لطفا مراقب جیب تان باشید،مدیریت شهری پاسخگو نیست+اسناد
ایجاد دولت الکترونیک و تلاش برای کاهش اتلاف زمان و هزینه یکی از مهمترین برنامه هایی بوده که در سطح مدیریت کلان کشور مطرح بوده و شهرداری تهران و شرکتهای تابعه اش نیز از این قاعده مستثنی نبوده اند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری گسترش ،استفاده از مترو و اتوبوسهای تندرو یکی از مقرون به صرفه ترین راهها برای کاهش هزینه و زمان جابجایی مسافران است و شهرداری و اتوبوسرانی تهران نیز به ظاهر تلاش کرده تا با جایگزین کردن بلیطهای الکترونیک از یک سو کنترل درآمدهای خطوط اتوبوسرانی را در اختیار داشته باشد و از سوی دیگر روند ورود مسافران به ایستگاههای اتوبوس را تسریع کند.
متاسفانه از زمانی که اتوبوس های تندرو هزینه جابجایی مسافران را فقط از طریق کارت بلیط امکان پذیر ساخته همواره شاهد بروز گلایه و شکایت شهروندان از میزان کرایه ای که پرداخت می کردند بودیم اما این روزها ظاهرا مشکلات شهروندان از این مساله نیز فراتر رفته است تا جایی که اگر تا دیروز شهروندی از پرداخت کرایه ای اضافه تر از نرخ قانونی مصوب گلایه داشت، این روزها شاهد خالی شدن کارت بلیط ها هستیم که شاید رقم موجودی آن معادل هزینه ۱۰ تا ۲۰ روز جابجایی یک مسافر(مسیر رفت-برگشت) باشد.
شهروندی که در تاریخ ۹۶/۷/۲۷ کارت بلیط خود را به میزان ۲۰ هزار تومان شارژ کرده پس از ۵ بار استفاده از آن(۳ بار پرداخت هزینه لوکوموتیوهای بازار به ازای هر نفر ۷۰۰ تومان و ۲ بار پرداخت هزینه استفاده از اتوبوس های تندرو خط راه آهن تجریش) به یکباره متوجه کاهش بیش از ۱۱ هزار تومانی از میزان موجودی کارت بلیط خود می شود.
گفتنی است؛ پیگیری های خبرنگار ما برای مشخص شدن دلیل کاهش این مساله نشان داد که به صفر رسیدن موجودی کارت بلیط ها و یا حذف رقم قابل توجهی از آنها مشکل دیروز و امروز و یا مشکل یک نفر یا دو نفر از شهروندان نیست و تعداد زیادی از شهروندان با این معضل دست به گریبان شده اند.
راننده اتوبوس خط پیروزان-مترو حقانی در این باره به خبرنگار ما می گوید:یکی از مسافران امروز صبح هنگامی که می خواست کرایه اش را با کارت بلیط محاسبه کند،متوجه شد که رقم موجودی اش به صفر رسیده است.این مسافر برای اینکه اثبات کند حرفش صحت دارد و قصدش نپرداختن کرایه نیست،برگه شارژ را نشان داد که آن برگه صحت گفته هایش را اثبات می کرد.اولین باری نیست که با این پدیده مواجه می شویم.
لازم به ذکر است؛ خبرنگار ما برای روشن شدن دلیل این مساله با شماره تلفن ۸۸۶۵۳۰۰۰ که بر روی قبوض شارژ الکترونیک درج شده نیز تماس برقرار کرد که نتیجه این تماس این بود:صورتحساب شما در سیستم مشخص نیست برای روشن شدن ریز حساب خود به ایستگاه مترو صادقیه مراجعه کنید.
حال یک سوال از مسوولان شهری داریم؛شمایی که تا این حد دلواپس توسعه شهر و خدمات شهری الکترونیک هستید، شمایی که نگران هستید مبادا حتی به اندازه یک کرایه اتوبوس از درآمدهای شهرداری کاسته شود و برای این امر هم در هر ایستگاه اتوبوس ۲ نیروی انسانی را گماشته اید که مراقب شهروندان باشند تا همگان کرایه های خود را بپردازند آیا به همان اندازه هم نگران پولی که از جیب مردم می رود،هستید؟!
ارسال نظر