|

قوانین ثبت نام در رشته های بدون کنکور | داوطلبان گوش به زنگ باشند

به تازگی با مشخص شدن نتایج آزمون سراسری و مشخص شدن رتبه های برتر، شرایطی فراهم شده تا افراد جامانده از کنکور سراسری؛ می توانن در رشته های بدون آزمون دانشگاه ها تحصیل کنند. علاقه مندان با مراجعه به سایت سازمان سنجش از آخرین اخبار و اطلاعیه ها و شیوه ثبت نام مطلع شوند.

آموزشی

جزئیات ثبت‌نام و انتخاب رشته در رشته‌های پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون) برای مهرماه سال ۱۴۰۳ دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی اعلام شد.

با انتشار کارنامه علمی به عنوان ملاک انتخاب رشته در تاریخ ۹ شهریور، متقاضیان می‌توانند از روز چهارشنبه ۱۴ تا روز یکشنبه ۱۸ شهریور برای ثبت‌نام و انتخاب رشته در رشته‌هایی که پذیرش آن‌ها در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ تنها بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم برای داوطلبان شاخه نظری و معدل کل دیپلم برای داوطلبان شاخه فنی و حرفه‌ای یا کاردانش) انجام می‌شود، اقدام کنند.

دفترچه راهنمای ثبت‌نام و جدول کدرشته محل های مربوط به پذیرش فوق از اروز یکشنبه به تاریخ ۱۱ شهریور بر روی درگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملی سنجش قرار خواهد گرفت.

متقاضیان می‌توانند بر اساس ضوابط و شرایط مندرج دفترچه راهنمای مربوط برای پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (معدل دیپلم) در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در روزهای فوق به درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و تکمیل فرم انتخاب رشته (حداکثر ۱۵۰ کدرشته‌محل) به روش اینترنتی، اقدام نمایند.

 متقاضیانی که در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ (نوبت های اول و دوم) ثبت نام نموده و غایب جلسه آزمون بودند نیازی به ثبت‌نام مجدد برای رشته هایی که پذیرش آنها با سوابق تحصیلی (بدون آزمون) است، ندارند.

این متقاضیان می توانند با مطالعه دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ و مراجعه به سامانه جامع آزمون سراسری به نشانی my.sanjesh.org، نسبت به انتخاب حداکثر تعداد ۱۵۰ کدرشته‌محل از رشته های بدون آزمون اقدام و در فرم انتخاب رشته درج نمایند.

لازم به تاکید است چنانچه متقاضی در مرحله انتخاب رشته آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ اقدام به تکمیل فرم انتخاب رشته نماید و مجدداً در پذیرش رشته های صرفاً با سوابق تحصیلی (بدون آزمون) هم ثبت نام و انتخاب رشته کند، فرم ثبت نام و انتخاب رشته مرحله پذیرش با سوابق تحصیلی وی باطل خواهد شد.

تکالیف‌ داوطلبان در این مرحله:

۱- مراجعه به درگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور.
۲- دریافت دفترچه راهنمای ثبت‌نام و انتخاب رشته از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان و مطالعه آن.
۳- تهیه فایل عکس اسکن شده داوطلب بر اساس توضیحات مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام.
۴- پرداخت هزینه ثبت‌نام از طریق سامانه خرید سریال کارت اعتباری در آزمون.
۵- ثبت‌نام و انتخاب رشته از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان در زمان مقرر (۱۴۰۳/۰۶/۱۴ تا ۱۴۰۳/۰۶/۱۸).

تذکرات لازم:

۱- اخذ دیپلم حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۳/۶/۳۱و یا داشتن مدرک کاردانی (فوق دیپلم) دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و کاردانی پیوسته آموزشکده های فنی و حرفه‌ای نظام جدید ۳-۳-۶ برای متقاضیان الزامی است.

۲- دارندگان دیپلم فنی و حرفه ای و کاردانش نظام قدیم هنرستان که فاقد مدرک پیش دانشگاهی و یا مدرک کاردانی هستند حق ثبت نام و شرکت در این مرحله را ندارند و در صورت ثبت نام و انتخاب رشته برابر ضوابط با آنان رفتار خواهد شد.

کنکور- سراسری

۳- نظر به اینکه گزینش دانشجو در این مرحله بر اساس سوابق تحصیل (معدل کتبی دیپلم برای داوطلبان شاخه نظری و معدل کل دیپلم برای داوطلبان شاخه فنی و حرفه‌ای و یا کاردانش)، صورت خواهد گرفت؛ لذا کلیه متقاضیان (دیپلمه های نظام آموزشی ۳-۳-۶ ، نظام سالی واحدی یا ترمی واحدی، نظام قدیم چهارساله دبیرستان و همچنین دیپلمه های فنی و حرفه ای و کاردانش نظام قدیم هنرستان که دارای مدرک پیش دانشگاهی و یا کاردانی هستند) باید معدل کل و یا معدل کتبی خود را بصورت صحیح در تقاضانامه ثبت نام درج نمایند. متقاضیان توجه داشته باشند در صورت مغایرت معدل کل و یا معدل کتبی واقعی با معدل کل و یا معدل کتبی اعلام شده در تقاضانامه ثبت نامی، از ثبت نام پذیرفته شدگان ممانعت به عمل آمده و قبولی آنها لغو خواهد شد. 

متقاضیان دیپلم فنی و حرفه ای و یا کاردانش نظام آموزشی جدید ۳-۳-۶ و دیپلمه های فنی و حرفه ای و کاردانش نظام قدیم هنرستان که دارای مدرک پیش‌دانشگاهی و یا کاردانی بوده و فاقد معدل کتبی دیپلم هستند، باید معدل کل دیپلم متوسطه خود را عیناً در تقاضانامه ثبت نام درج نمایند.

منبع: ايسنا
کدخبر: 333805

ارسال نظر

 

آخرین اخبار