!!