سامان، آموزش مجازی اصناف ایران را سامان می دهد
مشاور عالی فرهنگی و پارلمانی اتاق اصناف ایران گفت: هدف از به كارگيري آموزش الكترونيكي در نظام هاي آموزشي، افزايش فرصت هاي يادگيري، سهولت دسترسي به منابع آموزشي، تسريع دسترسي به اطلاعات بروز شده است و اصناف باید از این ظرفیت استفاده کنند.
سید منصور حسینی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری گسترش اظهار کرد: مردم ثروت اصلی هر جامعه را تشکیل می دهند، توانایی و قدرت تولید هر کشوری به کیفیت نیروی کار آن بستگی دارد. امروزه که عصر دانایی نامیده می شود، بخش مهمی از درآمد هر جامعه صرف سرمایه گذاری در آموزش آن جامعه می شود. از سوی دیگر رشد و توسعه اقتصادی نیازمند افراد ماهر و متخصص است؛ بنابراین جامعه علاق مند است که در ارتقای مهارت و تخصص نیروی کار سرمایه گذاری کند.
وی افزود: رشد روز افزون جمعيت و عدم برابري فرصت هاي آموزشي، منجر به تمايل روز افزون مراكز و سازمان هاي آموزشي به استفاده از يادگيري الكترونيكي در جهت بهبود فرآيند ياددهي- يادگيري، شده است. هدف از به كارگيري آموزش الكترونيكي در نظام هاي آموزشي، افزايش فرصت هاي يادگيري، سهولت دسترسي به منابع آموزشي، تسريع دسترسي به اطلاعات بروز شده و ... است.
مشاور اتاق اصناف ایران ادامه داد:اتاق اصناف ایران به منظور ارائه راه کارهای مناسب و رفع چالش های موجود در حوزه آموزش اصناف به شیوه ی سنتی، اقدام به راه اندازی و اجرای سیستم آموزش مجازی اصناف(سامان) در سطح کشور کرده است.
وی تصریح کرد: در این سامانه، هر یک از اتاق های اصناف و یا اتحادیه های صنفی می توانند امور آموزشی از قبیل: ثبت نام فراگیران، ارائه محتویات آموزشی، ارائه برنامه آموزشی، برگزاری آزمون ارزیابی، صدور گواهی پایان دوره و.... را انجام داده و افراد صنفی می توانند در صورت تمایل، بجای شرکت در کلاس های حضوری، از طریق وب، گوشی موبایل و تبلت در هر زمان و مکان به محتویات آموزشی ارائه شده در کلاس ها دسترسی داشته و در هنگام نیاز و به دفعات نامحدود از این محتویات بهره برداری نمایند.
به گفته حسینی؛ مهمترین مزایای سیستم آموزش مجازی سامان، بهره برداری از برترین پلت فرم نرم افزاری و زیرساخت های پردازشی، ذخیره سازی و تجهیزات امنیتی، امکان دسترسی به محتوای آموزشی از طریق تمامی دستگاه ها و امکان تحلیل وضعیت آموزشی فعلی اصناف و در نتیجه امکان نیازسنجی، برنامه ریزی، سیاست گذاری، تدوین برنامه هاي آموزشي کارا و اتخاذ تصمیم مناسب در ارتباط با حوزه آموزش اصناف است.
وی همچنین کاهش هزینه های برگزاری دوره های آموزشی در مراکز آموزشی اصناف، جلوگیری از رفتار های سلیقه ای و فراهم شدن امکان ارزیابی مدرسین و مراکز آموزشی،یکسان سازی سرفصل های آموزشی و محتویات قابل ارائه از نظر کمی و کیفی و افزایش توان علمی و بروزرسانی دانش و اگاهی و همچنین ارتقاء سطح توانمندی های مهارتی اصناف را از دیگر مزایای این طرح دانست.
ارسال نظر