نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی:
مشکلات واحدهای صنعتی را با کمک دانشگاهها برطرف کنید
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: موضوع ساخت و تولید در کشور ما فراز و نشیبهای بسیاری را پشت سر گذاشته است و لازم است نقش اساسی دانشگاه در رفع مشکلات واحدهای بزرگ صنعتی بیش از پیش اثرگذار باشد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری گسترش ، سید مهدی مقدسی در نشست خبری که در حاشیه چهاردهمین کنفرانس ساخت و تولید ایران برگزار شد، گفت: رویکرد این کنفرانس متفاوت است چرا که باید دستاوردهای آن را عملی کنیم.
وی تعداد شرکتهای دانشبنیان در استان مرکزی را ۶۸ شرکت برشمرد و افزود: این رقم برای استان مرکزی با داشتن بیش از ۳هزار واحد صنعتی بسیار ناچیز میباشد و مسئولان استانی بایستی در راستای ارتقای این مهم تلاش نمایند.
مقدسی با بیان اینکه برخی فارغ التحصیلان دانشگاهی رویکرد لازم جهت حضور در صنعت را ندارند، گفت: باید تلاش نمود تا دانشجویان ما بتوانند در عرصههای مختلف تولید و اقتصاد تاثیرگذار باشند و با استفاده از ظرفیتهای علمی و دانشگاهی زمینههای حضور صنایع در بازارهای داخلی و خارجی و همچنین ارتقاء فناوری بنگاههای اقتصادی را فراهم کنیم.
عضو کمیسیون صنعت مجلس شورای اسلامی بیان کرد: برخی واحدهای تولیدی به بهانه تولید مونتاژ کاری میکنند که این یک عارضه بزرگ برای صنعت کشورمان است که لازم است با ایجاد حلقه واصله بین دانشگاه و صنعت این مشکل را برطرف کنیم.
وی تاکید کرد: مسئولان باید تلاش کنند واحدهای کوچک صنعتی که امکان داشتن واحد تحقیق و توسعه را ندارند از طریق تجمیع واحد تحقیق و توسعه برای بنگاههای خرد دارای فعالیت مشابه علم را به این واحدهای خرد نیز ببرند و از این طریق ارزش افزوده ایجاد نمایند.
مقدسی تاکید کرد: دولت باید در قراردادهایی که با شرکتهای بزرگ خارجی میبندد از ظرفیت دانشگاهها استفاده کند و حلقه این قراردادها مشتمل بر بنگاههای خارجی، بنگاههای داخلی و دانشگاهها باشند.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: انتظار داریم وزیر پیشنهادی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دفاع از برنامههای خود که یکشنبه آینده در مجلس ارائه خواهند داد به جایگاه و نقش وزارت علوم در توسعه اقتصادی اشاره کند و در صورت تایید صلاحیت این مهم را سر لوحه کار خود قرار داده و ارتباط صنعت و دانشگاه را به عرصه عمل برساند و از دو وزیر پیشنهادی علوم و نیرو میخواهیم که با شفافیت برنامههای خود را در جهت استفاده از علم در توسعه اقتصادی کشور بگویند. عضو کمیسیون صنعت در پایان سخنان خود با بیان اینکه نتیجه این کنفرانسها بایستی به تولید ثروت برای کشور بینجامد، یادآور شد: برای کنفرانس آتی ساخت و تولید ایران انتظار داریم که دستاوردهای این ۱۴ کنفرانس به دقت بررسی شود تا نتیجه کنفرانس آتی در عرصههای بینالمللی بدرخشد.
ارسال نظر