|

اشتغال‌زایی برای ۲۰۰۰ اردبیلی در حوزه فرش دستباف

رییس اداره فرش اردبیل گفت: در حالی که سهم استان اردبیل از اشتغالزایی در حوزه فرش دست‌باف طی سال ۹۶، ۵۶۰ نفر است، در روز تعاون در روستای انزاب برای ۳۰۰ نفر در همین حوزه اشتغالزایی کرده ایم.

میراعلا سیدی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری گسترش با اعلام این خبر اظهار کرد: این کار از سوی خیریه ۱۲بهمن اردبیل، جهت بافت متمرکز فرش دست‌باف انجام شد.

وی افزود: سالانه اشتغال‌زایی زیادی در حوزه فرش دست‌باف در این استان انجام می شود اما از آنجایی که در بیمه این افراد ناتوان هستیم و علی‌رغم هزینه‌هایی که برای اشتغال و درآمد‌زایی این افراد می‌شود، اسامی آن‌ها در آمار شاغلان تامین‌اجتماعی محاسبه نمی‌شود.

سیدی گفت: با وجود این مشکل؛ به استاندار اردبیل قول داده‌ایم که دو هزار نفر را طی سال ۹۶ در حوزه فرش دست‌باف مشغول به کار کنیم و در این راستا نیازمند حمایت از این افراد برای بهره‌مندی از بیمه هستیم.

رییس اداره فرش اردبیل همچنین خاطر نشان کرد: مرکز ملی فرش به عنوان متولی فرش سه سال است که نتوانسته با صندوق مهرامام رضا یا یکی از بانک های عامل تفاهم‌نامه ای داشته باشد و ما متقاضی رفع موانع در این راستا هستیم.

کدخبر: 16816

ارسال نظر