اصلاح زیر ساختی به نام «نزولخواری»
یکی از بنیان گذاران خانه صنعت، معدن و تجارت گفت: نظام بانکی کشور در دو دهه گذشته به سمت نزولخواری رفته است اما اکنون نیاز ضروری به اصلاح نظام بانکی داریم و باید بهسرعت آن را اصلاح کنیم.همچنین با توجه به اینکه نظام مالیاتی ممیز محور است، باید نظام مالیاتی فردی به سیستم تبدیل شود.
محسن شرکا در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری گسترش ، با اشاره به اینکه باید تولیدکنندگان را بهعنوان فرد دارای ارزش به جامعه معرفی کنیم، بیان کرد: از این طریق فرهنگ کارآفرینی و ارزشآفرینی در جامعه نهادینه خواهد شد.
وی افزود: اکنون عمده صنایع کشور را صنایع خرد تشکیل میدهند که برای توسعه این صنایع نیاز به برخی از زیرساختها ازجمله نوسازی ماشینآلات، فناوریهای روز، اصلاح نظام بانکی، گسترش تعاملات اقتصادی و دیپلماسی قوی با دنیا وجود دارد.
شرکا بابیان اینکه توسعه بر اساس ۴ اصل تعامل، گفتوگو، احترام و درک متقابل و شناخت و تقویت فصل مشترک شکل خواهد گرفت، اظهار کرد: البته برای رسیدن به توسعه نیاز به چاشنی صداقت در گفتار و رفتار نیز وجود دارد و به طورقطع رعایت این مسائل میتواند کشور را برای رسیدن به توسعه واقعی هدایت کند.
به گفته رئیس کانون انجمنهای کارآفرینان توسعهگرا سه استان خراسان رضوی، جنوبی و شمالی؛ باید تلاش کنیم تا سیستم بانکی کشور بهنظام بانکی جهانی متصل شود و ارتباطات پولی و مالی بانکی کشور نیز توسعه یابد.البته برای رسیدن به این مهم نیاز به کمک و همراهی نخبگان کشور داریم.
وی تصریح کرد: ٢٧ درصد سرمايه تأمين اجتماعي توسط بخش خصوصي و ۳ درصد توسط دولت تأمين شده است اما سرمايه گذار اصلي كه بخش خصوصي است هيچ سهمي در هيات مديره تأمين اجتماعي ندارد و هيات مديره توسط دولت منتصب مي شوند.
این فعال اقتصادی خاطرنشان کرد:همچنین باید بیمههای کشور ریسکپذیر شوند و بر اساس ریسک؛ هزینهها پرداخت شود در حالی که نظام بیمههای کشور ریسکپذیر نیست و برخی مباحث در قوانین برای بیمهها در نظر گرفته میشود که بیمهگذار آن را اجرا نمیکند.به عنوان نمونه بیمهگذار زیر بار بیمه اعتباری نمیرود درصورتیکه این موضوع در بسیاری از کشورها اجرا میشود. علاوه براین در حوزه تأمین اجتماعی نیز نمایندگان بهصورت فرمایشی انتخاب میشوند.
ارسال نظر