عضویت رایگان خردهفروشان و عمدهفروشان در شبکه مبادله کالا
معاون فرهنگی و پارلمانی اتاق اصناف ایران گفت: در طرح باران، واحدهای صنفی خردهفروشی و عمدهفروشی که تمایل به فعالیت در فضای مجازی دارند، از طریق اتحادیههای صنفی مربوطه بهصورت رایگان به عضویت در آمده و به مبادلهی کالا با تأمینکنندگان و سایر واحدهای صنفی (B2B) میپردازند.
منصور حسینی در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری گسترش از تدوین هفت طرح بهعنوان برنامههای جامع اتاق اصناف ایران در حوزه توسعه آموزش، اطلاعرسانی و توانمندسازی اصناف در بخش تجارت الکترونیک خبر داد و اظهارکرد:همچنین واحدهای صنفی میتوانند کالاهای خود را جهت فروش و آگاهی مردم (B2C) بر روی صفحه به اشتراک گذاشته و بفروشند.
به گفته وی این هفت طرح بهعنوان برنامههای جامع اتاق اصناف ایران در حوزه توسعه آموزش، اطلاعرسانی و توانمندسازی اصناف در بخش تجارت الکترونیک تدوین شده است. همچنین این هفت طرح مکمل هم هستند و حوزه وسیعی از آموزش و اطلاعرسانی تا گسترده تجارت الکترونیک را دربر میگیرد.
مدیرعامل بنیاد فرهنگی اصناف ایران از «باران» (بازار اینترنتی ایران) بهعنوان یکی از این هفت طرح یادکرد و گفت: بازار اینترنتی ایران (باران)، دی جی کالای بزرگ، وسیع و ملی برای کل کشور است.
وی اهمیت این طرح را اینگونه تشریح کرد: چند سالی است شاهد افزایش روزافزون تجارت الکترونیک و راهاندازی کسبوکارهای اینترنتی توسط شرکتها و سازمانهای بزرگ در کشور و بهویژه در کلانشهرها هستیم. اهمیت کسبوکارهای اینترنتی ازآنجهت است که این کسبوکارها در رقابت با یکدیگر، قیمت نهایی کالا را پایین آورده و با این کار خدمت بزرگی به تولیدکننده و مصرفکننده ارائه میکنند.
حسینی ادامه داد: کسبوکارهای اینترنتی از مزایایی در ارائهی خدمات خود به مشتریان برخوردار هستند که باعث برتری آنها نسبت به شیوههای سنتی کسبوکار شده است. از اینروی این شیوههای تجارت در سراسر جهان با اقبال فعالان اقتصادی مواجه شده به همین دلیل ورود کسبوکارهای سنتی به این عرصه ضرورت یافته است.
مدیرعامل بنیاد فرهنگی اصناف ایران گفت: بر همین اساس، اتاق اصناف ایران بهمنظور حمایت و توانمندسازی واحدهای صنفی حوزه توزیع، اقدام به ایجاد بستر لازم خریدوفروش اینترنتی امن، مطمئن و قابلاعتماد میان مردم، اصناف و تأمینکنندگان در سطح کشور تحت عنوان بازار اینترنتی رسمی اصناف (باران) کرده است.
وی ادامه داد: در طرح باران، واحدهای صنفی خردهفروشی و عمدهفروشی که تمایل به فعالیت در فضای مجازی دارند، از طریق اتحادیههای صنفی مربوطه بهصورت رایگان به عضویت در آمده و به مبادلهی کالا با تأمینکنندگان و سایر واحدهای صنفی (B2B) میپردازند. همچنین واحدهای صنفی میتوانند کالاهای خود را جهت فروش و آگاهی مردم (B2C) بر روی صفحه خود به اشتراک گذاشته و بفروشند.
معاون فرهنگی و پارلمانی اتاق اصناف ایران در ادامه مهمترین مزایای بازار اینترنتی رسمی اصناف(باران) را برشمرد و تصریح کرد: «گسترش تجارت الکترونیکی و نوینسازی روشهای بازاریابی و فروش در اصناف» و «فراهم کردن امکان خریدوفروش اینترنتی و در نتیجه صرفهجویی در هزینههای زمانی و تردد شهری» دو مزیت باران است.
وی ادامه داد: همچنین با طرح باران میتوان بازار رقابتی میان اصناف و در نتیجه کاهش قیمتها و ارائه خدمات بهتر به مردم را شاهد بود. «امکان خرید اینترنتی مطمئن از واحدهای دارای پروانه کسب» و «تسهیل دریافت و پیگیری شکایات مردمی از طریق بازرسی و نظارت اصناف» دو مزیت دیگر طرح باران هستند.
حسین تأکید کرد: علاوه بر همه این مزایا، با اجرای طرح باران میتوان از واحدهای صنفی دارای پروانه کسب و رونق بخشیدن به کسبوکار آنها حمایت کرده و سیستم رتبهبندی، سنجش کیفیت خدمات و رضایتمندی مشتری را ایجاد کرد.
ارسال نظر