ابر اولویتهای اشتغال
مشاور معاون اجرایی سابق رئیسجمهوری گفت: برای توسعه اشتغال باید برخی اولویتهای ثانویه مدنظر قرار گیرد که در رأس آن بحث سرمایهگذاری است زیرا بدون سرمایهگذاری هیچگونه شغلی ایجاد نخواهد شد.
محسن بهرامی ارض اقدس در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری گسترش در پاسخ به این پرسش که برای افزایش توسعه تجارت خارجی و افزایش بازارهای هدف چه برنامههایی مدنظر دارید، تصریح کرد: پاسخ سؤال شما در دو حوزه انتظارات بخش خصوصی از دولت و انتظاری که دولت از بخش خصوصی دارد، مطرح میکنم.
وی افزود: در ارتباط با انتظاراتی که از دولت و حاکمیت میرود این است که قبل از هرکاری باید در جهت بهبود فضای کسبوکار تلاش کنیم. امروزه اشتغال بهعنوان ابر اولویت کشور موردتوجه مقام معظم رهبری و تمامی مسئولان قوای سهگانه قرارگرفته است.
مشاور معاون اجرایی سابق رئیسجمهوری گفت: اگر سرمایهگذاری را بهعنوان زیربنای اشتغال تلقی کنیم ازآنجاییکه سرمایههای داخلی برای عملیاتی کردن این موضوع کفایت نمیکند بنابراین تلاش برای جذب سرمایهگذاری خارجی در اولویت بعدی قرار میگیرد.
بهرامی ارض اقدس تصریح کرد: جذب سرمایهگذاری خارجی نیاز به بسترسازی، امنیت اقتصادی، روابط تسهیل شده بانکی، شفافیت اطلاعرسانی، گردش اطلاعات، مبارزه با فساد، تکنرخی و واقعی کردن نرخ ارز، تسهیل ضوابط و مقررات و کاهش بوروکراسی دارد.
مشاور معاون اجرایی سابق رئیسجمهوری معتقد است، بعد از برجام شرکتهای خارجی مهمی همچون توتال حاضر به سرمایهگذاری و انتقال فناوری به ایران شدند این در حالی است که عدهای با عنوان دلسوز بر این عقیدهاند که این قرارداد حذف شود، این موضوع نشان میدهد که هنوز به فهم مشترک از اشتغال نرسیدهایم.
وی در پاسخ به این پرسش که تا چه اندازه به شرایط لازم برای اشتغالزایی نزدیک شدهایم، تصریح کرد: به لحاظ فهم عمومی یک همآوایی و همصدایی برای پذیرش این موضوع و تبدیل آن به یک باور عمومی در کشور ایجادشده است. همانطور که اثرگذاری فعالیتهای فرهنگی نیاز به زمان دارد تبدیل این موضوع به یک باور عمومی نیز نیاز به زمان دارد و اینکه در رسانههای کشور؛ کارآفرین بهعنوان فردی شاخص مطرح شود به طورقطع این امر در کوتاه کردن این زمان مهم است.
بهرامی ارض اقدس معتقد است، متأسفانه در کشور از واردکنندگان که برای تهیه منابع موردنیاز تلاش میکنند با عنوان وارداتچی نامبرده میشود.
ارسال نظر