|

استاندار تهران مطرح کرد

تهران؛ شهر نانو فناوری خواهد شد

استاندار تهران تمرکز و توجه هر چه بیشتر به فناوری های روز و زیست سازگار را عاملی برای تبدیل تهران به شهر نانویی کشور عنوان کرد.

به گزارش پایگاه خبری گسترش ، محمدحسین مقیمی در گفتگو با خبرنگار ما اظهارکرد: یکی از طرح‌های خوبی که در سال‌های قبل مورد توجه و اجرا قرار گرفت این بود که ما در پایتخت به‌جای صنایع آلاینده، فناوری‌های نوین را به کار بگیریم. یعنی صنایع آلاینده از شهر خارج شوند و جای آن‌ها را فناوری‌های زیست سازگار بگیرند.

وی افزود: امروز هم ما سعی داریم همین روند را پیگیری کنیم. خوشبختانه از زمانی که بحث تجاری شدن علم مطرح شد و شرکت‌های دانش‌بنیان شکل گرفتند بهتر و بیشتر از گذشته می‌توان بر تبدیل یک شهر به یک مرکز فناورانه تمرکز کرد.

DFSDG.jpg

استاندار تهران ادامه داد: یکی از فناوری‌های بزرگی که امروز در حال رشد و توسعه بوده و جهان را فراگرفته؛ همین نانو فناوری است که البته ایران هم در رابطه با این موضوع پیشرفت‌های بسیار خوبی داشته است. دانشگاه‌های ما، مؤسسات آموزشی و پژوهشگاه‌های مدرنی که در اختیار جوانان ایرانی است، در این زمینه کارهای بسیار خوبی انجام داده اند.

وی همچنین تصریح کرد: این روند گرچه به‌سرعت در کشور ما فراگیر شد اما هنوز کافی نیست. در بحث آموزشی نانو فناوری‌ها باید آموزش‌های مداوم در دانشگاه‌ها موردتوجه باشد. در این رابطه بهتر است واحدهای درسی و دوره‌های تجربی گسترش یابد تا شاهد تربیت آکادمیک نسل‌های آینده باشیم.

مقیمی همچنین گفت: فکر می‌کنم اگر ارتباط صنعت و دانشگاه تقویت شود و صنایع پایه‌ ما مثل صنایع کشاورزی، رفع نیازهای آینده خودشان را بر مبنای صنایع نوین قرار دهند تا حد زیادی مشکلات حل خواهند شد. به‌هرحال در دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها برخی پروژه‌های آماده برای صنعتی شدن وجود دارد که برای استفاده از آن‌ها فقط کافی است صنعت و آموزش بهتر و مداوم‌تر باهم پیوند بخورند.

این مقام مسئول با اشاره به روند مطلوب برگزاری نمایشگاه بین المللی نانو اظهارکرد: بی‌شک برگزاری نمایشگاه‌های مرتبط با حوزه فناوری‌های نانو نظیر همین رویدادی که تا کنون ۹ دوره از آن در تهران برپا شده، تاکیدی حداکثری بر همین ارتباط دوسویه و تقویت آن است. یکی از مهم‌ترین تاثیراتی که نمایشگاه‌ها برای پیوند صنعت و دانشگاه دارند این است که شرایطی را برای مقایسه توانایی‌های گذشته ما، با آنچه امروز به آن رسیدیم را مهیا می کنند. شرکت‌ها و سازمان‌های مختلف سعی می‌کنند در یک فضای رقابتی سالم؛ آخرین فناوری‌ها و دستاوردهای خود را به معرض نمایش بگذارند و این روند هر سال تکرار می‌شود.

وی تصریح کرد: از سوی دیگر آشنایی با فناوری‌های روز کشورهای دیگر نیز فقط در همین محافل امکان‌پذیر است. در همین نمایشگاه ناو فناوری برخی شرکت‌های خارجی نیز حضور دارند که غرفه داران ما می‌توانند در یک فضای تعاملی از این دستاوردها بازدید کرده و از آنها الهام بگیرند. بنابراین تداوم برگزاری رویدادهای نمایشگاهی رابطه مستقیم با صنعتی شدن و صنعتی ماندن دارد.

استاندار تهران در پایان گفت: با تمرکز و توجه هر چه بیشتر به فناوری های روز و زیست سازگار، تهران به شهر نانویی تبدیل شده و صنایع «های تک» و فناوری‌های برتر به صورت یکپارچه در پایتخت مورد استفاده قرار بگیرند.

کدخبر: 18599

ارسال نظر