|

نوک پیکان صنایع تبدیلی به سمت صادرات است

عضو تعاونی‌ صنایع کنسرو ایران گفت: در حال حاضر بیش از ۶۰۰ واحد تولیدی کنسرو در کشور وجود دارد که علاوه بر احیای بازار داخل امکان صادرات را هم دارند.

حسین شرقی مجرد، در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری گسترش با اشاره به صنایع تبدیلی و کشاورزی بیان کرد: از آنجایی که این صنعت به فرآوری و عمل آوری محصولات کشاورزی بر می گردد از این رو، ارتباط مستقیمی با توسعه صنعت کنسرو در کشور دارد.

وی افزود: صنایع تبدیلی ارز آوری خوبی دارند و ظرفیت‌های خوبی برای توسعه این صنعت و صادرات محصولات به کشور‌های اروپایی و همجوار وجود دارد تا جایی که اکنون به کشور‌های اروپایی، آلمان و انگلیس کنسرو محصولات غذایی ایرانی صادر می‌شود.

به گفته شرقی مجرد، متاسفانه به دلیل اینکه در زمان برداشت، بسیاری از تولیدکنندگان سرمایه کافی برای خرید محصولات کشاورزی را ندارند، از این رو، برای خرید از طریق واسطه‌ها اقدام می‌کنند و این موضوع قیمت تمام شده محصول آنها را بالا می‌برد.

این عضو تعاونی‌ صنایع کنسرو ایران تصریح کرد: به طورقطع تزریق سرمایه کافی به تولیدکنندگان امکان خرید محصول در زمان برداشت را برای آنها فراهم کرده و امکان تولید محصولات با کیفیت بالاتر را رای آنها فراهم می کند.

شرقی مجرد، با اشاره به اینکه تمامی استانداردهای اداره بهداشت و سازمان غذا و دارو برای تولید محصولات صنایع تبدیلی مطابق با استاندارد‌های جهانی است، گفت: فرآوری محصولات کشاورزی موجب می شود تا آنها قابلیت رقابت حتی با محصولات اروپایی را نیز داشته باشند.

وی با بیان این مطلب که در حوزه محصولات کشاورزی کمبودی نداریم،‌خاطرنشان کرد: محصولات فرآوری شده با توجه به ماندگاری بالایی که دارند می توانند ارزآوی مناسبی برای کشور داشته باشند.

این عضو تعاونی‌ صنایع کنسرو ایران معتقد است، درحال‌حاضر نیاز به توسعه روابط با دیگر کشور‌ها داریم زیرا تمامی ظرفیت‌های تولید محصولات کنسروی برای صادرات وجود دارد و به طورقطع با توسعه این صنعت می‌توان جایگزین خوبی برای درآمد‌های نفتی به وجود آورد.

وی افزود: مشکلی که اکنون پیش روی صنایع تبدیلی وجود دارد این است که باکم شدن محصولی به‌عنوان نمونه تخم‌مرغ در بازار، مانعی در مسیر صادرات این محصول ایجاد شده و تداوم این امر ارتباط و حفظ بازارهای بین‌المللی را با مشکل مواجه می‌کند. ازاین‌رو، انتظارمی رود به زنجیره بانک، تولید، کاشت و برداشت بیشتر توجه شود.

کدخبر: 13827

ارسال نظر

 

آخرین اخبار

پربازدیدترین