در گفتوگوی پایگاه خبری گسترش با عضو هیات علمی پژوهشکده پلیمر مطرح شد
آمار مستندی از تأثیر سفرههای یکبارمصرف بر سلامتی وجود ندارد
عضو هیات علمی پژوهشکده پلیمر گفت: اگر قرار است، تأثیر این سفرهها بر سلامتی افراد مورد آزمایش قرار گیرد رسیدن به نتایج آن نیاز به دورههای زمانی طولانی دارد.در یک مقطع زمانی نمیتوان تأثیر این مساله بر روی سلامتی افراد را موردبررسی قرارداد.
مسعود اسفنده در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری گسترش با اشاره به انتشار خبری در رسانهها مبنی بر اینکه سفرههای یکبارمصرف بر سلامتی مردم تأثیر منفی دارد، بیان کرد: بنده این موضوع را تائید نمیکنم زیرا اگر اینگونه سفرها برای سلامتی افراد مضر بود، نایلونهایی که برای بستهبندی مواد غذایی استفاده میشود نیز باید بر بدن تأثیر منفی داشته باشد.
وی افزود:استفاده از نایلونهای بستهبندی در همه جای دنیا مرسوم است و تاکنون آماری مبنی بر تأثیر مخرب این نایلونها بر سلامتی افراد گزارش نشده است.
اسفنده با اشاره به کربنات کلسیمی که در سفرههای یکبارمصرف بکار برده میشود، گفت: کربنات کلسیم ماده معدنی به شمار میرود که تجزیه آن در دماهای معمولی ممکن نیست و بهعنوان ترکیب افزودنی در این سفرهها بهکاربرده میشود، این ماده آلی در نوشابه، نان و بسیاری از مواد غذایی بهکاربرده میرود.
وی با اشاره به وجود کربن در تولید اینگونه سفرهها، تصریح کرد: کربن یکی از خنثیترین مواد آلی به شمار میرود که ماده اصلی تشکیلدهنده زغال به شمار میرود اگر فردی زغال را نیز بخورد تأثیری بر سلامتی آن فرد نخواهد داشت چراکه کربن سازگارترین مواد آلی با بدن است.
عضو هیات علمی پژوهشکده پلیمر افزود: البته هرکدام از مواد آلی و شیمیایی بهجز آب میتواند بر سلامتی افراد تأثیرگذار باشد.
ارسال نظر