|

افزایش قیمت سکه و کاهش ارزش حقوق بازنشستگان | پاداش پایان خدمت چه زمانی پرداخت می‌ شود؟

یک معلم بازنشسته که سه دهه از عمر خود را صرف خدمت در شرایط دشوار و چالش‌برانگیز کرده است، اکنون در دوران بازنشستگی با مشکلات متعددی روبرو شده است. تأخیر در پرداخت پاداش پایان خدمت و فشارهای اقتصادی ناشی از تورم و گرانی، زندگی او را با دشواری‌های فراوانی مواجه کرده است.

آموزشی

محمدرضا گنج خانلو، کارشناس حوزه آموزش و معلم بازنشسته گفت: ۳۱سال و چندماه قبل، وقتی مهیای ورود به بازار کار شدم، از میان شغل های بسیاری که می توانستم انتخاب کنم، به خاطر احترام و ارزشی که شغل آموزگاری در میان مردم جامعه داشت به طرف این شغل شریف کشیده شدم. وقتی که شنیدم می گویند معلم چون شمع، روشنی بخش است، محو این شغل شدم و بلاخره با سختی های فراوان وارد عرصه علم آموزی شدم.

وی تاکید کرد: سال ها در برف و سرما، در مدرسه حضور یافتم و در بدترین شرایط و دورترین مناطق با کمترین امکانات با هر چیزی و هر کسی که علم دشمنی با علم ودانش را به دست می گرفت جنگیدم. چه روزها که در راه رسیدنم با گرگ و سگ جنگیدم و شکستشان دادم و زخم برداشتم ولی نگذاشتم جهل و نادانی که دشمن قسم خورده طفلان کشورم بود و هست آسیبی به آنها برساند.

این کارشناس حوزه آموزش گفت: آنچنان با شوق و ذوق کار می کردم که فراموش کرده بودم ۳۰ سال از عمرم گذشت و رسید آن روزی که حکم بازنشستگی به دستانم دادند و مرا از ریشه ام جدا کردند. شدم خانه نشین وچشم انتظار، چشم انتظار لطف و مرحمتی که شاید نصیب من و همکارانم در ایران شود. من یک فرهنگی بازنشسته هستم که در مهر ۱۴۰۲ به همراه بسیاری از همکارانم بازنشسته شدم.

این معلم بازنشسته افزود: اکنون بعد از ۳۰سال زحمت و مشقت، چشم به راهم تا شاید مسئولان محترم دلشان به حال این معلم بازنشسته به نحوی که به رحم بیاید تا پاداش پایان خدمت ها را پرداخت کنند تا بیش ازاین دچار یاس و ناامیدی نشویم. هیچ می دانید که در مهر سال ۱۴۰۲ قیمت سکه چندتومان بود. آری ۲۷میلیون و۶۵۴هزارتومان و اکنون بعد از ۱۶ ماه قیمتش ۶۰ میلیون شده است!

حقوق-بازنشستگان-۲

او گفت: راستی به نظرشما  با پاداش پایان خدمتمان توانایی خرید چند سکه راداشتیم؟گرچندماکجاوسکه کجا،ما اگربتوانیم زخم های عادی زندگی هایمان  که دراین ۳۰سال ایجاد شده را تسکین دهیم والتیام ببخشیم مردانگی کرده ایم .سرتان رابه درد نیاورم ومجبورم که بروم چون صاحبخانه پشت درب منتظرم مانده تا نوید افزایش کرایه وپول پیش واحد۵۷متری را بدهد.

محمدرضا گنج خانلو در پایان گفت: کم کم به ۱۶ماه نزدیک می شویم. چه افرادی که در این ۱۶ ماه آبرو از دست دادند و چه بسیار افراد دیگری زندگی هایشان از هم پاشید یا در آستانه پاشیده شدن است و به نظر می رسد، صدای دردهای زندگی مان هرگز به گوش مسئولان نخواهد رسید.

منبع: رکنا
کدخبر: 346574 امیر خیرخواهان

ارسال نظر

 

آخرین اخبار